![]() |
Kle gene yok:( Kleberson yine yok http://www.superspor.com/images/1/29...eberson008.jpg Dinamo Bükreş maçında sağ ayak bileğinden sakatlanan Kleberson'un hafta sonunda oynanacak Antalyaspor maçında forma giyemeyeceği bildirildi. Kulüp doktoru Ayhan Optur, Brezilyalı futbolcunun sağ ayak bileğinde zedelenme olduğunu belirterek ''Kleberson'un bugün MR'ını çekeceğiz. Antalyaspor maçında forma giymesi çok zor. Bükreş'teki saha zemini çok kötüydü. Bu da sakatlanmaya neden oldu'' diye konuştu. Siyah beyazlılar, Antalyasporla oynanacak lig maçının hazırlıklarına öğleden sonra yapacakları antrenmanla başlayacak |
ne şansızlık offffffffffff offfffffffff |
iyi bi fiyata bu adamı biz verelim abi yoksa elimizde patlıcak |
kulüp yöneticilerine sesleniyorum. bu kadar şansızlığın üstüne deve kesmeleri lazım. |
Maçtada çok iyi oynamadı onun yerine korayı oynatıp delgado ricardinio ikilisi ve tek forvet sistemi çok iyi olur... |
olmasın zaten koray var.ya bu kadar pas hatası yapılır mı ya. -----------------runje-------------- --------gökhan z.--------ibrahim t.-- ali t.---------------------------------ibrahim ü. -------------------koray----------------------- burak------delgado--------rico--------ibrahim a. --------------------bobo------------------------ |
Klebersonun adı bile piskolojik baskıdır bence...ve gerçekten iyi bir oyuncu...yokluğunda takımın halini gördük diyebilirim...o yüzden kleberson gitsin diyenlere şaşıyorum...sakatlık konusunda ise çok sakatlanıyoruz...koyun , deve falan kesmekle olacak işler değil...bilmiyorum futbolcularımız kendilerine iyi bakıyor mu ama bu sakatlıklarda şanssızlıktan ziyade başka şeylerin de olduğunu düşünüyorum... |
offf offff ne sansiz bi adam... |
Bu adamı birinin okuyup üflemesi lazım... |
iyi oldu millet cinci hocalara gidelim...medyumlarla falan irtibat kuralım..hatta her maç yedek kulübesinde falan bi cinci hoca oturtalım sakatlık olmaz o zaman... |
klbersonun gitmesinden yanayım...çok pas hatası yapıo atak yaparken atak yememize sebeb oluo... |
tek çare takım gitsin hamama |
ya tamda iyileşmişken...takım onsuz iyi oynamıyo...yaw tigana bu takımı hiç çalıştırmıyomu?takım müzmin sakatlarla doldu... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
neyi bekliyorlar satsinlar gitsin yaaaaaaaaaa |
bukadarmı sanssızlık olur yaw bı belımızı dogrultamadık sakatlıklardan... |
ne warsa onu buluyo..dün cok etkili olamadı sktlıktn dolayı ama o cıktıktan sonra yine orta sahada pas hataları bşladı..ynlısh yrlere pas atmaya bşldık..inş en kısa surede ıyelşr.. |
çok pas hatası yapıyordu zaten,biraz daha dinlensin,formunu kazansın,çok işler yapacak,bu arada dünkü maçta ricardinhonun bileği döndüğü an içim cız etti,allahtan onu da kaybetmedik |
pas trafiğini ayarlayan çok önemli bi adam her maç 120-130 topla buluşması var 4-5 tane yanlış pas yüzünden eleştirmeyin adamı yazıktır. bence çok iyi oyuncu çok iyi pas atıyor ve ileriye top taşıyor |
O zeminde normal valla.Kleberson ne kadar eleştirilse de bizim için çok önemli.Kleberson'u eleştirenler size sesleniyorum : Eleştirin daha ama bu adam yoksa M.Sedef 11'e girecektir sol tarafa unutmayın!!! |
yaaaaa.......bu adam sag kalamiyormu?????? |
haydaaaaa bukadarda olmaz be kardeşim |
