![]() |
ya aksu diyorki %99 seçileceğim ve seçilirsem şunları şunları yapacağım diyede %1 ihtimal olurda demirören seçilirse de ona da hertürlü yardımda bulunacağım diyor. burdan aksunun kendine güvendiğide ortaya çıkıyor zaten adam işin içinde ve oyların çoğunluğunu alacağın a%99 emin. büyük ihtimalde dediği gibi kendi seçilecek. |
demirören yanina kimi alirsa alsin yine beceremez, adamin konusmalarina bakarmisiniz yalan dolan, hic inandirici gelmiyor söyledikleri hep kesdirmeden konusuyor |
demirören bütün dünyayı arkasına alsa o makama yakışmıyor. isteği kadar iyi kadro kursun istediği kadar kupa kaldırsın bunca zamandır yaptıkları asla unutulmıcak utanç kaynağı olacaktır. |
Alıntı:
|
guzel kardeslerim kimse kendini uzmesin aksunun dedigi gibi 10 12 bin kisiyle bir secime gidilirse en az 3 bin oy farkla alir secimi aksu demir orenin listesi birak bu adamlari cemil kazanci ihsan kalkavan mansimow akliniza gelecek butun zengin besiktaslilardan bir arayada gelse istemiyorummm kardesim atalarimizin BALIK BASTAN KOKAR sozunude hatirlatmadan gecemeyecegim konuyu acan arkadasima parali baskan parali yonetici isteyen kimki zaten sen bize butun parali adamlari saymissin biz baska seyler istiyoruz aksunun konustuklari gibi seyler istiyoruz profosyonel insanlarla klup ynetimi markayi iyi yonetme konunun uzmanlariyla calisma 100 bin uyeyle daha demokrotik secimler parali baskan yonetici degil profosyonel yonetici lazim bize para verecek degil BESIKTAS markasini paraya cevirecek adamlar lazim tamam bunlarin hepsinde para var eyvallah bunlarin hangisi bire emre berkin vizyonuna sahip onuda aciklarsan seviniriz |
yıldırım demirörenin listesi tam bir fiyasko...parayla saadet olmuyor beşiktaşın gelirleri iyi yönetildiği takdirde zaten para sıkıntısı çekmeyiz...yıldırım demirörenin listesindeki kişiler tek tek başkanlık koltuğuna aday olmayı isteyecek egosu yğksek insanlar seçimlerden sonra herşey istedikleri gibi gitmezse yıldırım demirören bu insanları yönetemez isimleri altında ezilir...bize para değil beşiktaş sevgisi lazım |
Güclü olması birşeyi ifade etmiyor.. Gelse bile Aynı Düşünce devam edecektir. |
Alıntı:
zaten bahsettiğim konuda demirörenin vizyon sahibi olduğu hakkında tek bir kelime yok. Ama kim ne derse desin bunu asla unutmayınki bu kadar büyük borç batağında olan bir kulüp paralı daha doğrusu kulube parasını aktaracak tarzda paralı yöneticiler haricinde kimse ile çözülemez. Ayrıca yönetimdeki biçok isim oldukçada profesyonel isimler ve iş dünyasında saygın yönetici yada yönetim kurulu başkanları. Ben burada demiröreni savunacak görüşte bir adam değilim kesinlikle, ama bazı arkadaşlar aksunun listesini bilmiyosunuz heralde tarzı konuşmalar yapmış, emin olunki ben listelerdeki tüm isimleri vasıfları ve konumları ile gayet iyi biliyorum ve çok çok iyi bildiğim içinde demirörenin listasinin çok daha iddialı olduğunu tekrardan belirtiyorum. Burdaki soru, bu adamların ( metin keçeli örneğin ) demirörenin listesinde bulunmaları cok zordu, ben eminimki hepsi fikirlerini açıkça belirtmiş ve başkandan gerekli sözleri almışlardır, yoksa camiadaki isimlerinin saygınlığını tarihin en kötü başkanının listesine girerek zedelemezlerdi. Ayrıca ben çoğunluğun aksine murat aksunun