![]() |
serdar bılgılıyı cok ozluyorum |
aynen dediklerine katılıyorum.başkanımıza saygı çercevesinde hitap etmeliyiz.başkaları bize böyle hitap etse neler yaparız.bizler Beşiktaş'lıyız ve saygımızı kaybetmemeliyiz. |
Saygı adama gösterilir.... Hatırlatayım dedim |
başkan yaşını başını almış adam klup için bişiler yapmaya çalısıyor he bazen olumlu oluyor bazende olumsuz ama ne olursa olsun onun çocuklarının bu forumları okuduğunu düşünsenize sizin babanızla dalga geçilse sizde herhalde üzülürsünüz o yüzden sadece demirören istifa dan başka hiç bir sitem sözcüğü kullanmayın ki beşiktaşlılık duruşu diye nitelendirilen olay yerine gelsin herkes taraftarın büyüklüğünü görsün son sözüm budur . . . Bize yakışanı yapalım Yakışmayanı yapmayalımm . . . |
Alıntı:
kardeş seninle Aynı renkleri paylaştığıma inanamıyorum . ne demek adam değil falan tamam sevmessin kimseyi seviceksin diye bir kayde yok he bende sevmiyorum ama tek istediğim sadece tek sitem sözcüğünüz demirören istifa dan başka bişi olmasın biras daha duyarlı olalım . . . kendine ii bak ii günler |
başkanın yanındaki yönetici bozuntuları düzgün değil ondan iyi yönetilemiyor beşiktaş üç beş yönetici yi kovması lazım |
Alıntı:
Eleştiriye evet,protesto ve istifa çağrıına evet. Ama... Hakarete hayır... |
Alıntı:
1-Bir insanın adam olup olmadığına sen mi karar vereceksin... 2-İnsanın kötü yönetici olması adam omadıını göstermez 3-Bencede; "DEMİRÖREN İSTİFA" |
Yıldırım Demirörenin Beşiktaşlılıgını kimse sorgulayamaz çok iyi bi Beşiktaşlı olabilir Beşiktaş için iyi şeylerde yapmak isteyebilir ama bu döneme kadar başarısız olmuştur Beşiktaş Japon klübü olsaydi başındaki başkan bu başarısızlıkla harakiri yapar hayatina son verirdi :) ama ne olursa olsun Beşiktaşın başkanına hakaret edilmemeli heleki bunu kendi taraftarımız yapıyosa çok ayıp bişey severiz sevmeyiz o ayrı ama hakaret olmaz biz kendi başaknımıza hakaret edersek başkaları ne yapar |
güzel bir konuya değinmişsin meriç tebrik ediyorum evet yaptıklarından dolayı kızıyoruz ediyoruz ama kendimizi yiyip bitiriyoruz bu sayede sakin olmak düşer evet herkes dört dörtlük değildir herkesin hatası vardır hatasız kul olmaz her ne olursa olsun başkanımızdır dışlamak gerekirken bağrımıza basmak gerekir herkesin örnek olması gerek eywallah ;) |
beşiktaşlı olmak ayrıcalıktır ama böle bi başkanla değil biz adam gibi başkan istiyoruz ama bu yıl takımın başındaysa güvenmerkten başka çare yok |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bakin 5. seneye girdik sampiyonluk yok..Klubun borcu inanilmaz artmis..Vaad edilen yatirimlarim hic birisi gercekesltirilememis(orn:Fulya Prjesi).. acemice hatalar yuzunden klup zarara ugratilmis(orn: Del Bosce).. Besiktas durusundan bahsedilmesine ragmen bazi oyunculari bu durusa yakismayacak sekilde gonderilmis(orn Fahri'nin satilmasi).. Verilen sozlerin arkasinda durulmamasi(ligten cekiliriz sozu ve Inonu stadi Mayista yikiliyor).. Bu kadar kotu yonetim sergilemis bir yonetimin basindaki insan hala koltuga yapisip birakama gibi durumda ise ve hala istifa etmiyorda bu kiside Onur ve gurur un oldugunu dusunmuyorum |
