![]() |
Alıntı:
Tabii ki, ama demek istedigim sey iste daha fazla faktor var futbolda. Ilk olarak kader denen birsey var, mesela Koray ve Kleberson'un omuzu cikmasa bu durumda olur muyduk? Hakem Sakarya macinin ikinci yarisinda 4 kornerimizi verse golu atar miydik? Erciyes macinda o 90. dakikada golu yemeseydik su an belki de liderdik ve kimse agzini acmiyordu. Daum kalsaydi FB'de belki de Gerets ve Tigana coktan gitmis olacakti? Yonetim adam akilli bir forvet ve stoper alsaydi su an takim ne durumda olurdu? Sonucta demek istedigim sey bir takimin basarisini/basarisizligi bircok sey belirler, bir tek bir teknik adamin belirledigi taktik veya takim kadrosu degil. Rijkaard'i Barcelona ilk 6 ayda kovsaydi su an bu durumda olmazdi, Terim'i GS ilk 6 aydan sonra kovsaydi su an bizden az sampiyonlugu olurdu, sonucta biraz sabir gerek ve herseyi oluruna birakmamiz lazim. Gecen 3 senede 5-6 sefer antrenor degistirdik, bunu yarari ne oldu? Hicbir yarari olmadi ve maddi olarak cok zarara gectik bile. Hala akillanmadik mi? |
ya bence sorun farklı hoca deil 3yıllık sabırr |
biz hep yanlarında olduk ama olmuyo böyle bu futbolcular bu yönetim bu taraftarı haketmiyor..BİZ ADIMIZA AŞIGIZ RENKELRİMİZE RUHSUZLARA DEYİL.. |
ya ne kadar gereksiz uzamış arkadaşlar tartışmalarınız ,hele bi arkadaşımızın sergilediği tavrı hayretle izledim yani iki sayfa içinde ak dediğine kara demiş ilginç harbiden de cevap veren arkadaşların sabrını tebrik ediyorum ne diyeyim bu başlığı dikkatli gözle baştan sona okuyun dediğimi anlayacaksınız. |
ArkadaŞlar GerÇekten Artik Konu Maksadini AÇti Ben Destek İÇİn BeŞİktaŞi Bu Zor GÜnde Tİganayi Bu Zor GÜnde Desteklemek İÇİn Konu AÇtim Konu Jardellere Kadar Uzandi İŞİn ÖzÜ Tİganda Gİtse Yerİne BaŞka Bİrİ Gelse Sİz Bu Kafayla Onuda GÖnderİrsİnİz Sİz Macera Falan Mi Ariyorsunuz LÜtfen Ya Bİraz GercekÇİ Olalaim 3 Yildir GÖnderİyozda Elİmİze Ne GeÇtİ İstİfa İstİfa Yarin İstİfa Etse Ne Olcak Yenİ Gelen Adama Aninda Takimi Şampİyonmu Yapcaz Puan Farki KaÇ Öncekİ Sezonlar Gİbİ 18 20 Mİ Ne Yanİ Tamam Takim Cok İyİ DeĞİl Ama Bu Her KÖtÜ SonuÇtan Sonra İstİfa Et Anlamina Gelmez Kİ |
Kac aydir bekliyoruz bi icraat yok belki anlar isin ciddiyetini, hani kariyeri varsa Tigananin Besiktasimizin 103 yillik mazisi var, ozaman siki yönetimse siki yönetim degisiklikse degisiklik biseyler yapsin zarar vermesin inadi ugruna takimimiza insallah bu hafta mesaji almistirda düzeltir kendini yoksa gercekten yapmayacaksa biraksin gitsin. |
Alıntı:
Bu zor günde Tiganaya destek ne demek. bu zorlukları takıma bela eden kendisi ,birde kalkmış ona destek olmaya kalkışıyorsunuz. 3 yıldır adam gönderiliyor demişsin. o halde teknik direktör seçimi ve oyuncu seçiminde yanlışlık yapan yönetim tek suçlu demektir. real madritten başka takım çalıştırmayan ve sadece oda bir kaç yıl A takımını çalıştıran,ispanya dışından başka ülke tanımayan birini kalk istanbula getir ,adamı sudan çıkmış balığa çevir.sonrada destek olma ,kurtlara yem et. Bu mudur doğru teknik adam seçim kriteri . Adam doğru idiyse onu neden hemen harcadı yönetim. Rıza için içimizden biri denildi. büyük hevesle takımın başına geçti.Fakat gene yönetim içindeki kurtlar tarafından sürekli engellendi ve dışlandı.Demirörenin ,Rıza ile sözleşme imza töreni sırasında kameralara yansıyan suratında memnuniyetsizlik ve isteksizlik akıyordu.Daha imza atılırken Rızaya takındığı tavırla bu işin sürdürmeyeceği belli idi. Sonrada kullandığı bazı taraftar grupları sayesinde de aleyhine baskı unsuru olarak kullandı ve Rıza yollandı. sonrada bulunmaz hint kumaşı olarak allanıp pullanan fakat Fulham başkanı tarafından komisyonculukla suçlanan biri teknikdirektör olarak alındı. Komisyoncu,çıkarcı ,inatcı ve de oyun okuma kapasite sınırlı Tigana dan ne buldunuzsa sizin gözdeniz oldu. Neymiş tazminatı fazla imiş.Onunla sözleşme yaparken yönetimden kafası çalışan bir kişi bilemi yoktu. Burası sömürge ülkesimi ,sözlemeye her dediğini kabul ettiler.Aldığı ücret kariyer olarak ondan daha iyi olanlara yakın ,verdiği kocaman bir hiç. İNADINA TİGANA ...İNADINA TİGANA DİYENLER. ALTERNATİF ÜRETEMEYENLERDİR. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Markus un sorusunu 3 gündür ısrarla ben de soruyorum ama nedense sallayıp duran arkadaşlar bir cevap veremiyorlar ve veremiyecekler de zaten . Bu arada kumandacı arkadaşım sana Tigana yı falan destekle diyen yok sen takımını destekle yeter zaten yönetim de salak değil bi süre sonra onlar kendi planlarını hazırlarlar yoksa kendilerinin de son günleri olacak. Sen takımını destekle özellikle bu kötü günlerde gerekli olan bu desteği esirgeme yeter daha hiç bir şeyden kopmamışken böle yıkıcı çözümler üretmeyin biraz daha BJK nın yararına olan şeyler söyleyin söledikleriniz çok büyük zararlara yol açacak bi 4-5 sene daha bizi geriye götürecek şeyler... Barcelona ve Man Utd. ın geçtiği devreleri unutmayın düştükleri durumlar çok zordu ve iyi futbol da oynadıklarını söylenmezdi ama şimdiki durumlarını görüyorsunuz. Tamm onlar gibi olamayabiliriz ama Tigana yı falan yollamayı düşünmek yerine siz desteğinizi verin zamanı gelir tepkimizi koyarız ama bu günlerde yapmamız gereken tek şey bize yakıştığı gibi HEP DESTEK, TAM DESTEK... |
Türkiye`de Saat: 10:04 . |