![]() |
Kle gene yok:( Kleberson yine yok http://www.superspor.com/images/1/29...eberson008.jpg Dinamo Bükreş maçında sağ ayak bileğinden sakatlanan Kleberson'un hafta sonunda oynanacak Antalyaspor maçında forma giyemeyeceği bildirildi. Kulüp doktoru Ayhan Optur, Brezilyalı futbolcunun sağ ayak bileğinde zedelenme olduğunu belirterek ''Kleberson'un bugün MR'ını çekeceğiz. Antalyaspor maçında forma giymesi çok zor. Bükreş'teki saha zemini çok kötüydü. Bu da sakatlanmaya neden oldu'' diye konuştu. Siyah beyazlılar, Antalyasporla oynanacak lig maçının hazırlıklarına öğleden sonra yapacakları antrenmanla başlayacak |
ne şansızlık offffffffffff offfffffffff |
iyi bi fiyata bu adamı biz verelim abi yoksa elimizde patlıcak |
kulüp yöneticilerine sesleniyorum. bu kadar şansızlığın üstüne deve kesmeleri lazım. |
Maçtada çok iyi oynamadı onun yerine korayı oynatıp delgado ricardinio ikilisi ve tek forvet sistemi çok iyi olur... |
olmasın zaten koray var.ya bu kadar pas hatası yapılır mı ya. -----------------runje-------------- --------gökhan z.--------ibrahim t.-- ali t.---------------------------------ibrahim ü. -------------------koray----------------------- burak------delgado--------rico--------ibrahim a. --------------------bobo------------------------ |
Klebersonun adı bile piskolojik baskıdır bence...ve gerçekten iyi bir oyuncu...yokluğunda takımın halini gördük diyebilirim...o yüzden kleberson gitsin diyenlere şaşıyorum...sakatlık konusunda ise çok sakatlanıyoruz...koyun , deve falan kesmekle olacak işler değil...bilmiyorum futbolcularımız kendilerine iyi bakıyor mu ama bu sakatlıklarda şanssızlıktan ziyade başka şeylerin de olduğunu düşünüyorum... |
offf offff ne sansiz bi adam... |
Bu adamı birinin okuyup üflemesi lazım... |
iyi oldu millet cinci hocalara gidelim...medyumlarla falan irtibat kuralım..hatta her maç yedek kulübesinde falan bi cinci hoca oturtalım sakatlık olmaz o zaman... |
Türkiye`de Saat: 00:12 . |