şahıs olarak çok da düzgün bir adam olduğunu düşünmüyorum , kimse unutmasınki bu işler danışıklo dövüştür herzaman , zamanında aynı yönetimde olan iki aday var. şimdi geçmişe dönük eleştiri kolay yapılır sayın aksu görevde iken nerelerdeydi. Kendisini ispat etmiş biri olurda eleştirilerine hak vermekle kalmaz aynı zamanda kendini desteklerim bi taraftar olarak ama ben ondada bu potansiyeli göremiyorum ve dolayısıyla listesi bence cok daha güçlü olan demirörenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum ki bu isimleri kesinlikle dikta edip tek başına at koşturamaz buna eminim. Şu an bize gereken katılmasanda paralı , güçlü , havalı , takımı havaya sokacak, camiayı heyecanlandıracak bi yönetim. yoksa bu borçlar lafla ve uzmanlıkla kapanmaz kapatılamaz. |
Alıntı:
bu kadar başarısızlık ve utançtan sonra bile malesef karşısına camianın cok ağır isimleri birleşip çıkmadı, benim asıl üzüntüm budur. |
Kartalhaber.com canlı yayında... Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören İstanbul Bostancı'da Green Park Otel'de kongre üyelerine davet veriyor. yaklaşık bin 200 kongre üyesinin katıldığı yemekli toplantı az önce başladı. Toplantıya eski futbolcu Metin tekin'le birlikte gelen Demirören Futbol AŞ'nin başına camianın tanınmış isimleri Oğuz Özgen ve Can Akın Çağlar'ın getirileceğini açıkladı. Geceye Erdal Acar'ın katılması dikkat çekti. Demirören az önce sinan Vardar'ın da listede olduğunu açıkladı. Vardar kongrae üyelerinden büyük alkış aldı. Gelişmeler kartalhaber.com'da... Metin önemli, camianın efsanelerinden, vardarda listeye girmiş, ayrıca diğer iki isimde Ülkemin cok önemli profesyonel yöneticileri, eminimki vizyon sahibidirler ki bu görevlerdeler. Sizce demirören bukadar güçlü bi yönetim kuramayacak olsa, bile bile lades deyipte kesin kaybedeceği bu seçime girermi. Arkadaşlar demirörenin en büyük seçim vaadi listesidir, geri kalan tüm konuşmaları boş çünkü yıllardır düzgün hiçbir icraat yapamadı ama emin olunki bunda yanındaki adamların payı çok büyüktü, çünkü hepsi basiretsiz silik isimlerdi ve murat aksuda bu isimlerden biriydi. Allah aşkına söyleyin babası olmasa murat aksuyu hangi vasfı yada hangi başarısıyla hukukçu olmayanlar hariç kim tanırdı. Benimde babam 1981 den beri 5 dönem içişleri bakanlığı yapsa hepiniz emin olun benimde adımı ezberebilirdiniz. Son olarak belirteyim ki yanlış anlaşılmayayım; Kesinlikle demirören sempatizanı filan değilim ve her BEŞİKTAŞLI gibi yıllardır bende hüzün içindeyim bu adamdan sebep ( çift kupalı geçen sene dahil ) Ama şu da gerçekki, kesinlikle ve kesinlikle aksu demirörenden iyidirin garantisi yok ve burada demirörenin listesinin büyük artısı var. Keşke şöyle gerçekten ağır isimlerimiz genç vizyon sahibi kardeşleriyla biaraya gelip demirörenin karşısına çıksaydıda bu seçimin sonu daha o günden belli olsaydı. saygılar... |
Alıntı:
Listelere bakıldığında ki metin keçeli gibi bir kongre üstadı da demirören'in listesine girdiğini de öğrendim ki Metin tekin de futbol CEO ' su olacak (kendi isteği doğrultusundaseçimden sonra açıklanacak)..bu şartlarda Murat Aksu'nun şansı azaldı gibi geliyor bana da.. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Cok komik bi yaklasim.. |
