![]() |
Alıntı:
Bu arada lakap takmak hiç hoş değil...:( |
hele şükür yaaa |
Ne kadar kızsak etsekte başkanımız sonuçta bizim için didiniyor.Qua tezahuratlarından sonra kafa patlatıp nasıl ne eder bu adamı getirebilrim diye çözüm yolları bulmaya çalışıyor.Bunu ne başka biri,ne de mustafa denizli gündeme getirdi.Bizim isteklerimiz doğrultusunda hareket etti. Gündemdeki telekom reklamı hakkında diyeceğim; Öncelikle bazı şeyleri başarabilmek için bazı şeylerden feragat etmek durumundayız.Telekom reklamında kızdığım iki nokta var.İlki cola turca yazısı nasıl siyah beyaz yazıldıysa telekom yazılarıda renk ahengini bozmayacak şekilde siyah/gri beyaz olarak verilmeliydi.2.si ise stadın gözbebeği kapalının tavanına kockocaman reklam veriyosun.Bu sene şampiyonlar liginde mücadele edicek,dünyanın görebileceği bir reklamı sadece 1milyon tl'ye veriyorsun.Sponsorlar diğer takımlara ne adamlar getirdi.Bu mudur bu reklamın karşılığı yani? |
Alıntı:
|
ya bunu saka olarak algiliyorum. besiktas adini bile duymak istemiyorum diyen biri mi besiktaslilik durusunu gosterdi ? Buyuk baskan Sebanin izinden gidiyodu diyosun sen sanirim serdar bilgilinin nasil baskan oldugunu unuttun o baskan secildiginde Suleyman Seba nin neler soledigini neden kuluptekilere kustugunu unuttun galiba.. isin maddi kismina gelirsek simdi yildiz yildiz diye tutturmamizin nedeni demiroren olabilir mi? su an yaklasik 100 milyon dolar borc var. serdar bilgiliden 30-35 milyonla alindi. bu yonetimin en buyuk elestirisi budur. yani 5 sezonda 70 milyon borc yapmistir. bu sure zarfinda inonu stadi 21.000 den 33.000 e yukseltildi. fulya da Suleyman Seba projesi yapildi. Akatlar bitirildi. peki sole dusunelim o muhtesem baskan serdar bilgili doneminde ne yapildi ona bakalim. borcsuz kulup alindi ve yaklasik 30 milyon dolar borc yapildi 4sene de yani bu surede demiroren doneminden farksiz olarak oyuncu ve teknik direktor alimi gerceklesti. ayrica 15 milyon dolar gibi kulu[p hisseleri halka acilarak para kazanildi hisseler satildi yani. bunu da borca eklemek gerekir toplam 45 milyon dolar olur. 4 senede . ayrica yuzuncu yil gibi muhtesem bir donem bir yil vardi ellerinde o donemde muthis para kazanildi. simdi ondan da 5 milyon ekledim ben ekstradan kazanilan para olarak eder 4 senede 50 milyonluk kayip para... yillik 12.5 milyon dolar kaybedilmis bilgili doneminde 14 milyon kaybedilmis demiroren doneminde. bu iki donemde de tek sampiyonluk var. ayrica demiroren zamaninda 1 super kupa 3 turkiye kupasi da var. simdi dusunelim arada ki yillik 1.5 milyonluk fazla harcama inonu stadi ve fulya projesine degmez mi... bence deger. kulup butcesi 30 milyon dolardan 120 130 milyon dolara cikmis. bunun yaninda kimse demirorenin besiktasliligini tartismiyor ama bilgili kendi besiktasliligini kendi tartismaya acti.. son soz olarak 101. yili yasamis kisiler olarak calinan sampiyonluk ve kulubun yuzustu birakilarak ugratilan zararlarini dusununce sunu diyorum ki helal olsun demiroren bilgili gibi baskan gorduk seni mi elestirecem ben.!!!!!!!!! |
Alıntı:
Serdar BİLGİLİ yi de pek beğenmem ama Demiören in yanında KRAL dır herhalde. Bilgili hakkında söylediklerini ben hiç duymadım. Aaaa illa ki böyle söyledi "Kulubün önünden bile geçmem" dediyse bende DEMİRÖREN in "YUMRUĞUMUZU vurursak TFF gider" "Sivas a PAF ile çıkacağız" Ertuğrul Sağlam ve RIZA hopcamıza "Arkasındayım" hatta RIZA HOCA ya "Rıza giderse bende giderim", Mustafa DENİZLİ ve SAMET AYBABA ya " BEN OLDUĞUM sürece kulubün kapısından içeri giremezler" ...vb lerini söylediğini söylerim bir çırpıda. Ayrıca benim Beğenmediğim ama senin hiç beğenmediğin Serdar BİLGİLİ yi ONURSAL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN SEBA getirmiştir. Maddi açıdan bakacak olursak. 1-Serdar BİLGİLİ gittiğinde borç 30-35 milyon dolar değil 10 veya 15 milyon dolardı. Şimdi 100 küsür milyon dolardır. 2-Stadı büyüttü diyorsun doğru ama bu büyüme ile hem bilet gelirleri artarken bilet fiyatlarıda arttı. Belki de stat gelirleri 3 katına çıktı. 3- Fulya Projesi ve Süleyman Seba diyorsun bunların alt yapıları tamamen bitmiş iken kulüpten 1 kuruş bile para çıktığını mı sanıyorsun??? Yap İşlet Devret yöntemi ile Mütahhit firmaya verilip maliyetsiz yapılmıştır. Zaten Kendisi bile söylemiştir. "Bu projeyi sadece ben değil, 30 yıldan beri süre gelen bir projedir. Bitmesi bana nasipolmuştur sadece" yani Her başakn birşeyler katmıştır bu projeye. Ayrıca bu projede bile ciddi RANT lar sağlandı şahıslarına. 4- O zamanki reklam gelirleri, forma gelirleri, bilet gelirleri .vb.. gelirler artarken doğalolarak maliyetlerde artmıştır. Ama bu kadar bütçeden şu kadar bütçeye geldi diye başarı sayılmaz. Zaman değiştikçe her şey değişir. ATATÜRK zamanındaki maddi şartlar ile devamınd gelen İNÖNÜ, ADNAN MENDERES veya şimdiki R.T.E. nı kıyaslayabilirmiyiz??? Öyle saçma birşey yapsak herhalde saçma sonuçlar çıkar ortaya. :D Başarı derken sadece Liverpool faciası alınan kupaları unutturur herhalde. Diğerlerine girmek bile istemiyorum. Çünkü 106 yıllık tarihinde olmayan bir skor da DEMİRÖREN zamanında olmuştur. ( Tabiki Bu tarihi skoru direk Başkana değil ilk önce FUTBOLCULARA, sonra TEKNİK HEYET e sonra da Başkan ve ekibine mal ederim.) Kısacası SERDAR BİLGİLİ iyi değildir, DEMİRÖREN Serdar BİLGİLİ kadar bile değildir. 20 yıllık ( Yaş 26 ama doğduğumuzda BEŞİKTAŞ ımızı bilmiyorduk gerçekçi olayım dedim :D ) hayatımda ne skorlar, başarısızlıklar, umutsuzluklar gördüm ama DEMİRÖREN in başkanlığı süresince hiç bukadar BEŞİKTAŞ ımdan utandığımı hatırlamıyorum. FORZA DEMİRÖREN... PADİŞAHIM ÇOK YAŞA... ÇOK YAŞA DEMİRÖREN |
Alıntı:
|
Alıntı:
Süleyman SEBA bıraktığında 0 borç değil az da olsa Kasamızda para vardı. Daha dün gibi hatırlıyorum tv den ropörtajını. Serdar BİLGİLİ yi savunmuyorum savunmamda. NİHAT ı sattığında ŞAMPİYONLUK gitmişti, İlhan ve Pascal ıda . Ama illaki birşeyini istiyorsan söyleyeyim. Hani DEMİRÖREN in her 2 lafından biri BEŞİKTAŞLILIK DURUŞU var ya işte O gerçek duruşu DEMİRÖREN den daha iyi yapmış ve sergilemiştir başkanlığı boyunca. Son dediğine de katılıyorum ama eksik buluyorum ALLAH BİLGİLİ den ve DEMİRÖREN den BEŞİKTAŞ ımızı korusun. Özellikle de DEMİRÖREN den |
