![]() |
Bobo: "Türk vatandaşı olmuyorum" Bobo: "Türk vatandaşı olmuyorum" Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Bobo, bir diğer sambacı Nobre gibi Türk vatandaşlığına geçeceği söylentileriyle ilgili olarak net bir açıklama yaptı. Bobo, "Bu, gerçekten ilginç bir konu. Ancak benim gündemimde böyle bir şey yok. Türk vatandaşlığına geçme konusunu hiç düşünmedim. Zaten kimseden de bana teklif gelmedi" şeklinde konuştu. Kaynak: Sabah |
suanda türk futbolu hakan şükürlerle uğrasıyor nobre gökhan ünal falan giremiyorken sen hiç giremessin hele fatih terim gibi beşiktaş düşmanı varsa unut ama 5-6 yıl sonra olabilir paylaşım için teşekkürler emre |
ya sen topçu musun ya ancak yedek olursun yine aynı şeyi söylicem gökhan ünalı mutlaka almalıyız |
bobo dur sende girme araya. nobre ve aurellio türk vatandaşlıgına geçti ülke ikiye bölündü. bide sen çıkarsan meleket tersine döner. sen böle takıl bi kaç yıl daha :) |
Alıntı:
|
bencede olmasın. ne gereği varki bobonun. beşiktşa ne faydası varki, milli takıma katkısı olsun |
isabetli bir karar vermis bobo onun gibi bir suru genc sirada bekliyor oncelikli olarak fatin adamlari var |
bence geçsin,ancak o şekilde takımda kalabilir |
Alıntı:
|
Ben gereksiz buluyorum şöyle gördüğüm kadrıyla şu ana kadar yazanlarda benim le hemen hemen aynı fikirde milli takım için gereksiz ama takımda kalması konusunda bir şey diyemiyeceğim ama bence gökhanın ondan altta kalan bir tarafı yok |
Türkiye`de Saat: 08:28 . |