hepimiz besiktasliyiz ve besiktasimizin basarili olmasini isteriz.. YD baskanlik yaptigi dönemlerde cok hata yapti,ama secilirse eminim ki daha iyisini yapacaktir.cünkü bu makamda bizleri ve 100 yilini asmis bir camiyayi rezil ede ede pistigini düsünüyorum.aksunun iyi baskanlik yapacagini kimse garanti edemez.ya onundapismeye ihtiyaci olursa,iste o zaman yeni cileler baslar... keske bir saglam baskan adayi ciksaydi karsisina,bizde emin olup da, umutla,kendimizden emin ve bize gercekten güven veren bir baskan adayini destekleseydik... |
Murat Aksu başkanlığı becerebilecek mi ? diye soruyoruz da Demirören listesindeki isimlerin ağırlığını kaldırabilecekmi ? diye niye sormuyoruz. Bu isimleri ne kadar kontrol edecek ? Hepimiz Levent Erdoğan gerçeğini gördük. |
Tanrı Beşiktaşı Korusun ! |
Gerçekten güzel yorumlar okuyorum, kendimce katkılarda bulunayım. Listelere bakınca Aksu'nun listesinin Demriören'den aşağı kalır tarafı yok tek tek sayıp da insanları sıkmaya da gerek yok zaten az çok araştıran bilgi sahibidir. Demirören Metin Tekin ile anlaşması güzel, Aksu tarafında da bu işi yapacak olan Ali Gültiken. Burada da fark yok. Değinmek istediğim konu şu; Amerikan kolej filmlerinde görürüz ya, genelde kolejde Amerikan Futbolu oynayan kaslı, yakışıklı, havalı bir çocuk vardır. Hatta okulun en güzel kızıyla birliktedir. Ancak kız çok da mutlu değildir. Bir de işinde, gücünde, dersinde olan aslında yakışıklı ama bu özelliğiyle değil daha çok dersleriyle, zekasıyla öne çıkan, çok kaslı olmayan bir çocuk vardır. O kızı hayal eder. Neyse filmin sonunda o kız ile o çocuk biraraya gelir ve mutlu son. Şimdi ne alakası var güzel kardeşim deme, teşbihte hata olmaz. Bir insanın yakışıklı olması, kolarının kaslı, bacaklarının güçlü, gövdesinin çevik olması önemlidir. Ancak kollara, bacaklara emri veren de beyindir. Bir insan beyinsiz olursa belli bir yere kadar gider. Sonra duvara toslar. Kız da zaten bunun farkında olduğundan mutsuzdur, belli bir zaman sonra YETER der. Diyelim ki Demirören'in listesi daha kuvvetli. (-ki buna katılmıyorum) Yönetimi idare edebilecek, kriz zamanlarında ağırlığını koyacak, gerekirse masaya yumruğunu vuracak bir başkan var mıdır? Kaldı ki o değerli yöneticilerin 6 ay sonra, 1 yıl sonra terk-i diyar etmeyeceklerinin garantisi var mıdır? Levent Erdoğan, Ronaldo'yu gölgede bırakacak transferi açıklayacak Şeref Yalçın da değerli yöneticilerdir.Demirören listesinde "bu tarz" yöneticlerin tekrar olmayacak diyebilir miyiz? Tribünde dayak yememe şansımız var mıdır? Arkasından gelecek soruyu tahmin ediyorum. Sn. Murat Aksu seçilirse bu soruların cevabının olumlu olma garantisi var mı? Elbette yok Ancak en azından bunu umut etme şansımız var. 6 senede oyuncular gitti, hocalar gitti, sorumlular gitti, yöneticiler gitti. E artık yeter, sıra kendisine geldi. |
Bu taraftara her şey müstahak.Hala daha demirören diyen var.Ulan nasıl mide var sizde.Kapalının ortasına doğru adam ana avrat sövdü.Orası Beşiktaş taraftarının temsil edildiği yerdir ki bu adam burda Beşiktaş'lıyım diyen herkese hakaret etmiştir.Artık demirören felfecir olsa ne yazar.Bu adam Beşiktaş'ımıza başkan O_L_A_M_A_Z.bunu anlayın |
