![]() |
Sevinmek Için Sevmedik evet bizim genel sloganımız bu sevinmek için sevmedil peki şimdi niye tigana gitsin diyoruz beşiktaş 2.lige düşse destek bitecekmi ? takım her kötü sonuç aldıgında nie istifa veya hakarete varan sözler sarf ediliyor bir hata yaptık del bosque yi gönderdik niye bir hata daha yapıp tiganayı gönderelim avrupanın önde gelen futbolcuları bile tigananın ne kadar önemli bir hoca oldugunu anlatmaya calısırken iz niye ondan nefret ediyoruz sırf bize sistem oturtmaya calıştıgı beşiktaşımıza gelecek kazandırmaa calıştıgı içinmi hadi diyelim yarın tigana gitcek yeine kim gelcek mourinhomu capellomu lippi mi HİÇ BİRİ niye önünde tigana ve del bosque örnekleri var ve para yetmez ve gelmezler...yarın tigana gitse ne olcak ne faydamız olcak biri cıkıyor rasim kara diğeri cıkıyor mustafa denizli olmadı güvenç kurtar olsun...arkadaşlar bizim elimize bir fırsat var tigana lyonun ve monaconun alt yapısını hazırlayan bir teknik adam var trezeguet ve henryleri guilyleri sidney govuo ları yetiştiren bir adam var dünya futbolunu tanıyan bir adam var siz daha ne istiyorsunuz del bosque gitsin rıza gelsin alın geldi ne oldu hiç birşey igana gitsin samet gelsin ( siz değilmiyidiniz samet samet noluyor ...... oynuyor diyen ankarasporla bizi yenince ) samet de bu takımın ağırlığını taşıyamaz ezilip gider bu kadronun altında bizim elimizde disiplinli bir teknik direktör varken daha ne istiyorsunuz sabredin lütfen sabredinnn |
Alıntı:
++++++ cok güzel yazmissin... |
haklısın biz sevinmek için sevmedik...çıksınlar sahaya kendilerine yakışır şekilde mücadele etsinler ruhlarını koysunlar sonuna kadar hep destek tam destek biz sevinmek için sevmedik..şuan ruh yok göremiyorum bikaç isim dışında..o yüzden neden başarısızlığı ve başarısızlığın baş mimarını bu takımda isteyeyim..100. yılımızda şampiyonda olamayabilirdik ama ruhumuz vardı ben yine o desteğimi tam verirdim..bjk ruhunu sahaya yansıtılmasına izin veren bir teknik patron vardı..ben öylesi adama hep destek tam destek veririm..böyle dediğim dedik deyip yanlış sistemle bizi madara edecek birine değil..!!!! ve unutmayın Tigana bir DELBOSQUE değil !!!!!! veeee asla bir LUCESCU da olamazzzz !!!!!!!!!!1 |
Alıntı:
bu dediklerine göre sen sevinmek icin seviyorsun..... baska birsey diyemiyorum... |
Alıntı:
|
Dedik ya birkere "BEŞİKTAŞ ya RUHUMUZDADIR yada HİÇBİRYERDE"..!!! O yüzden gözünle değil , dilinle değil , kalbinle değil RUHUNLA SEV..!!! |
Alıntı:
sen sanki cok anliyorsunya ilhani pascali neden cok sevildigini, ruhlari yoksa kendin versene ruhunu, onlarin ruhu yoksa kendi ruhunu gösterip suanki takimin arkasinda dursana, sevinmek icin sevmiyormussun, madem öyle neden tigana gitsin o gitsin bu gitsin diyorsun... |
Alıntı:
Ruh nedir? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Cok guzel yazmissin, ayrica su ruhun ne oldugunu da biri aciklayabilir mi bana? Birseyin uzerinde bu kadar duruyorsan onun bir tarifi olabilmeli. |
Alıntı: SüRGüN´isimli üyeden Alıntı http://www.besiktasforum.net/forum/i...s/viewpost.gif sevinmek için sevmiyorum...sen neden pascalı , ilhanı bukadar çok sevdiğimi asla anlamicaksın anlayamicaksın sana söyleyeceğim şey imzammm...bunu oku en güzel cevap budur...ben BJK yi böyle seviyorum...ruh yoksa başarı beklerim...ruhlarını koysunlar varsın gelmesin başarı çokda umrumda değil... arkdaşım suan ilhan da pascal da beşiktaş futbolcusu değil tamam cok iyiyidiler harikauydılar benimde evimde posterleri duruyor ama her kötü sonuçta ilhan gelsin pascal gelsin denmesin ya bizim futbolcularımız bobo nobre delgado ricardinho baki runje falan biz bunlara destek vercez