yıldırım demirören gerçekten iyi bir beşiktaslı ama bazen faydalı olayım derken zararı oluyor ama herinsan hata yapar.(süleyman seba ya bile zamanında ne sözler söylendi ama değeri gittikten sonra anlaşıldı) |
yaptiklarina bakarsak faydasindan cok zarari ama kulubun basinda o var 2010 a kadar baskanlik yapcak |
ne olursa olsun başkan o .... hakaret etmek hoş değil....!! |
Kendisinden hic memnun degilim ama bu noktadan sonra teokiyi birakip takimiza destek vermemiz lazim |
Sezon sonuna kadar beklemeliyiz |
bundan snr no aşalayıcı sözler çarşı aşalayıcı sözlere karşı:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Çok isabetli bir çağrı... |
Saygısızlığa HAYIR. Eleştiriye EVET. |
Demirören'in biyografisi İnternetin en geniş kullanıcı tabanlı ansiklopedisi Wikipedia.org’da Yıldırım Demirören başlığı altında yazılanlar dikkat çekti. Demirören’in doğum yeri, doğum tarihi, ailevi bilgileri, ticari yetenekleri ile başlayan biyografi, Beşiktaşımızın başkanlığındaki başarıları ile devam ediyor. Wikipedia’daki biyografinin ilk paragrafında Demirören’in Beşiktaşımızdaki yöneticiliğindeki başarıları anlatılırken, İnönü Stadı’nı yenilediğinden, BJK TV’yi kurduğundan ve kulübümüze Del Bosque, Carew, Ricardinho, Ailton gibi dünya yıldızlarını getirdiğinden söz ediliyor. Bu övgü dolu paragrafın altında ise bu kez Demirören’le ilgili enteresan iddialara yer verilmiş. Demirören’in yetersiz liderlik becerisi, yanlış hoca/oyuncu transferleri ile Beşiktaşımızın tarihinin en kötü başkanı olduğu iddia edilen paragraf, sadece futbolu değil basketbol ve voleybol branşlarını da felakete götürdüğü sözleri ile devam ediyor. Wikipedia’daki biyografi, Demirören’in günlük başarılarla yetindiği, ama aslında herkesin dört gözle istifasını beklediği cümleleri ile son buluyor. |
Wikipedia bile işi çözmüş ama biz hala duygusallığımızdan dolayı ve yukarda arkadaşın dediği gibi Şanlı Beşiktaş'ımızın Başkanı olduğu için fazla sesimizi çıkartmıyoruz ama bir gerçek varki Beşiktaş Tarihinin en kötü başkanlarından biri ne yazık ki Yıldırım Demirören. |
Sevmiyorum Sevmeyeceğim ama padişahın hatrı yoksa yamağının var hesabı saygısızlık etmeyeceğim. |
Demirören ,Beşiktaş tarihindeki en kötü başkanlardan biri değildir,"en kötüsüdür" ,bu kulübü de iyi yönetemiyor..ancaaaak...Başkan değiştirmenin yolu forumlardan hakaret,trübünlerden küfür değildir...O kulübün genel kurulundaki seçimde oy vermezsin o da seçilemez...Bu kulübün gelirleri 2 veya 3 senede borcu karşılar...ama beşiktaşın değerli !.. muhalefeti yatmakla meşgul...onun için 2010 a kadar bu zat başkanımız olarak kalacak kuşkusuz....Bize düşen,yaş ortalaması 25 olan bu takımı bu yönetime rağmen destekleyerek şampiyon yapmak.. |
Yönetimden Memnun musunuz? kırıcı ve yıkıcı olmadan.forum kurallaı çerçevesinde cevaplayalım.... yönetimden memnunmusunuz? |