son 3 günde 20'ye yakın kongre üyesi arkadaşımla konuştum. Hepsinin tek söylediği "demirören'e vereceğim".. Ne dediysem nuh diyorlar peygamber demiyorlar. özellikle listesine aldığı güçlü üyeler sayesinde murat aksunun hiç şansı yok. bunun yanında hiçbirinin murat aksuya gram güveni yok Üzüntüyle dinliyorum ancak durum ortada gibi. yd açık farkla kazanacak sanırım :( |
Padişahım çok yaşa ! :( |
|
|
|
|
|
bu secimi demir oren kazanirsa sadece yuh derim ve zaten sogudugum turkcel super ligine tamamen buz keserim herhalde |
Alıntı:
tebrikler |
aklima su sorular geliyor. acaba baskan bu guclu isimleri yonetebilecek mi? gercekten vaad ettigi profesyonellesmeyi basarabilecek mi? 6 ay sonra listeye girenler istifa edecek mi? diger baskan adayi demirorenin ilk ve en berbat doneminde 2. baskanken acaba simdi duzeltebilecek mi? o yanlislarda kendisininde payi var cunku. acaba sayin aksu kendi listesindekileri kontrol edebilecek mi? acaba demiroren yine herseyi kendi bildigi sekilde yapmaya kalkar mi? ya sayin aksu ilk once 250 sonra 280 sonra 400 ustu gibi karisik rakamlarla ifade ettigi ve divan kuruluna bagli denetleme kurulunda 181 milyon tl olarak aciklanan borcu nasil odeyecektir? daha ne kadar olduguna karar verememistir( sayin aksu her firsatta imkb dene kurusa kadar borc ogrenilebilir demektedir ancak surekli farkli rakamlar belirtmektedir) sayin demiroren kendisinin yaptigi bu borcu nasil azaltacaktir? nasil? acaba? hep bunlarla dolu secime giriyoruz ben karamsarim acikcasi valla bircogu gibi demiroren gitsin aksu super demiyorum aksunun demirorenden en ufak bir fazlasini goremedim? kisilik olaylarina girmiyorum cunku biri baskanimiz digeri de muhtemel baskanimiz. umraim listelere giren yoneticiler guclu olur ve baskan adaylarini yonlendirebilirler tek teselli bu.. son olarak cnn turkde sayin aksu ali gultiken le ilgili gorusme olmadigini soyledi yani gelirse ali gultiken geliyor diyemiyoruz su an kesin olarak.. |
Murat Aksu gümbür gümbür! “STAT PROJEMİZ DEMİRÖREN’İNKİNDEN FARKLI” İnönü Stadı projesinin önünü kestiği yönündeki iddialara sert tepki gösteren Murat Aksu, “Saçma ve komik ithamlar. Beşiktaş’ın hiçbir projesinin önünü kesmem. Her projeye seçilemesem bile yardım etmeye devam edeceğim. Bizim stat projemiz Yıldırım Demirören’in projesinden çok farklı. İzin verilmeyen eski açığın haricindeki üç tribünü sırasıyla yenileyerek çağdaş bir stat yapacağız. Yanlış anlaşılmasın diye kendi yöntemimizle ilgili olarak bir girişimde bulunmadık. Seçilemezsek diğer yönetimin işini zorlaştırmayalım diye” dedi. “SİYASET KARIŞTI DİYENLER İSMAİL ÜNAL’IN ADAMLARINI YÖNETİME ALDI” Murat Aksu, Yıldırım Demirören’in “Seçime siyaset karıştı” sözlerini bir kez daha eleştirerek şunları söyledi: “Beni yönetici yaptığında siyaset karışmıyordu da ben karşısına çıkıp başk[/url]an adayı olduğumda mı siyaset karışıyor? Benle ilgili bir tek vali, emniyet müdür, bürokrat baskı yaptıysa çıkıp açıklasınlar. Açıklayamazlar. Ama ben açıklarım. Mevcut Beşiktaş Belediye Başkanı bir siyasidir ve Yıldırım Demirören’e baskı yapıp adamlarını yönetim listesine sokmuştur. Sonuçta bu iddialara gülüp geçiyorum. Benim tek partim Beşiktaş, tek rengim siyah beyaz. Şimdiye işlerime siyaseti karıştırmadım bundan sonra da karıştırmayı düşünmüyorum” diye konuştu. “FULYA DAVALARININ TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ” Fulya Projesi’nin kendisini en çok rahatsız eden konuların başında geldiğini söyleyenMurat Aksu, “Benim ikinci başkan olarak imza attığım sözleşmeden sonra çok şey değişti. İnşaat alanında büyük bir artış oldu Beşiktaş’a geçmesi gereken haklarla ilgili bir girişim yapılmadı. Genel kurul üyelerinin açtığı mevcut davalar var. Bu davaların sonuna kadar takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı. “BEŞİKTAŞ TV ULUSAL KANALLARLA YARIŞACAK” Murat Aksu Beşiktaş TV ile ilgili projelerine de değinerek Ali Baransel, Gülengül Altınsay ve Mine Vargı gibi sektörün güçlü isimleriyle birlikte Beşiktaş TV’yi ulusal kanallarla yarışacak konuma getireceklerini vurguladı. Radyospor __________ |
Demirorenin siyaset karisti aciklamasi gercekten cok sacma. Aksu senin yonetimindeydi o zaman siyaset karismadida simdimi karisiyor. Ayrica Besiktasimizin belediye baskaninin kulup icinde rolu oldugu biliniyor. Cok sacma ve yersiz bi yaklasim |
BEŞİKTAŞ`IN YENİ REKORU Beşiktaş, pazar günü Türkiye’nin katılımı en yüksek kongresini yapacak. Yıldırım Demirören, kesinleşmiş aday listesini Divan Kurulu’na sundu. Murat Aksu ise geçen hafta belirlediği ekibini basına tanıttı. BEŞİKTAŞ Kulübü, 31 Ocak Pazar günü yeni başkanını seçecek. Kayıtlı 12 bin 800 üye siyah beyazlıların önümüzdeki 3 yılının kaderini çizecek. Oy kullanma hakkına sahip üye sayısı bakımından ezeli rakiplerine fark atan Beşiktaş’ta, başkanlık için Başkan Yıldırım Demirören ile eski yöneticilerden Murat Aksu yarışacak. Murat Aksu, yönetim kuruluna aldığı isimleri geçen hafta Divan Kurulu’na vermişti. Listesine aldığı isimlerde herhangi bir değişiklik yapmadı. İki dönem yürüttüğü başkanlık görevine üçüncü kez talip olan Başkan Yıldırım Demirören ise, dün kesinleştirdiği yönetim kurulu aday listesini Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz’e teslim etti. Eski yönetimden 3 kişi Demirören, mevcut yönetiminden yalnızca 3 ismi yeniden aday listesine alırken diğerleriyle yollar ayrıldı. Siyah beyazlı kulübün şu anki yönetiminde görev alan Ertunç Soğancıoğlu, Hakan Aksoy ve Şeref Yalçın, Demirören’in yeni yönetim kurulu aday listesinde de bulunuyor. Aksu ekibini tanıttı 18 kişiden oluşan yönetim kurulu aday listesini geçen hafta açıklayıp Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz’e teslim eden Murat Aksu, göreve talip olduğu ekibiyle birlikte dün basının karşısına çıktı. The Ritz Carlton Oteli’ndeki toplantıda önce Murat Aksu söz aldı. Ardından yönetim kurulu aday listesindeki 18 kişi tek tek kürsüye çıkarak kısa konuşmalar yaptı. Kongre için servis hizmeti BEŞİKTAŞ Kulübü’nün 30 Ocak Cumartesi günü Harbiye’deki Lütfi Kırdar Kongre Sarayı’nda saat 10.00’da başlayacak Mali Kongre ve 31 Ocak Pazar günü Akatlar’daki BJK Cola Turka Arena’da saat 10.00’da başlayacak olağan seçimli genel kurul toplantısına üyelerin rahatça ulaşmaları için servisler hizmet verilecek. Yeni anlayışla 2023’e Yıldırım Demirören, “Beşiktaşımızı 120. yılına hazırlamak için yeni bir ekiple yola çıktık” dedi. BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, hatalardan ders çıkararak yollarına devam edeceklerini söyledi. Görev süresi içinde 5 kupa kazandıklarını, Akatlar, Fulya ve BJK İnönü