![]() |
Yönetim : "Tigana Kalacak." http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=tiganamanisafoto TIGANA'YA DESTEK! Beşiktaş Sakaryaspor maçında kaybedilen 2 puanın şokunu yaşarken,yönetim medya tarafından ağır bir dille eleştirilen ve taraftarın da maç sonu istifaya davet ettiği teknik direktör Tigana'ya sahip çıktı.Yönetim Kurulu'nun tamamı Tigana'ya destek verilmesi konusunda birleşirken;"İki senedir aynı senaryo.Lig başlıyor,kötü sonuçlar alıyoruz,teknik direktör değişiyor ve seneye aynı kötü durum devam ediyor.Bunu artık bu sene yapmayacağız.Tigana'nın hataları var ama şu anda yapılacak bir teknik direktör değişikliği Beşiktaş'a hiçbir yarar sağlamaz.O yüzden Tigana'ya destek verelim" diye görüş bildirdikleri öğrenildi. Bu arada Sakarya maçında sakatlanan Nobre'nin sol arka yan bağlarında yırtık olduğu ve bu yüzden yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.Nobre'nin F.Bahçe maçına yetiştirilmesine çalışılıyor. Kaynak : LigTv 14.00 Haberleri |
Bu fransiza destek olan zihniyet besiktasin basinda. |
Yönetimin elinden suanda bunu sölemekten baska bişi gelmio..... |
tazminatı o kadar yüksek olmasa,acaba bunları söylermydi yönetim,kıvırmasınlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
olay iste tigananin tazminati... |
Arkadaşlar Tigana da gönderilirse bu üçüncü teknik adam yollanışı olacak ve bu da bu yönetimin artık kesinlikle başarısız bir yönetim olduğu anlamına gelecek.önetim bu yüzden Tigana'ya destek vermek zorunda.Aksi takdirde kalmaları imkansız.Açık konuşalım. |
dursun bakalım nasıl olsa ocakta hepsi beraber giderler. adama kendini rehin aldırırsan gönderemizsin tabi. |
gönderin şuadamı yeter artık |
Alıntı:
Tigana gitsede kalsada bu yönetimin bence hiçbi şansı kalmadı...... |
Allah BÜyÜk BeŞİktaŞ Taraftarina Sabir Versİn... |
farketmez kongrede beraber gidersiniz. bütün hayatımı alt üst ettiniz.yapmam gerekenleri yapmayıp maça gidiyorum (pişman değilim her zaman da gidicem)oda yetmiyo maçta gırtlak patlıyo maç sonrası yorgunluk bide takımın ve tigananın rezilliği yapman gerekeni yine yapamıyosun dünya başına yıkılmış vaziyettesin. tigana allahından bul para için can vericen defol git haysiyetin varsa istifa et. |
çok komik bir açıklama.. peki yönetim kalacak mı? seçimlere kaç gün kaldı.. tigana kalacakmış...adam kovulmak istiyor.. benim tek gördüğüm buu. |
Alıntı:
|
Tamam Bu AÇiklama Geldİ Ya 2 Haftaya Gİder |
Alıntı:
|
O kadar tazminat ödeyemeyiz şimdi gelecek olan adam takımı şampiyon yapması zaten zor bence bekleyelim sezon sonunu |
valla bu sahneleri daha önce yaşamış gibiyim |
Alıntı:
|
Alıntı:
MANTIKLI DüsüneLim Lütfen...!!!!! |
arkadaşlar tigananın suçu var ama en büyük suç tigananın yardımcılarında. çünkü rakip takımı iyi analiz edemiyolar. tigananın yanında iyi bir türk ant. olsa hem ligi iyi analiz eder hemde türk oyuncularının gerçek mevkileri hakkında bilgi verir. örnek toramanın sag kanatta oynaması(iyi oynuyor ama gerçek yeri ora deil) serdarın oyunu kurması( gerşek yeri defansın sagı) vb... |
göndermiyorlarsa kulanı çeksin biri böyle gitmiceni söylesin biri |
Alıntı:
|
Alıntı:
Başka Fransızlardan Bahsediyorsan Burası Onun Bahsedilme Yeri Zaten Degil.. Siyaset Yapmıyoruz.. Beşiktaşı Konuşuyoruz..!!!! |
İşte yönetimden beklenen açıklama.İçi bomboş bir açıklama aynı zamanda.Seçime kalmış 3 ay.Tigana'yı gönderirlerse seçimi kazanma şansları yok o yüzden kasıyorlar.Ama bir gerçek var ki Tigana kalsa da kazanma şansları olmayacak.Çünkü bu adam hiç bir inadından vazgeçmeyecek (yanılmayı hiç bu kadar istememiştim ).3 ay daha sabır arkadaşlar.Tigana gidecek ama yönetimle birlikte. |