ya benim dedigim demirorenin bilgiliden iyi baskan oldugu degil asla. onceki yazilari okursan goruceksin, ki ben diyorum ki bilgiliye agzini bile acmayan hatta alkislayanlar demirorene bir sey diyemez bu adil degil. bi de ozellikle karsi oldugum konu bilgilinin Besiktaslilik durusu gosterdigi bunu nasil yapti ? sampiyonlugumuz calinirken cem papilaya takip arkada donenleri orterek mi? o sene kasada paramiz varken yabanci oyuncularin transfer taksitlerini 6 ay odemeyerek mi? haziranda ki transfer donemidir malum secim yaparak mi? takim 2 ayri sezonda sampiyonluga giderken en onemli oyuncularini sezon ortasinda satarak mi? yoksa Besiktas adini bile duymak istemiyorum stadin onunden bile gecmek istemiyorum diyerek mi? Besiktas sayesinde servetini 10 a katlayan bu kisiye kimse agzini acmadigi surece ben de demiroreni savunmaya devam edecem bu konuda( ki ikisi de 4 senelik performans olarak cok kotu baskanlik yapti) |
Alıntı:
Duruş konusuna gelecek olursak. Ne yapması lazımdı??? Harlayıp hırlayıp hakkını mı arayacaktı. Ne yapabilirdi peki sence?? Bu zamana kadar bir sürü şike oldu peki ne yapıldı_??? Geri geldi mi??? Yoksa sayın SEBA da mı hatalıydı 8-0 lık Şaibesaray-Gaygücü maçı için birşey yapamadı, sağa sola avlamadı diye??? Sonuçta O ********in de hakemliği bitti. DURUŞ ile 2 örneğinin vereyim benim beğenmediğim (Kulubü ticarethane gibi görüp maddiyata çok düşmüştü ) senin HİÇ beğenmediğin BİLGİLİ hakkında 1- Kulüp tarihinin gelmiş geçmiş Taraftarınca en çok sevilen oyuncusu PASCAL NOUMA yı, gerçeği Basınında şişirmesi ile BEŞİKTAŞ DURUŞU adıma Tek kalemde sildi. 2- Protokol tribününde sadece 15-20 kişinin küfür etmesiyle GURURU na yediremeyip İSTİFA EDEREK, O MÜBAREK BAŞKANLIK KOLTUĞUNDAN vazgeçmiştir. BİLGİLİ Maddiyat uğruna ( Nihat ı, İlhan ı vb... ) satarak şampiyonluğu satmışken, DEMİRÖREN hem MANEVİYAT hem MADDİYAT uğruna satmıştır. Sonuçta BİLGİLİ ye BAŞARISIZLIĞI yüzünden 10 dakika 15-20 kişi Küfür ettiyse, DEMİRÖREN e SABAHA KADAR TÜM STAT küfür etmelidir. NOKTA |
Serdar Bilgili en kötü zamanda 3-5 kişi küfür ediyor diye klübü yönetimsiz bırakarak bence en kötüler listesine girmiş ve önceki yılki başarısına gölge düşürmüştür.Evet, o zamanki yönetim çok daha iş bitiren kaliteli kişilerden oluşuyordu ve şimdikinden daha ağırlığı vardı.Fakat başkan dediğin kişi, en zor zamanda ekibini toparlayan,liderlik edebilen kişidir.Takım 10 puan öndeyken yok İlhan'ı sat, Noumayı gönder, Ahmet Dursunu tasfiye et..bunlar çok kolay..Başarısızlığa da sahip çıkıp klübü toparlaması lazımdı.Bence 101.yılı takip eden 2 senenin sorumlusu da Serdar Bilgili'dir.Ayrıca , mazeretler söyleyerek kaçmak çok kolay.Konu küfürse Demirören'in şimdiye kadar 10 defa bırakması lazımdı.O yüzden lütfen karşılaştırma bile yapılamaz bence. Demirören'e gelince.. Bence takımını bu kadar seven başka biri ( bakın başkan demiyorum ) çok nadir bulunur.Her türlü hakarete,aşağılanmaya rağmen canla başla çalışıyor adam.Bir de cebinden koyduğu paralar cabası.Evet, saf bir yanı, zaman zaman lüzümsuz çıkış ve hareketleri var ama