Stadı’nın büyütülmesi projelerini hayata geçirdiklerini anlatan Demirören, şunları söyledi: “Doğru yolda olduğumuza inanıyoruz. Hatalardan ders çıkararak yolumuza devam etmek istiyoruz. Öncelikle eski yönetici arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Mutluluğu, üzüntüyü hep birlikte yaşadık. Yeni bir anlayışla, Cumhuriyetin 100. yılı, Beşiktaş’ın 120. yılı olan 2023’e Beşiktaşımızı hazırlamak için yeni bir ekiple yola çıktık.” Muhteşem bir ekip kurduk Murat Aksu, “Her biri kendi sektöründe uzmanlaşmış kişilerden oluşan muhteşem bir ekip kurduk” dedi. BEŞİKTAŞ camiasının eskimiş, yıpranmış yüzlerden bıktığını, yeni yüzler, yeni bir ekip istediğini savunan Murat Aksu, “Biz de bu sese kulak verdik. Her biri kendi sektöründe profesyonelleşmiş, uzmanlaşmış kişilerderden oluşan muhteşem bir ekip kurduk” diye konuştu. Murat Aksu, şöyle devam etti: “Biz, ‘Beşiktaş’tan ne alırız’ diyen değil, ‘Ne veririz’ diyenlerden oluşan bir ekip kurduk. Beşiktaş’ta gerçek anlamda değişimi gerçekleştirebilecek insanlarla yola çıktık. Beşiktaş için yola çıktığımızda camiamıza iki söz verdik. Beşiktaş’a yakışır bir liste yapmak ve Türk sporuna örnek olacak projeler üretmek.” İŞTE LİSTELER DEMİRÖREN’İN LİSTESİ Yıldırım Demirören Yaş: 45 Meslek: Sanayici, iş adamı Metin Keçeli Yaş: 61 Meslek: Müteahhit Erdoğan Toprak Yaş: 51 Meslek: Müteahhit, eski bakan Serdal Adalı Yaş: 45 Meslek: İşadamı Ertunç Soğancıoğlu Yaş: 52 Meslek: Yönetici Fahrettin Curoğlu Yaş: 69 Meslek: Şekerbank eski Gen.Müd. Engin Baltacı Yaş: 57 Meslek: DGM eski Başsavcısı Prof.Dr.Mete Düren Yaş: 47 Meslek: Doktor Alaaddin Aykaç Yaş: 35 Meslek: Yönetici Doğan Küçükemre Yaş: 47 Meslek: İş adamı Hakan Aksoy Yaş: 44 Meslek: Tekstilci Şeref Yalçın Yaş: 44 Meslek: İş adamı Necip Sever Yaş: 49 Meslek: İş adamı Cengiz Zülfükaroğlu Yaş: 48 Meslek: Ticaret Emin Önal Yaş: 53 Meslek: Müteahhit Orhan Saka Yaş: 61 Meslek: Müteahhit Sinan Vardar Yaş: 61 Meslek: Turizmci Mehmet Soysal Yaş: 46 Meslek: Gazeteci Ahmet Akpınar Yaş: 52 Meslek: Avukat MURAT AKSU’NUN LİSTESİ Murat Aksu Yaş: 41 Mesleği: Avukat Ali Baransel Yaş: 70 Mesleği: Danışman Murat Akdoğan Yaş: 47 Mesleği: İş adamı Kemal Gencer Yaş: 56 Meslek: İş adamı Emre Berkin Yaş: 49 Meslek: İş adamı Merdan Araz Yaş: 56 Meslek: İş adamı Faruk Pala Yaş: 67 Meslek: Tekstilci Gülengül Altınsay Meslek: Spor yazarı Bahri Büyükhanlı Yaş: 57 Meslek: Turizmci Koray Deniz Yaş: 50 Meslek: Armatör Mahmut Arslan Yaş: 57 Meslek: İş adamı Ahmet Nur Çebi Yaş: 51 Meslek: İşletmeci Dündar Yetişener Yaş: 51 Meslek: İş adamı Adnan Dalgakıran Yaş: 48 Meslek: İş adamı Mine Kürkçüoğlu Meslek: Film Yapımcısı Cihat Kumuşoğlu Yaş: 31 Meslek: Mali Müşavir Ender Çolak Yaş: 45 Meslek: Yönetici Metin Albayrak Yaş: 46 Meslek: İnşaatçı Kadir Kılıç Yaş: 47 Meslek: Yönetici |