Arkadaslar, hicbiriniz nefesinizi bosuna tüketmeyin. Tigana kalacak ---> sebeb Tazminat Yönetim degismeyecek ---> Külübün borcu büyük, elini tasinin altina koymayi düsününen bile yok. Sabir edelim arkadaslar. Tiganaya zaman vermek lazim. Eminim sonunda iyi bir netice cikar. Bu sene Sampiyon olamasa bile Feneri yapmayalim yeter. Gelecek seneden itibaren bir ac takviye ile bu takim bu Ligi EZER Avrupada Firtina gibi ESER ;) |
bu adamı destekleyen kesinlikle beşiktaşa ihanet ediyolardır bi kanun vardır ki ihanetin bedeli cok ağır olur.. |
tigana klırsa diger iki sezon gibi bu szonda bitck |
ölümüne destek tam destek hep desdek SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK BİZZZ |
demek yönetim tigana kalacak demiş...peki yönetim kalacak mı asıl sorulardan biri de bu bence ??? |
Alıntı:
|
bu yönetim dediyse bunu gidici Tigana... Riza hoca giderse beraber gideriz diyen yönetimin sözüne güvenemyiorum. yönetimimiz tamam cok iyi niyetli biseyler yapmaya calisiyor ama cok sansiz.. bu nedenle zarar veriyor besiktasima zarar veren herkez ya düzeltsin kendisini ya gitsin... |
taraftar isteğiyle gelenler,taraftar baskısıyla gidecekler.Yönetim ne kadar arkasında durursa dursun,tiganayla beraber eski işlerinin başlarına geçerler.. |
isterse göndersin yönetim 5-6 milyon dolar bayılırlar sonra |
Alıntı:
Boşunada kimse heveslenmesin yönetim değişecek diye. Seçim sonrasında ilk icraratları ise eğer hala böyle inadı devam ediyorsa Tiganayı kovmaları olacaktır. Alıntı:
Hela avrupada eser demek bitirici vuruştu. Tigana ile avrupa maceramızde ancak kahkaha fırtınası eser. |
yapacak b'r sey yok bakin yonetimin yapacagi tek bir sey var eger tiganaya artik guvenmiyorsa sinan engin! gibi birini alarak takimin kurulmasinda etkin olacak birini getirmeli (sinan engin olmamali) |
yönetimin elini kolunu bağlayan tek şey tigananın tazminati |
yaa bırakın tazminatmıs,yönetim göndermek istese tazminatına mı bakıcak!! del bosque nin tazminatı bundan daha fazlaydı ama takım hedefsiz kalıp türkiye kupasından da elenince bi anda ipini çektiler. demek istediğim su anda 3 kulvarda da hedefi olan bi takım var, 3 ay sonra hedefsiz kalırsa o zaman tigana'ya da ona ödenecek tazminata da kimsenin gözünün yasına da bakmazlar. herkes tutturmus tazminat mıs da söleymis böleymis.!! tazminatı düşünmek size kalmadı. taraftar olarak gördüğüm sizin işiniz bu kötü zamanda bile takıma destek olmak. sizin yaptıgınız ' züğürtün malı fakirin çenesini yorarmıs' misali bi yerden tutturmus gidiyosunuz.!! |
başlık güzel arkadaşlar bu takıma hani inanacaktık hani busene bişey beklemiyorduk hani senenye bekliyorduk herşeyi hani takım genç takımdı. medya dayattı iki maç iyi oynayınca bu takım şampiyon olur diye sizde yediniz. arkadaşlar takım yeni yeni oturacak bu seneyi unutun medyanın gazına gelmeyin biz busene şampiyonluk hedefi koymadık. medya sadece satış yapabilmek için çıkartıyor bunları. bjktv de karakartalforum programında alen abi çok güzel birşey söyledi "beşiktaşta ve türkiyede medyanın hükmedemediği tek yer beşiktaş türübünleri." diye bu oyuna gelmeyin medyanın gazı. tamam takım iyi oynamıyor. ama bu takım daha çok genç. serdar dediğin adam sağ diye alındı ama ilerde her bölgede oynayabilecek düzeye gelecek sadece sabır gösterelim |
Türkiye`de Saat: 05:11 . |