![]() |
negatıf dusunmek mı zaten hep pozıtıf dusune dusune boyle oldu olmuo ıste gercekler bunlar elımızdekı kadroyla bukadarını yapabılıyorusa bız ıstemezmıyız sampıyon olalım ama gercekler bunlar malesef |
Biraz gerçekçi bakmak gerekirse ikinci olmak bile zor görünüyor. Sivasspor deplasmanından galibiyetle dönmek lazım ama bence çok az bir şansımız var bu oynanan oyunla. |
ya ben ıkıncı olmamızı ıstemıyorum sampıyonluk ıstıyorum |
Alıntı:
Cnm kardeşim hepimiz olmasını istiyorduk ama bu şekilde değil bundan sonrada şampiyon olacaksa da rakiplerimiz kendi elelriyle verirlerse ancak olur ben doğrusu boyle bir şampiyonluk istemiyorum hakedilmiş bir şampiyonluk istiyorum ..Yurekli oynayıp ruhunu katarak mücadele ederek hak edilmiş bir şampiyonluk istiyorum.. |
Alıntı:
|
ben uefa dan bile şüpheliyim |
yani bazi arkadaslarimiz nasil bukadar salakca yorum yapabiliyorlar inanin anlamakta gucluk cekiyorum anlayamayacagim yeni hezimetler yasarmisiz hey allahim sen akil fikir ver insanlara yahu |
Alıntı:
valla bende şüpheleniyorum çünkü şuanda futbolcularımız ve Beşiktaş camiasında büyük bir panik var eziklerden aldığımız hezimetten sonra Beşiktaş'ımız düşüşede geçebilir ama büyük bir hırsla yükselebilirde..bekleyip görücez... |
bari en azndan oraya gidelim |
Türkiye`de Saat: 17:28 . |