MURAT AKSU BOMBALADI Beşiktaş Başkan Adayı Murat Aksu, Radyospor’da katıldığı programda çarpıcı açıklamalar yaptı. “STAT PROJEMİZ DEMİRÖREN’İNKİNDEN FARKLI” İnönü Stadı projesinin önünü kestiği yönündeki iddialara sert tepki gösteren Murat Aksu, “Saçma ve komik ithamlar. Beşiktaş’ın hiçbir projesinin önünü kesmem. Her projeye seçilemesem bile yardım etmeye devam edeceğim. Bizim stat projemiz Yıldırım Demirören’in projesinden çok farklı. İzin verilmeyen eski açığın haricindeki üç tribünü sırasıyla yenileyerek çağdaş bir stat yapacağız. Yanlış anlaşılmasın diye kendi yöntemimizle ilgili olarak bir girişimde bulunmadık. Seçilemezsek diğer yönetimin işini zorlaştırmayalım diye” dedi. “SİYASET KARIŞTI DİYENLER İSMAİL ÜNAL’IN ADAMLARINI YÖNETİME ALDI” Murat Aksu, Yıldırım Demirören’in “Seçime siyaset karıştı” sözlerini bir kez daha eleştirerek şunları söyledi: “Beni yönetici yaptığında siyaset karışmıyordu da ben karşısına çıkıp başkan adayı olduğumda mı siyaset karışıyor? Benle ilgili bir tek vali, emniyet müdürü, bürokrat baskı yaptıysa çıkıp açıklasınlar. Açıklayamazlar. Ama ben açıklarım. Mevcut Beşiktaş Belediye Başkanı bir siyasidir ve Yıldırım Demirören’e baskı yapıp adamlarını yönetim listesine sokmuştur. Sonuçta bu iddialara gülüp geçiyorum. Benim tek partim Beşiktaş, tek rengim siyah beyaz. Şimdiye işlerime siyaseti karıştırmadım bundan sonra da karıştırmayı düşünmüyorum” diye konuştu. “FULYA DAVALARININ TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ” Fulya Projesi’nin kendisini en çok rahatsız eden konuların başında geldiğini söyleyenMurat Aksu, “Benim ikinci başkan olarak imza attığım sözleşmeden sonra çok şey değişti. İnşaat alanında büyük bir artış oldu Beşiktaş’a geçmesi gereken haklarla ilgili bir girişim yapılmadı. Genel kurul üyelerinin açtığı mevcut davalar var. Bu davaların sonuna kadar takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı. “BEŞİKTAŞ TV ULUSAL KANALLARLA YARIŞACAK” Murat Aksu, Beşiktaş TV ile ilgili projelerine de değinerek Ali Baransel, Gülengül Altınsay ve Mine Vargı gibi sektörün güçlü isimleriyle birlikte Beşiktaş TV’yi ulusal kanallarla yarışacak konuma getireceklerini vurguladı. |
yd nin listesi herşeyi anlatıyor sanırım.. tek kelimeyle yazıkları olsun hiç ama hiç biriniz gram beşiktaşlı değilmişsiniz. Zaten sizler yüzünden bu hallerdeyiz. İstediğiniz kadar beni eleştirin sen kimsin diyin ama şahsi düşüncelerim bunlardır. Bu isimlerin kalbinde, ruhunda zerre kadar BEŞİKTAŞ olduğuna inanmıyorum! Tek derdiniz para!! yazımın altına kartalhaber den bir paragrafta ekliyorum... İşte yönetim kurulundan birkaç isim ve kim oldukları CENGİZ ZÜLFİKAROĞLU - Üsküdar Beşiktaşlılar derneği'nin başkanı DOĞAN KÜÇÜKEMRE - Siyah beyaz derneği kurucusu ERDOĞAN TOPRAK - Beşiktaş genç işadamları derneği kurucusu EMİN ÖNAL - İzmir Beşiktaşlılar derneği başkanı Metin Keçeli ve Sinan vardar size söyleyecek tek kelime dahi bulamıyorum... En güzelini yd söyledi size "Görüyorsunuz.. beni eleştirenler bile benimle çalışıyor" ne kadar yakıştı size.. ...İşte bu şatavatlı İzmir tatilinden arda kalan bir fatura. Ege Palas Oteli'nde ağırlanan kişilerin arasında Beşiktaş kongresinin önde gelen isimleri var; Ümit Yekcan, Erdal Diktaş, Cengiz Zülfikaroğlu, Selman Alıcıoğlu, Hayri Ülgen,Metin Albayrak, Turan Şalva, Zülal Gök, Affan Akbudak, Güven Adıgüzel, Güven Kulabaş ve eşi Ülkü Kulabaş, Nedim Sarsmaz, Nevin Cengiz, Ahmet Er, Nimet Er, Metin Kaya ve Özkan Özkan... Harcanan bu paralar maalesef Beşiktaş'ın kasasından çıkıyor. Çünkü Beşiktaş yönetimi, şu haliyle dernek ve gruplara teslim olmuş durumda. Bastırırsınız dernek ve gruplara parayı; yine Beşiktaş koltuğu sizin olur! Kralı gelse yıkamaz sizi! İşte bu zihniyet Beşiktaş'ın önüne büyük yaralar açacak. Ama koltuk sevdası böyle bir şey dostlar! İşte elimdeki belge bu grup ve derneklere verilen ayrıcalıktan biri... Beşiktaş'ın İzmir'de oynadığı Denizlispor maçı için hafta sonu İzmir'de bir güzel ağırlanmış kişiler... Bu sadece bir otel faturası. Ödeyen kurum ne yazık ki; Beşiktaş Kulübü.. Ağırlanan kişiler de Beşiktaş kongresinin önemli oy depoları. |
