![]() |
Tigana: Oyuncularımdan Memnunum Tigana: Oyuncularımdan Memnunum 25.10.2006 19:34 Teknik Direktörümüz Jean Tigana, 5-1 kazandığımız Bucaspor maçında oyuncularının performansının kendisini memnun ettiğini söyledi. Jean Tigana, karşılaşmadan sonra şunları söyledi: "Güzel oyunlarından dolayı oyuncularımdan memnunum. Profesyonel ve ciddiydiler. Yazık olan bir oyuncumuzu kırmızı kartla oyun dışında bulmamız. Zaten yeteri kadar sakatımız vardı, bir de kırmızı kart cezası çok iyi olmadı. Sakaryaspor maçı için önümüzde 4 günümüz var. Pazar günkü Sakaryaspor maçı bizim için çok önemli." İdari Menajerimiz Ali Gültiken ise, "İyi başlamak önemliydi. Goller bulduk bu bizi memnun etti. Oyun olarak da arzu ettiğimiz şekilde tempoyu götürdük" diye konuştu. |
biz bunlarla avunmak istemiyoruz |
ee haklarini vermek lazim, güzel oynadilar....bence toraman gökhanin yaninda kalmali, ve ali tandogan yerine gecmeli...cok süper olur sakarya maci.... |
Sen bjk19.03'e bakma Tigana.Biz senden ve takımdan memnunuz.Çok iyi ve istekliydiniz.İnşallah Sakarya'yı da böyle yenip,iki hafta sonra lideriz.:) |
Onları Benmi Aldım Sen Aldın... Heralde Memnun Olacaksın Tigana....! |
Alıntı:
degilmi;).... |
Alıntı:
|
Alıntı:
derbi maçları kazansın anadolu takımlarını yensin namalüp şampiyon olsun herhalde bunu i,stiyorsun bunu anladım çünkü |
Alıntı:
Namaglup Degil... En Azından İyi Oynayarak Yenilsinler... Maçın Hakkını VErerek..Ama Tigananın Yanlıs Sistemi Yüzünden İyi Oynayamıyoruz Gol Yiyoruz Vb... |
Alıntı:
|
cümkü o adam senin o kadar sevdigin besiktasin teknik direktörü..ve besiktasin teknik direktörü oldugu sürece biz onu desteklemeliyiz, bu taraftar olarak bizim isimiz....cünkü delgado gibi klas bir oyunucuyu tigana besiktasa getirdi, (yönetimin ricardinhosunu gördük)...cünkü tigana öbür büyük takimlarin antrenörlerine göre cok calisiyor...zicolar brazilyaya ucarken o nevzat demir tesislerinde isini yapiyor, hemde milli takim arasinda!!!....ve tigana bizde kaldikca ben onu desteklemeye devam etcem, tabiiki oda yanlislar yapiyor, amahala ücüncüyüz, ve güzel günler önümüzde bizi bekliyor..... |
ya yeniyoruz yine tartışıyorsunuz beyler su tigana gitsin demeyi bırakın artık ya henry tigana iyi hoca diyor sabredin diyor siz hala ne derdindesiniz her sene 10 haftada teknik direktör kovmakla bir yere varamazyız lütfen artık destekleyin ya |
Alıntı:
Sana Şunu Soruyorum... Şu Takımın Başında Lucescu Olsaydı.. Futbolcularımız Böyle Yanlıs Yerlerde Oynayıp Basit Maçlarda Yada Kazanabilecegi TS GS Maçlarında Puan Kaybedermiydi ?? Tigana Tamam Beşiktaşımızın Teknik Direktörü Ama Malesef Sistem Yanlış.. Toraman Haftalardır Sağ Bekte O adamın Yeri Orası DegiL... İbrahim Akın Oyuna Girince Süper Oynuyor AMa Nedense Uefa Macında 2-0 dan Sonra Oyuna Giriyor... Yorumlarda da İyi Pas Yapamadık.. Orta Sahaya Hakim OLamadık Diyor... Benmi Yaptırcam Oyunculara Pasları.. Herkesi Yerinde Mevkisinde Oynatsa Böylemi Olur... BU ADAM INAT INAT... Dedigim Dedik... Bu Kafayla Giderse Buraya Yazıyorum Beşiktaşın Bu Sene Başarısı Sade ve Sadece HayaL Olur...!!!!! |
