![]() |
Berbatov'dan teşekkür Beşiktaş'a karşı oynadığı futbolla siyah-beyazlı taraftarlardan alkış alan Berbatov taraftarlara teşekkür ettihttp://img81.imageshack.us/img81/6407/thumbnailue4.jpg Berbatov, "Uzun bir sakatlık döneminin ardından iyi bir futbol ortaya koyduğum için çok mutluyum. Tribünlerde çok güzel bir ortam vardı. bizi centilmence alkışlayan Beşiktaşlı taraftarlara teşekkür ederim. Taraftarların oyundan çıkarken beni ayakta alkışlamalarını hiç unutmayacağım. böyle bir atmosferde futbol oynamak büyük bir şanstı" dedi. GERCEKTENDE uzun zaman böyel bi macta süper oyuncu GÖRMEDIM |
vallahi ben bu adam bayer leverkusendende taniyorum, ve muhtesem birsey...yani tottenhamda karsimiza cikmasaydi leverkusen macinda cikip gollünü atacakti...muhtesem bir adam, ve acikcasi bizde alabilirdik, bence türkiyede oynardida....ama neyse..... |
Karsimda Baki oldumu ben bilene gecerim. Totanham'in 2.ci golunde Baki'nin yuzunden kadir gecesinde soylemedigim laf kalmadi |
adam belki iyi futbolcudur ama Baki'nin karşınında kalınca haliyle süper bi futbolcu oldu.. |
Bişey değil canım aynı başarıyı diğer takımlara karşıda göster tamammı yoksaaaa.......:D :D |
berbatov gerçekten bayıldıgım bi santrofor.bana göre makaay dan sonra ikincidir ne yerden kaçırıyo ne havadan böle bi santrofor beşiktasada nasip olur insallah. |
berbatov gibi adami baki TUTUYO ne komikk |
baki saolsun adam her tuttuğu adamı maçın yıldızı yapıyo trabzon maçındada gökdenizi yapmıştı |
Alıntı:
|
aslinda berbatovu diil bakiyi alkislamak vardi ne de olsa gollerde n büyük pay onun |
Türkiye`de Saat: 00:49 . |