![]() |
Alıntı:
|
ya bu takımın teknik direktörü jean tiganaysa kimse ona ne küfür etsin nede hakaret etsin tamam eleştiri olur ama nedir bu kardeşim sonuçta BEŞİKTAŞIMIZIN TEKNİK DİREKTÖRÜ hakaret etmeyin tekrara söylüyorum inadına forza tigana |
Evet saygi duyulmasi lazim o su anda Teknik Direkörümüz, insallah bir ders cikarmistir bu yasananlardan ve kendisini degistir yoksa bir dakika daha durmasin gitsin o cok istedigi Fulhama... |
Kardeşim Çok Güzel Yazmışsında.. Bizim Anlamadıgımız Ne Biliyormusun... Madem Tigana Bu Kadar İyi Bi T.Direktör.. Neden Oyuncuları Kendi Mevkiilerinde Oynatmıyor ?? Bak 11 Hafta Oldu Daha Kimi Nerde Oynatacagına Tam Karar Veremedi.. Bi Hafta Biri Bi Yerde Biri Bi Yerde Oynuyor.. Biz Neden Durup Dururken Tigana'ya Karşı Çephe Alalım.. Takım Neden Gol Atamıyor.. Ya Bi Yerde Bi Yanlışlık Bi Hata Var.. Bunları Tigana'ya Söylesende Anlamıyor... Yada Inat Oldugundan Anlamak IStemiyor.. Biz Bıktık 3 Senedir Ligin Baslangıcında Havlu Atmaktan.. Bu Taraftar Artık Başarıya Hasret Kaldı.. Yazık Değilmi Binlerce Insan Beşiktaşımız Icin Maçlara Gelip O Kadar Para Harcayıp Son Ses Bagrıyorlar... Bütün Hersey Tamam Neden Basarı Yok.. Neden Hep Puan Kaybediyoruz.. O Kadar Para Harcandı O Kadar Futbolcu Alındı... Bütün Bunların Çözülebilmesi Icin Ne Yapılmalı.. ?? Sabredilmelimi ?? 3 Senedir Sabrediyoruz.. O Haftalardır Susan Çarşının Bile Sabrı Taştı.. Artık Hicbirseye Tahammülümüz Kalmadı.. Ya Yenecekler Yada Yenecekler.. Başarısızlık Sadece Yönetimin Tigananın ve Bazı Futbolcuların Beşiktaştaki Sonlar Olur.!!! |
ya bizim takıma beşiktaş ta oynamanın önemini biri söylemeli.sinan engin yaptı şampiyon olduk.sinan gitti 3.lükten yukarı çıkamadık.taraftar bu takımın yanında olmasaydı 20bin kombine almazdı.lütfen.bizide anlayın.ben maç bitsede gitsek havasında olan futbolcu istemiyorum.sen beşiktaşsın karakartalsın.saldıracaksın.oynayacaksın.yenilsen bile alkışlanacaksın.sakaryada ilk kaleyi bulan şut 60. dk.da ricodan geldi.e ayıptır... |
biz ne zaman yaşayacağız beklediğimiz mutlulukları,zaferleri... bu hocayla olmayacak sanırım |
Alıntı:
Saçma sapan slogan üretmeyin . sizler mazoşits duygularmı taşıyosunuz. Mutluluk duyduğunda neşe artar ,dayanma ve var olma güçü artar. Sıkıntılar sürekli olduğunda insanların dayanma gücü azalır.Ruhsal ve fiziksel çöküş başlar. Ben tuttuğum takımla övünmek ve rakiplerimizi başarılarımızla kıskandırmak isterim.Başkalarının yanında ezilmiş süklüm püklüm olmuş bir takım taraftarı olarak bulunmak istemem. Bu takım tigana yönetiminde zevk vermemektedir.Başarıda gelmemektedir. HAYATTAN AC I ÇEKECEĞİNE ZEVK ALMAYA BAK. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:31 . |