valla artık ben bısey anlamadım dedıgınız gıbı yensekde tartısıyoruz yenılsekde hadı bakalım hayırlısı ne olursa olsun artık enınde sonunda 10 haftada 30 puan alsaydık cok mu kotu olurdu |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya bırakın lucescuyu falan yeter artık ya herkes kenetleniyor siz hala ne derdindesiniz bunun takıma faydası yok zararı ar her sene teknik direktör değiştirilmez lyonun temelini kim attı henryleri trezeguetleri sidney govou ları kim yetiştirdi yeter artık ya su tigana düşmanlıgını bırakın 25 yaş ortalaması ile oynuyoruz kolay mı yeni kurulan ve genç bir takım için bu önceki seneler 290 puan fark oluyor du şimdi ne var da hala umutsuzsunuz serdarı sağ bekte oynatamaz tamam onun yeri orası ama oynayamaz kleberson dediniz kleberson sakatlandı ortasaha cöktü yeter artık ya biraz da olumlu eleştiri yapın tigana gitse ne olcak kim gelcek bu takıma capello yu mourinhoyu getirmessen sizi yine kesmez gelecek adam capello real madridi tam oturtamadı o bile bu kadar eleştirilmiyor..lütfen ya elimizre tigana gibi hoca gelmiş siz hala ne düşünüyorsunuz kim gelecek lucescu lucescu lucescu o sanki hiç hata yapmadı her zaman söylüyorum 6 ay forma giymeyen adamı aldı kendi vatandaşı diye ilieyi lütfen ya tamam lucescu iyi hoca ama onun devri bitti artık gelmez bırakın bu işleri kimi cıkar mustafa denizli der o kim ya o neci ne başarısı var bir seferde şu takıma destek olun çaşı destekliyor sa siz niye desteklemiyorsunuz BEŞİKTAŞLILIK İYİ GÜNDE SEVMEK DEĞİL KÖTÜ GÜNDEDE SEVMEKTİR YA GEREKİRSE 3 YIL 5 YIL SABREDELİM TAKIM OTURANA KADAR BU NEDİR HER SENE TEKNİK DİREKTÖR KOV BAŞKAN GİTSİN BİR CIKAR DELGADO GİTSİN NEDİR BU OLUMSUZLUK YA NE YAPMAYA CALISIYORSUNUZ SİZZZZ BEŞİKTAŞIN DESTEĞE İHTİYACI VAR KÖSTEĞE DEĞİL ARKADAŞLARRRR |
farkli Galibeyetten sonra bilene elestiriyorsunuz :mad: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
söyleneceek kelime bırakmadın |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tigananın amacı her oyuncuyu her yerde oynatmak serdarı sadece sağ bekte değil ön liberoda falan da oynatıp cok yönü bir oyuncu kazandırmak zaten bunlarda genç yaşlarda kazanılırr |
Alıntı:
Iste bu. |
Alıntı:
|
ßen Tigananın Gitmesini Asla Istemiyorum Sizler Belkide Beni Yanlıs Anladınız... Sadece Gözle Görülür Yapılan Hatalar Var Bunların Farkına Varıp Aynı Hataları Tekrarlamamak... Şu Inatçılıgından Biraz Vazgecip Kendine Dogru Gelen Şeyleri Uygulamasınıda Çok İstiyorum... ! Şuan Icin T.Direktör Değişimi Sadece Bizim Takımımıza Zarar Verir... Ama Mösyö Artık Sistem Hatası Yapmamalı.. Zirveye Yaklaşırken Uzaklaşmamalıyız.. Kötü Oynayarak Puan Kaybetmemeliyiz...! Benim Istedigim Şeyler Bunlar.. |
Alıntı:
merak etme hersey yolunda gidecek ;) |
hani hep oyuncularını arkasına saklanıyor diye eleştiriyorduk ya bugünde oyuncularını övmüşş bu da çok güzel :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
[quote=shogun;151993]tamam anlastik :) . ama hersey yolunda giderse bana ozel mesaj atacagin hakliydin diye tamammi? :D[/quote/] özel msj atmasın replerimizi yükseltsin daha iyi olur :D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Alıntı:
|
[quote=kartalizma1903;151996] Alıntı:
olur :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
beyler böyle polemiklere girmeyelim biz burada takımın geleceğini konuşmaya çalışıyoruz helal olsun güzel oynadılar delgado show başlıyo hazır olun... |
ligte de böyle oynasalar ne iyi olur... |
Türkiye`de Saat: 12:57 . |