Müjde KLE var Beşiktaş, 5 Kasım Pazar günü Antalyaspor ile yapacağı Süper Lig maçının hazırlıklarına başladı. Siyah-beyazlılar, dün gece Dinamo Bükreş ile oynanan UEFA Kupası maçının ardından ara vermeden, bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Jean Tigana yönetiminde çalıştı. Dinamo Bükreş maçında 90 dakika forma giyen oyuncular koşuyla yetinirken, öteki futbolcular sağanak yağış altında 1 saati aşan bir antrenman yaptı. Toplu ısınma hareketlerinin ardından dar alanda çok pas ve taktik varyasyonlar üzerinde duran siyah-beyazlılar, küçük sahada çift kale maçla antrenmanı tamamladı. Sakatlıkları bulunan ve tedavileri süren Nobre ile Ali Güneş, çalışmaya katılmadı. KLEBERSON'UN DURUMU Beşiktaş'ın, Dinamo Bükreş ile yaptığı maçta sakatlanan Kleberson ve Ricardinho'nun, Antalyaspor maçında oynama olasılıklarının yüksek olduğu bildirildi. Kulüp doktoru Ayhan Optur, dünkü maçta ayağına darbe alan Kleberson ve Ricardinho'nun yapılan kontrollerinin ardından, MR çektirilmesine ihtiyaç duymadıklarını, iki oyuncunun kesin durumlarının yarın yapılacak kontroller sonrası netleşeceğini, ancak Antalyaspor'a karşı forma giyme olasılıklarının yüksek olduğunu söyledi. Beşiktaş, yarın sabah yapacağı antrenmanın ardından, akşam saatlerinde THY'ye ait tarifeli uçakla Antalya'ya gidecek. |
kleberson oyunda pek bişe yapmadı diyen arkadaşlar maçı daha dikkatli izlesin derim devamlı kanatlardaki boşlukları kapatmaya çalıuşıyor Kleberson ayrıca kritik müdaheleler de yapıyor , pas konusunda kendisinden beklediğimizin altında bir performans sergiliyor ama gene de fahri den falan iyidir. Bi de dün Serdar ile uyumunu beğendm ben... |
takımda klebersonun oynaması gerek. sakatlıgının ciddi olmadıgına sevindim. |
ya bi tam kadro olamadık gitti |
Valla ne sanssizlik ya bi türlü tam kadro olamiyoruz gecmis olsun Kleberson. |
sakatlığının ciddi olmaması sevindirici,pas hatalarını azalttığı sürece takıma çok faydalı oluyor |
Nobre kaç hafta yok? |
Alıntı:
|
orta sahada olması gerekli. ama çok nazik. daha diri olmalı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu adamın sakatlığından dolayı suçlamamak lazım,çünkü arada böyle sakatlanan oyuncu olmasaydı asla bize gelmezdi,çünkü manchesterda istenileni verememesinin ilk sebebi sakatlığıdır,manu klebi çok büyük yetenek ve keane'in gidince onun boşluğunu dolduracak manasında aldı ama olmadı.Bizzde ilk sen olmadı ama bu sen görüyoruzki kleb başladı sakatlanmaya,ama ne olursa olsun adaşın dediğği gibi klebin olması bile psikolojik baskıdır.Eğer yerine pirloyu,xavi yi veya çok iyi başka bir DMC yi alamayaacksak ki alamayız kanımca kleb beşiktaşta top oynamaya devam etmeli.. |
atalım mı satalım mı anlamadım bu kleberson sahaya çıkar pas dağıtır iyi kötü ortasaha organize olur ama ikili mücadelelerden kaçar faul bile yapamaz bu sene iyi kötü oynatılması lazım ama artık devre arası mı olur sezon sonu mu olur takımın daha sağlam olması isteniyorsa daha iyisi alınmak suretiyle gönderilmeli. |
Alıntı:
|
ya üffffffffffffffff boyle şanssızlık olamazzzzzzzzzz |
slm ya bu adamın üstünde kesin nazar büyü falan var.bu ne yaa bi türlü düzelemedi.gözü olanın gözü çıksın |
kim ki bi dunya kupasimd 2 mac oynadi diye Manchester aldi adamlar sasirdi o adam bu mu diye dusunun ki ingiliz liginde 1 tek alicisi cikmadi bize geldi gelleli bombos turkiyede onun yapacagi isi yapan onlarca oyuncu var onun mevkii sindeki appiah ve aurelio ya bakin bence hemen gonderilmeli yabanci oyuncu bana mac kazandirecak adam olmali bence bizde boyle yabanci sayisi cok ama cok az |
Türkiye`de Saat: 17:09 . |