eskiyle bir işimiz yok ilhan pascal devri bitti artık bizi ileriye taşıcak futbolcular bunlar...tiganaya gelince şampiyonlar liginde ceyrek final başarısı var lyonun latyapısı onun eseri monaconun alt yapısı onun eseri terezeguet henry govou onun eseri YANLIŞ ANLAMA AMA LUCESCUNUN HANGİ ESERİ VAR hatarları yokmu 6 ay froma giymeyen ilie takıma niye alındı vatandaşı diye her maçtan sonra ağlamadımı beşiktaşa köpek demedimi başarıları yok mu var mütevazı kadroyla çok sey yaptı ama o kadro çok tecrübeliydi zago romadan ronaldo benficadan guinti italyadan milandan amaral ordan ilhan dünya kupasından cok tecrübeli bir takımdık eee şimdi kaçtane böyle tecrübeli oyuncumuz var 2_3 en fazla takım genç siz daha yeni doğmuş bebekten koşmasını bekliyorsunuz son bir örnek elinde nistelrooy olan saha olan rooney olan c.ronaldo olan manchester neredeyidi gençleşiyordu sabrettiler ve şimdi meyvelerini alıyorlar hepside başarıya açlar ama 4 senedir bişey yapmadılar saha rooney ferdinanan c.ronaldo bunların kaç şampiyonlugu var hepsi başarıya açlar ve genleştiler son örnek capello koskoca reaal madride gitti yavaş yavaş oturmaya calısıyor 3.lig takımıyla berabere kalıyor bu kadar tepki görmüyor ama biz idam ediyoruz yazık co kyazık biz yeni doğmuş b,r bebekten bırakın yürümesini koşmasını bekliyoruzzz |
Alıntı:
http://besiktasforum.net/forum/futbo...al+nouma+ilhan 100. yıldaki o mücadeleyi izle..ilhan kart gördü diye sahaya inen taraftarı izle...ruh ne öğrenirsin... |
Alıntı:
++++++++++ süper diyorsun.... |
teşekkürler cruel 29 , bjk4ever ve efsane beni anlayan birileri çıktı sonundaaa |
arkadaşım sana isimleri savun diyen yok ki sen Beşiktaş ın taraftarısın Lucescu nun Del Bosque nin İlhan ın Pascal ın deil ya da şöle diyelim Baki nin Runje nin Ricardinho nun İ.Üzülmez in değil. BJK taraftarımı olarak bizim amacımız Siyah-beyaz renkleri sonuna kadar desteklemek bu kötü günlerde desteğimizi esirgememek ayrıca sahada ruhsuz bir takım yok arkadaşım tamam beceriksiksiz yeteneksiz hatta futboldan anlamayan adamlar var bile diyebilirsin ama sahadaki her oyuncu sistemsiz de olsa devamlı koşuyor gol atmak istiyorlar kazanmak istiyorlar ama ellerinde çok fazla bir şey gelmiyor ne yazık ki bir çok şeyin yanında şanssızlıklar da peşimizi bırakmıyor kötü sonuçlar alınıyor diyo insanlara ruhsuz demek doğru değil. Sen gerçekten o imzandaki sözleri söyleyebilecek bir insansan takımına renklerine bu kötü gününde daha çok destek olursun. Bakınız Beşiktaş a delicesine bağlı taraftarların bir çoğu maçlarda sahayı bile izlemiyor arkasını dönmüş o renkleri yüceltmek için deli gibi bağırıyor acaba neden bunu bi kendine sor bakalım sahadaki Pascal dan Lucescu dan İlhan Mansız dan dolayı mı acaba ? yoksa sahada uğruna hayatlarını bile feda edebilecekleri renkler olduğu için mi? |
Alıntı: SüRGüN´isimli üyeden Alıntı http://www.besiktasforum.net/forum/i...s/viewpost.gif sevinmek için sevmiyorum...sen neden pascalı , ilhanı bukadar çok sevdiğimi asla anlamicaksın anlayamicaksın sana söyleyeceğim şey imzammm...bunu oku en güzel cevap budur...ben BJK yi böyle seviyorum...ruh yoksa başarı beklerim...ruhlarını koysunlar varsın gelmesin başarı çokda umrumda değil... arkdaşım suan ilhan da pascal da beşiktaş futbolcusu değil tamam cok iyiyidiler harikauydılar benimde evimde posterleri duruyor ama her kötü sonuçta ilhan gelsin pascal gelsin denmesin ya bizim futbolcularımız bobo nobre delgado ricardinho baki runje falan biz bunlara destek vercez eskiyle bir işimiz yok ilhan pascal devri bitti artık bizi ileriye taşıcak futbolcular bunlar...tiganaya gelince şampiyonlar liginde ceyrek final