bjk4ever | 30-10-2006 20:41 | Alıntı: SüRGüN´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 157172)
bak jardeli isteyen lucescudur....jqardelin parasını veren cem uzan olabilir...ama jardeli gündeme getiren lucescudur.... 2. önce de ruh vardı dediğim gibi ben fazla eskiye gitmedim metinli , rızalı alili feyyazlı BJK ye laf söylemem söyletmem..onlara ruhsuz demedim... 3 siz sadece laflarınızı yememek için hala inadına Tigana diyorsunuz ortada hiçbir başarısı olmayan hala yanlış sistemde inat eden ve takımı da bu sistemde oynatan birine nasıl inadına dersiniz hala şaşıyorum..fikirlerine saygım var BJK li olduğuna inanıyorum şunu burda değil de beşiktaş dışındaki bir forumda dense sen BJK li değilsin derdim... 4 bende seninle bu konuları tartişmicam..dediğim gibi bazıları gözü ile bazıları dili ile bazıları kalbi ile sever Ben ruhumla seviyorum..herkezin hislerine görüşlerine saygım var..Ruhuyla seven insanla tartışırım o kadar...... |
Nedense o ruhu olan oyuncular hep basarili donemin oyunculari, simdikilerde ruh mu yok yani? Serdar Kurtulus, Mehmet Sedef, Delgado, bunlarda 'ruh' mu yok? Metin-Ali-Feyyaz'in ilk senesi nasil gecmisti? O sene ruh-fazlaligi mi dustuktu, sonradan mi geldi? Ben ruh-muh olaylarina inanmam, adam akilli oyuncu alacaksin, teknik direktorun dogru sistemi kuracak, taraftar destek verecek, sans yaninda olacak ve bak bakalim sampiyon oluyormusun olmuyormusun! Ruh-muh gibi seyler mazeret olmamali bence! |