şu anki takımı yöneten hiç bir yöneticidien memnun değilim bunun içinde menajerinden teknik direktörüne başkandan yardımcılarına kadar malesef hepsi kötü yönetiyorlar |
dünkü maçta sayın yıldırım demirörene yapılan çirkinlikleri herkes gördü biz bir bütün olmasak nasıl şampiyon olabiliriz.kendini taratar diyen o holiganlara karşı bir olup şampiyon olalım. |
ben bjk tv de yeni yüzler görmek istiyorum her izlediğimde hep aynı tekrar etme zorunluğu hissediyorlar sanki değişik yüzler görmek istiyoruz. |
yrum yapılacak adam diil ki icraatları ortada bjk ismini bakalm gidene kadar daha ne kadar aşağı çekebilecek |
ne demek yorum yapılacak adam deilki adamın kişiliğine laf etme krdsm sadece eleştir ama yıkıcı ve kırıcı olmadan sana yakısanı yapıcağından eminim |
Alıntı:
|
Allah yıldırım demiröreni mezarında bıle rahat uyutmasın ınsallah. colugu ıle cocugu ıle hastahane kosesınde yer ınsanları tehtıt ettıgı servetı ıleee.. surum surum surun sun ınsallah. defol gıt basımızdan demıroreeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.defollllllll lllllllllllllllllllllllllllllllllll |
amin inşallah o tehtit ettiği parası çoluğundan çocuğundan çıkar geberirsin inşallah öbür tarafta her iki elim yakasında onun ve yandaşlarının adi herif beşiktaş başkanlığına sözüm yok orası şerefli bir yer ama şer......ler orayı ele geçirmiş adam içimize kadar girdi rahat rahat bile yönetim istifa diyemiyoru z bu ne ya yönetim artık size:hello::hello::hello::hello::hello::hello::hel lo: |
Başkanım artık istifa edin eyer beşiktaşlıysanız istifa edersiniz çünkü beşiktaşımız sürekli gerilere gidiyor. |
EET ARKADAŞLAR METALİST KHARKİV BİR GÜNDE BİZE NELERİN DEĞİŞEBİLECEĞİNİ BİZLERE GÖSTERDİ HEPİMİZ TEPKİLİYİZ HEPİMİZ ÇOK ÜZÜLÜYORUZ AMA TARAFTAR OLARAK ŞU AN PROTESTO DEĞİL DESTEK ZAMANI .BİZ NE KÖTÜ GÜNLER GÖRDÜK HATIRLAYIN Bİ 11 PUAN DAN VERİLEN ŞAMPİYONLUKLAR, DEL BOSQUE VAKASI , İNANILMAZ HATALI TRANSFERLER , UEFA DA 3 KEZ ÜST ÜSTE GRUPLARDAN ELENMELER , 8-0 LIK HEZİMET GİDEN BUNCA SENE ŞU AN YAPILACAK ŞEY VAR HEP DESTEK TAM DESTEK . HATIRLAYIN GEÇEN SENE 8-0 DAN SONRA SİVASA VERDİĞİMİZ MAÇI ŞAMPİYONLUĞA BÜYÜK DARBEYİ ORDA ALDIK .ARKADAŞLAR ÜZÜNTÜMÜZÜ İÇİMİZE ATALIM FB VE GS YENİLMİŞKEN DARBEYİ VURALIM FARKI AÇALIM ŞU AN TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞMESİ BENCE ÇOK KÖTÜ OLUR. YILDIRIM DEMİRÖREN İN İSE GİTMESİ İMKANSIZ BU BORÇLA. HANİ BU SEVDADAN VAZGEÇERSEK ALLAH BELAMIZI VERCEKTİ. HANİ SEVİNMEK İÇİN SEVMEMİŞTİK. HANİ ERTUĞRUL ADAM GİBİ ADAMDI . ZATEN MEDYA BU FIRSATI BEKLİYOR LÜTFEN MEDYAYA BU FIRSATI VERMEYELİM. MEDYA ŞAŞIRSIN HACETTEPE MAÇINDA ÖYLE BİR ŞOV YAPALIMKİ MEDYA GÖRSÜN GERÇEK TARAFTARI ARKADAŞLAR BU MESAJI NE KADAR YAYARSAK YARIN MAÇA GİDENLER DİKKATE ALIR LÜTFEN YAYABİLDİĞİNİZ KADAR YAYIN . YARIN İNÖNÜ BAYRAM YERİNE DÖNSÜN ÇARŞI LÜTFEN YARIN BUNU YAPARSAK ŞAMPİYON OLURUZ . BEŞİKTAŞOM HAYAT SENSİN , KRAL SENSİN, HERŞEY SENSİN, GELECEKSE BİZ HAZIRIZ TÜM ACILAR SENDEN GELSİN, BU SEVDADAN VAZGEÇERSEK ALLAH BELAMIZI VERSİN. |
tüpçü istifa etse,yeniden doğmuşum gibi sevinecem... |
Alıntı:
|
| Türkiye`de Saat: 06:44 . |