başarısı var lyonun latyapısı onun eseri monaconun alt yapısı onun eseri terezeguet henry govou onun eseri YANLIŞ ANLAMA AMA LUCESCUNUN HANGİ ESERİ VAR hatarları yokmu 6 ay froma giymeyen ilie takıma niye alındı vatandaşı diye her maçtan sonra ağlamadımı beşiktaşa köpek demedimi başarıları yok mu var mütevazı kadroyla çok sey yaptı ama o kadro çok tecrübeliydi zago romadan ronaldo benficadan guinti italyadan milandan amaral ordan ilhan dünya kupasından cok tecrübeli bir takımdık eee şimdi kaçtane böyle tecrübeli oyuncumuz var 2_3 en fazla takım genç siz daha yeni doğmuş bebekten koşmasını bekliyorsunuz son bir örnek elinde nistelrooy olan saha olan rooney olan c.ronaldo olan manchester neredeyidi gençleşiyordu sabrettiler ve şimdi meyvelerini alıyorlar hepside başarıya açlar ama 4 senedir bişey yapmadılar saha rooney ferdinanan c.ronaldo bunların kaç şampiyonlugu var hepsi başarıya açlar ve genleştiler son örnek capello koskoca reaal madride gitti yavaş yavaş oturmaya calısıyor 3.lig takımıyla berabere kalıyor bu kadar tepki görmüyor ama biz idam ediyoruz yazık co kyazık biz yeni doğmuş b,r bebekten bırakın yürümesini koşmasını bekliyoruzzz |
Alıntı:
dostum birsey degil herzaman dogrularin arkasindayiz... |
Alıntı:
Ilhan ve Nouma disinda hic mi ruhu olan oyuncumu yoktu veya olmayacak? Her yenilginin veya galibiyetin sebebi bu 'ruh' mu yani? Baska sebep yok mu? |
sevinmek için sevmiyorum...sen neden pascalı , ilhanı bukadar çok sevdiğimi asla anlamicaksın anlayamicaksın sana söyleyeceğim şey imzammm...bunu oku en güzel cevap budur...ben BJK yi böyle seviyorum...ruh yoksa başarı beklerim...ruhlarını koysunlar varsın gelmesin başarı çokda umrumda değil... arkdaşım suan ilhan da pascal da beşiktaş futbolcusu değil tamam cok iyiyidiler harikauydılar benimde evimde posterleri duruyor ama her kötü sonuçta ilhan gelsin pascal gelsin denmesin ya bizim futbolcularımız bobo nobre delgado ricardinho baki runje falan biz bunlara destek vercez eskiyle bir işimiz yok ilhan pascal devri bitti artık bizi ileriye taşıcak futbolcular bunlar...tiganaya gelince şampiyonlar liginde ceyrek final başarısı var lyonun latyapısı onun eseri monaconun alt yapısı onun eseri terezeguet henry govou onun eseri YANLIŞ ANLAMA AMA LUCESCUNUN HANGİ ESERİ VAR hatarları yokmu 6 ay froma giymeyen ilie takıma niye alındı vatandaşı diye her maçtan sonra ağlamadımı beşiktaşa köpek demedimi başarıları yok mu var mütevazı kadroyla çok sey yaptı ama o kadro çok tecrübeliydi zago romadan ronaldo benficadan guinti italyadan milandan amaral ordan ilhan dünya kupasından cok tecrübeli bir takımdık eee şimdi kaçtane böyle tecrübeli oyuncumuz var 2_3 en fazla takım genç siz daha yeni doğmuş bebekten koşmasını bekliyorsunuz son bir örnek elinde nistelrooy olan saha olan rooney olan c.ronaldo olan manchester neredeyidi gençleşiyordu sabrettiler ve şimdi meyvelerini alıyorlar hepside başarıya açlar ama 4 senedir bişey yapmadılar saha rooney ferdinanan c.ronaldo bunların kaç şampiyonlugu var hepsi başarıya açlar ve genleştiler son örnek capello koskoca reaal madride gitti yavaş yavaş oturmaya calısıyor 3.lig takımıyla berabere kalıyor bu kadar tepki görmüyor ama biz idam ediyoruz yazık co kyazık biz yeni doğmuş b,r bebekten bırakın yürümesini koşmasını bekliyoruzzz |
Alıntı:
ruh bi ilhan ile pascalda var ona göre...onlar daha yokken yani metin tekin riza calimbay filan oynarken, üst üste sampiyon oldugumuz senelerdede ruh yoktu... |
Alıntı:
|
bi yerde eksiği var henry tigana olmasa ben olmazdım beni yoktan var eden tiganadır dedi ben zaten iyi b yetenekli biriydim demedi beni tigana var etti dedi |