bunlar mazur göremezmiyiz arkadaşlar.Takım 20 yıl sonra çifte şampiyon oldu ( ki 20 yıl önceki İzmirdeki maça da gitmiştim, muhteşemdi) ve hala adama kendi içimizde dahi söylemedik hakaret bırakmıyoruz.Gerçekten çok ayıp ,üzülüyor insan.. Transferlerde de yapabileceğinin en fazlasını yapmaya çalışıyor.Kolay değil büyük isimleri getirebilmek, bazen para da yetmiyor.Demirören'in yanında , bir Haldun Üstünel gibi adam olsa bakın ne farklı olur.Adam herşeyle kendisi ilgileniyor, diğer yönetim kurulundakiler çok kalitesiz ve pasif kişiler sorun bu.Baksanıza iki lafı biraraya getirip konuşamıyorlar. Sonuç olarak, saydığımız kişilerin hepsi Beşiktaşlı kendilerine göre.Fakat Demirören acaip kalpten bir başkan.Lütfen şampiyon olmuş takım başkanına daha sabırlı olalım ve şans verip , saygı gösterelim. Sevgiler, |
başkanımız iyi aa yönetim kurulu iyi değil sağlam isimler yönetimde olmalı |
Katılıyorum.:) |
yuldırım demirören yeeeteeer!.... tek desteklediğim yanı foma arkasına aldığı kızılay reklamıdır!... |
Alıntı:
|
Başkan ve Yönetimden bir başarızlık daha. Daha 24 yaşında 106 yıllık tarhimizde gelmiş geçmiş AVRUPA Kupaları maçlarında en çok gol atan oyuncumuz. 2 senede 50 ye yakın gol atan oyuncumuz. En kritk maçları kurtaran oyuncumuz ( Febe, Liverpool, Marsilya...vb). Sattığında en çok par edecek futbolcumuz. Aslına bakarsak 5,5 milyon euro az para değil normalde. Ancak şuanda tarnsferler normal değil ANORMAL durumda. Günümüz futbolunda Forvet ve Forvete yönelik orta saha oyuncularının yanında fiyatlarında esamesi bile okunmayan bir DEFANS oyuncusuna Ferrari ye 4,5 milyon euro,yine aynı sebepten ve Kariyeri daha belli olmayan İsmail e 8 milyon Euro gibi bonservis ödenenlere bakacak olursak 5,5 milyon Euro hiçbirşey değildir. Ya demek ki Ferrai, İsmail gibi transferlerden çok KAZIK yedik ( bence de bu ) ya da BOBO yu değerinden çok altına satarak KAZIK yiyoruz. Demek ki Bu kariyere sahip BOBO nun Ferrari ve İsmail kadar değeri bile yok. Evet bu sene kafası karışık BOBO nun. AMa tek suçlu O mu?? Yoksa bugün serbest bıraksan 1 milyon Euro bile yıllık ücreti zor verebilecekleri Delgado ve MERT ile yıllık 2,1 milyon ve 2,5 milyon Euro gibi astronomik miktarlar ile anlaşan YÖNETİM mi?? Ve BOBO nun ayarında şimdi AVRUPA da bu yaşta bir forvet alacak olsak mesela gündemde olan Pavlucehenko ne kadar bonservis öder futbolcuya ne kadar yıllık ücret veririz??? Şöyle bir kaba hesap ile BOBO nun maliyeti gelecekse sene bitecek olan sözleşmesini uzatsak ve yıllık şuanda kazandığının neredeyse 2 katını vererek 2 milyon Euro verecek olsak Bobo maliyet 2 milyon Euro = Pavlucehenko en az 7-8 milyon Euro + kendisine en az yıllık 3 milyon Euro Sonuç 2 milyon Euro = 11 milyon Euro:ahhhhh::mad: Yazık yazık. Hemde Çok yazık. YÖNETİLMİYORUZ, SÖMÜRÜLÜYORUZ. Koskoca BEŞİKTAŞIMIZI resmen sömürülüyorlar... Ama olsun BAŞKAN düzeldi En büyük Başkan bizim başkan, Aman Başkan a bir şey olmasın bize veya Kulübe olsun önemli değil....:mad: FORZA DEMİRÖREN... PADİŞAHIM ÇOK YAŞA... ÇOK YAŞA DEMİRÖREN |