Alıntı:
Metin Keçeli ve Sinan Vardar isimleri bile durumun vehameti gözler önüne seriyor. Neden bir anda insanlarda Demirören sevgisi başladı? İzmir tatili ile ilgili bahsettiğin haberin kaynağını verebilir misin? |
Ben şahsım adıma Demirören'e bir şans daha veriyorum |
Alıntı:
Biz maalesef senelerdir kandırdık büyüklerimiz var onlar sahipsiz bırakmaz kulubü diye ama bu seçimde hepimiz hayalkırıklığına uğradık. Beşiktaşı sahiplenecek büyük falan yok. Hepsi kendi çıkarları peşinde. Metin Keçeli ve buna benzer birçok isimin Beşiktaş üzerinden senelerce prim yaptığını aslında tezgahın içinde onlarında olduğunu bu seçim ortaya koyuyor. Geçende söyledim Murat Aksu bu seçimi kaybetse bile benim gönlümdeki seçimi kazandı. |
Anlamadığım mevzu bir adamın başarıyı yakalayabişmesi için kaç kere şansı olmalı. 2 Dönemdir başkan bu insan ve 3. dönemine aday oluyor arkadaşlar. Bu 9 yıl demek. Bir başkana başarı yakalaması için 9 sene şans vermenin akla mantığa sığar bir tarafını bana açıklayabilecek olan var mı ? Ayrıca diyelim ki başarı sağladı o halde şansı iyi değerlendirdi 9yıl başarı sağlaması için şans verilen bir insana başarıyı yakaladıktan istikrarlı bir şekilde başarısına devam etmek için bir 9 sene daha Başkanlıkta kalmalı gibi bir mantık ortaya çıkar. |
tuncay özilhan adaylığını koysaydı bunların hiçbirisini konuşmazdık yazık oldu yazık 3 yıl daha boşa gidecek |
Alıntı:
|
Alıntı:
2 ay önce yaşlı bir abinin 3. aday olarak çıkacağı haberi kulağımıza geldiğinde Özilhan'dan tut, Koç'a , hatta Seba'ya bile aday olur mu diye baktık. Hatta arayanlar oldu kim bu 3. aday diye, oysaki ben sadece yaşlı bir abimiz olduğu duyumunu almıştım. Sonra Keçeli ortaya çıkınca."Asla kazanamaz, ancak Aksu'nun oylarını böler Demirören'e kazandırır" demiştim. Sonra Keçeli bir şekilde vazgeçti.Son açıklamasından da anlıyoruz ki Onursal Başkanımız "emretmiş", oylar bölünmesin diye. E aklın yolu bir. Şimdi Keçeli, İsmail Ünal'ın da desteğiyle Demirören'in listesine girince ve işin biraz da derinine inince -oralara hiç girmiyorum- artık benim için Keçeli'nin Beşiktaşlılığı bitmiştir. Düşündüğü 2 hamlede Seba'ya rağmen Demriören'e yaramaktadır.Ve sebepleri Beşiktaş Belediyesi'ne kadar gitmektedir. Kısaca bugün Demirören'in yanında olan çoğunluk erman toroğlu deyimiyle "ekmeğimizden olmayalım hocam" mantığındadır. Bu nedenle 31 ocakta mevcut yönetimin seçilmesi Beşiktaş'ı daha çok rant kapısı yapacak ve borca sürükleyecektir. Aksu benim de gönlümün şimdiden başkanı.En azından rantçıları temizlyeceğini net ve açık şekilde defalarca ifade etti. Diğeri de tribünleri temizliyor. |
Murat Aksu'nun listesini beğenmeyenler.. Önce listedeki insanları taşımaya çalışsın.. Bunun için de basın toplantısını izlemeniz tavsiye ederim.. Murat AKSU - BEŞİKTAŞ |
| Türkiye`de Saat: 02:10 . |