Alıntı:
|
Alıntı:
1. jardeli gs ye getiren luce degil cem uzandi... 2. 100.yildaki atesimle desteklerim diyorsun neden 100. yilda basari vardi seviniyordunki seviyordun yani konunun basligi ile hic alakasi yok SEVINMEK ICIN SEVMEDIK... |
tamam sevinmek için sevmedik ama kahrolmak için de sevmedik,biz bu takımı hep en iyi görmek istiyoruz,mücadele görmek istiyoruz,ruh istiyoruz,nobre her maç 2-3 gol atıyor da mı alkışlanıyor daha maçın basında oyundan çıkarken,hayır elinden geleni yaptığını herkes gördüğü için,hangi futbolsever sezon basından beri oynanan zevksiz futbolu görüp bi sonraki maçı hevesle bekler,oyun zevk vermiyor ama her maçına gidiyoruz,bir sonraki maça yine gidicez belki de oyunun değişmeyeceğini bildiğimiz halde,biz desteğimizi veriyoruz iyi günde kötü günde,maçın oynandığı günü heba ediyoruz,maçta gırtlak patlatıyoruz,seviyoruz, ama karşılığını bekliyoruz biraz olsun |
Alıntı:
SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK HEP DESTEK TAM DESTEKKK |
Alıntı:
2. 100. yılda şampiyonluktan bahsetmedim ruhtan bahsettim..bunu idrak etmen gerekiyor.. 3. evet sevinmek için sevmedik...+ imzam ama anlayacağını sanmıyorum... |
Biz Sizi Sevinmek Icin Sevmedik , Cok Sabrettik Ama Artik Yeter, Yenilsin Takim Bosver Yeterki Ruhunla Oynayan Futbolcular Görelim Böyle Beceriksiz Iki Pas Yapamayan Futbolcular Görmeyelim... AMA ALAY KONUSU OLMAYALIM YETER !!! GERCEKTEN EGER SIZE SORUYORUM SAKARYAYA 10 KISI KALMIS TAKIMA KARSI KAZANAMAZSAK BERABERE KALALIM ANLAYISI YAKISMIYOR BESIKTASA:.. Yenemezsen yenil ama Ruhunla oyna adam gibi oyna Formanin hakkini ver... |
Alıntı:
zamane sözlük - mario jardel Jardel i ne kadara almıştık S A B A H O N L I N E 20.07.2000 2. öncelerden ruh yokmuydu hic ozamanlardan bahsetmiyorsun sadece ilhanli noumali gelen sampiyonluk olan sezondan bahsediyorsun... 3. sen ne dersen de söylediklerin ap acik ortada SEVINMEK ICIN SEVIYORSUN... 4. daha seninle bu konular hakinda tartismaya girmicem...herkesin görüs acisi baskadir... |
Tamam Yenilelim her maci alay konusu olalim Avrupaya hic cikmayalim.. hedefimiz herzaman ilk 5 veya 6 olsun birakalim derbileri artik rakiplerimizi anadolu takimlarindan secelim ama her yil kadro kurmak icin 10 milyonlarca harcama yapalim fark etmez ... yazik be anlayisiniza yazik biraz düsünün... |
Alıntı:
her yil 10 milyonlarca neden acaba???? Del Bosque istifa Riza istifa Tigana istifa diyenler, yüzünden antrönörleri kovanlarin yüzünden, Teknik direktörü kovuyoruz degistiriyoruz gelen adam yeni sistem kuracak, onun icin yeni oyuncular almak istiyor bu ne oluyor bosuna masraf, milyonlarca para... |
efsane sonuna kadar katılıyorummmm |
Alıntı:
2. önce de ruh vardı dediğim gibi ben fazla eskiye gitmedim metinli , rızalı alili feyyazlı BJK ye laf söylemem söyletmem..onlara ruhsuz demedim... 3 siz sadece laflarınızı yememek için hala inadına Tigana diyorsunuz ortada hiçbir başarısı olmayan hala yanlış sistemde inat eden ve takımı da bu sistemde oynatan birine nasıl inadına dersiniz hala şaşıyorum..fikirlerine saygım var BJK li olduğuna inanıyorum şunu burda değil de beşiktaş dışındaki bir forumda dense sen BJK li değilsin derdim... 4 bende seninle bu konuları tartişmicam..dediğim gibi bazıları gözü ile bazıları dili ile bazıları kalbi ile sever Ben ruhumla seviyorum..herkezin hislerine görüşlerine saygım var..Ruhuyla seven insanla tartışırım o kadar...... |
tamam madem sevinmek icin sevmedik ok , ozaman 2.ligten alalim oyunculari avrupada star oyuncu da almayalim.. hem bütceye zarar vermez bide antönör olarak alalim yilmaz vurali... ohhh |
Alıntı:
|
cok alaka... |
Türkiye`de Saat: 00:10 . |