aziz yildirim yönetse bukadar sömüremezdi besiktasi....yeter artik yaaaaa nobreyle size sampiyonlar liginde basarilar....belki nobre cok kostu diye gruplardan cikariz |
haklısında hocam bu kadar da hakedmiomu hiç sence ya bi yıldız istedik formasını alalım bizdeede şu var diyelim bak takım taraftar sayısı yönetimi zamanında yarı yarıya azaldı bu sene kombine satılmadı doru düzgün tmm biz gene saygıı duyuyoruz ama yeter ya yeter quresmanın iisi dediğinde bende çeşmede gecedeydim bzz taraftar olarak saygı duyalımda syn demirörende kim oldunu anlasın beşiktaş başkanı yalancı coban olamaz bu kadar |
kardeşim sewn buda fln mısın bu kadar iyisin allah rızası için ne kullanıosan bende istiyorum yıldırım demirören i beğeniomuş hemde sportif başarılarıyla kupalarmışda fln filan ne kupası gazoz kupalartını alsın da eve götürsün ben lisedeydim son şampyonlukda 1 senedir çalışıyorum mühendis oldum yeni şampyonluk tattık eses den kaç beşiktaş maçına gidip küfrederek döndüm yazıkdır arkdaşım bu kadar polyanna olma serdar başkana küfrettiren de demirörenin da kendisidir gerçekleride bilmiomuş gibi davranma |
bencede |
YETER ARTIK DERT-ÖREN İSTİFA ET |
Alıntı:
nasıl belliediyorsunuz kendinizi . aziz yıldırımı istiyorsanız kadıköy e gidin . |
baskanlık zor ıs ama olmuyor demıroren bılıyoruz ıyı bır besıktaslısınız ama olmuyor bırakın artık |
fıtboldan anlamadıını biliorum beşiktaşlılığından şüphe yok ama beceremiyosun bu işi demirören!.... yıldırım demirören YEEEETEEER |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
beşiktaşın malı deniz yemeyen keriz biri bu adama nezaman dur dıyecek.sırf bı gokhan zan bırakılması nelere sonuc oldu fokhan gıttı beles gokhan gıttı dıye 15mılyon toplam malıyetı ferrari ki adama kımse bonservıs parası vermemıs bıle zapo gonderdın ama parasını oduyorsun onunda geldıgınde malıyetı 4,5mılyon euro kaş geldi 500bın tl vermedın dıye 1,5mılyon euro oda toplam delgoda dondurdun 6ay ama parası tıkır tıkır alcak.sımdı tabata 8 mılyon euro evet bı gokhan bırakılması malıyetını hesaplarsak bunlar cıkıyor.bi klup bole batırılır anca bunlar nasıl yonetıcı acaba kendı sırketlerını de bole yonetıyorlar mı? bu sezon nerdeyse antep 15 mılyon euro verdık tabata+koybası fln real madrıd ınter snejdeir kaca sattı 15 mılyon euroya.gidip onu alsana ozaman. |
YILDIRIM DEMİRÖREN VİZYONUNU ÇİZMİŞTİR ARKADAŞLAR BU TRANSFERLE!.... yeter taraftarı uyuttuğun.... en güzel cevabı vericez sana tribünde rahat ol ;) |
bu adam yüzünden del bosque ye milyon dolarlar ödedik,türkiyenin en yeteneksiz futbolcularına degerinin 3-4 katı para verdik sabretmeden gönderdik ...gökhan gibi bir adamı bedavaya galatasaraya gönderdik....ibrahim kaşı zamanında 500.000 euro vermemek için gitmesine razı olan adamı 1.5 milyon euro ya transfer ettik....daha neler var neler herhalde yaptığı bütün yanlışları yazsam sanırım forumda 500sayfa yapar en az...kimse bana bu adam beşiktaşlı demesin en büyük beşiktaş düşmadır kendisi.... |
rezil olduk kedicikler dalga geçiyor bizle ey Demirören sen bizi bu duruma düşürdün ya bu taraftarda seni bir yere düşürür merak etme:( |
Alıntı:
Şimdi ki durumda ise sadece Demirörenin şahsına olan borç 60 milyon $ ile telaffuz ediliyor üstüne transferler için ödenecek paraları oyuncularımıza ödenecek paralar ve diğer borçları hesaba kattığımızda borç yükü 150 milyon $ bulmaktadır. Ve birde üstüne gelecek senelere ait gelirlerimizin kırdırılarak finans sorununu çözüldüğünü hepimiz biliyoru.. Yani baktığımızda sen Serdar Bilgiliyi beğenmiyor olabilirsin ama Serdar Bilgili son dönemimde yanında ki ekibiyle son derece güzel işler yapmaktaydı ve saygınlık olarak Demirörenden çok daha saygın durumdaydı.. Demirörenin ekonomik olarak facia yaratmasından bahsetmiyorum bile daha yani... O yüzden kalkıp burdan milleti aşağılamak yakışıkta kalmamaktadır.. Ve son olarak üzüntüyle söylemek zorundayım Fb ve Gs liler allah başınızdan Demiröreni eksik etmesin diyebilecek kadar beşiktaşı yöneten !!! bir başkana sahibiz... |
Yazıklar Olsun! Şu taraftarı gazetelerde,basında,karşı takım taraftarlarında komik durumlara düşüren,aciz yönetime... |
Son günlerde bakıyorumda forumda tüpçü,ezik,koca kafalı her türlü aşağılayıcı sözcük kullanıyor Beşiktaş başkanı hakkında.Kişiye değilse bile Beşiktaş başkanlığı makamına saygınız olsun.Başkanından malzemecesine kadar herkes bu takım için emek veriyor.Eleştirirsiniz ama bu size aşağılama hakkını vermez.Bundan sonra forumda lütfen böyle sözcükler kullanmayalım,saygı çerçevesinde eleştiriler olsun.Bahsettiğiniz kişi şanlı Beşiktaşımızın başkanıdır.Sizleri daha yapıcı eleştiriler yapmaya ve eleştirirken de aşağılamamaya davet ediyorum.... Valla bu adama bu lafları eden arkadaşlar az demişler. Şanlı beşiktaşın başkanı ozaman beşiktaşın başkanı olduğunu hatırlasın artık. Yav 6 yıl oldu artık yeter şu para harcamayı öğrensin. bir tane adam akıllı yıldız getirsin. bu taraftar hiçmi haketmiyor bir yıldızı elin adamları aynı paralara kimleri alıyor biz kimleri alıyoruz. bedava sattıklarımızı para ile geri alıyoruz. Defglsun gitsin kardeşim ama yapıştırdı kendini oraya. Çarşıyıda kendine bağladı oh ne güzel ya. Tam bir aile şirketi oldu. Sus payını ver kimse aleyhinde bağırmasın en iyi yaptığı şey bu zaten |
Az bile söyleyenler gitsinler kahvehanede söylesinler ,burası Besiktasforum.Net ,adam gibi eleştirebilmeyi bilenlerin ,aşağılamadan,hakaret etmeden Beşiktaşın çıkarlarını savunabilenlerin düşüncelerini paylaştığı yer. |
geçen gün starda uluerene 2-3 aylık sürec için bir futbolcuya 8-10 milyon para verilirmi bu külübün bütçesi var salakmıyız demişti. Demekki verdiğine göre hakkaten salakmışın |
ya valla su duruma bak herkes dalga gecıyor bu kadar olmaz ya su takım 6 senede ne hallere dustu dıyecek bısı yok hersey ortada yıldırım demırorenı savunanları anlam veremıyorum varsa dogru yanları yazsın lutfen |
demirören ve ekibi hayatimda gördügüm en beceriksiz insanlar baska hic bir ülkede böyle baskan veya yönetici görmedim yazik |
babasi bosuna bunu kendi sirketinin basina koymuyo biliyo cunku batirir sirketi ogluna besiktasi oyuncak yapti yazik ne günlere düstük |
koltugunu bırakıp bence gitmeli faydasından cok zararı var |
Türkiye`de Saat: 20:27 . |