![]() |
ne güzel ya ..bizim rakipler sivas rize bilmem ne...bu ne ya..ne yapip edip kazanmak zorundayiz...Sivasa karsi kaybersek valla ne diyim ozaman Gs Uefa cup /Intertoto yarisirizz..SIvasda S.L. gider...valla ben sahsen kacinca olursak olalim ..avrupaya bile gidmek istemem sadece ve sadece Yildirim Demirören gitsin bu benim icin Sampyonluk olur ...:( |
Kartalı bekleyen en büyük tehlike Demirören\'in devam etmesidir. Ulan yok bi yolu bu adamı febeş\'e yada gayse\'ye başkan yaptıralım...Çarşı yalakalığa karşı... |
Demirören`nin istifa edeceğini bilsem Sivas Beşiktaş maçında Sivas forması hiyer destek veririm Sivas`a. Sallanan bir binaya sıva atmak yerine temelden sağlamlaştırması en masraflı ama en sağlam,en geleceği olan yoldur. |
yaa su bjk maçları benim için 90 dakikalıok bir işkence ıztırap cekiorum paramla yaww bu neee |
Sivas maçı zor geçecek.! |
avrupaya katılmak için bile başkasına muhtacız! yazıklar olsun hepsine! |
gs nin fortis turkiye kupasını almasıda yetmio gs nin bi de 3. olması lazım |
ya Sivasda arkadaslar Pankart hazirlasa ..Demirören Istifa ..ama herkes görmeli...olmaz mi ??:D |
yahu kardesim az isyan edin ya basina uymayin hemen serefsizler bizi intertotoya atmislar hemen o cocuklari sanki gs ile aramizdaki puan farki 10 sivasla 8 bukadar o... cocugu medya olamaz ya daha matematiksel olarak sampiyonluk sansi bile varken takimin intertoto muhabbeti yapiyor p..kurulari |
kendı kaderımızı baskalrı cızıyo suna bak ya merak edyıroum hala utanmadan sampyınoluk sansımız bıtmedı nasıl dıo ertugrul |
Türkiye`de Saat: 12:30 . |