![]() |
kendisi icin yeteri kredi taninmistir aslinda ancak su an itibari ile istifa etmesi besiktas icin zarar olacaktir ondan istofa et erdemli ol diyemiyorum..Bir sonraki secim donemine aday olmasin yada sezon sonunda gorevi biraksin yeter |
Bizi başarısızlığa hapsettin etrafımızı demir ağlarla ördün GİT artık GİT DEMİRÖREN . Sen varken kırılmadık yerimiz kalmadı. Kalbimizi kırdın.Yenildik kafamızı vurduk onuda kırdın Avrupada ,yaptığın açıklama yüzünden takım yenildi rekor kırdın sekiz yedik herkezi sekiz köşe yaptın.Del bosqe ettiklerin yüzünden BEŞİKTAŞI tazminata mahkum ettin tazmınat rekoru kırdın En sağlam beşiktaşlıyı bile kırdın.Git artık GİT demirören. Sen gidinceye kadar BEŞİKTAŞı tutmıyacağım. Eğer varsa beşiktaşlı gururun varsa beşiktaşlı onurun parayı düşünmeyip terket bu alemi KARTAL senvar ken hep SİYAHı gördü GİT artık GİT DEMİRÖREN. Gitde BEYAZ bi sayfa açalım .SİYAH la BEYAZI OLUŞTURUP BEŞİKTAŞı ŞAMPİYON YAPALIM...... |
Alıntı:
YETERRRRRRRR ARTIKKKKKKK DEMİRÖRENNNNN YETERRRRRRRRRR BEŞİKTAŞ IMDAN ELİNİ AYAĞINI ÇEK ARTIKKKK ÇEKKKKKKK ŞAMPİYONLUKLARAAAAAA HASRET BIRAKTIN BİZLERİİİİ GELDİĞİNDEN BERİİİİ HASRETTTTTTTTTTT BIRAKTINNNNNNNNN GİTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ARTIKKKKKKKKKKKKKK GİTTTTTTTTTTTTTT |
!YÖNETİM İSTİFA! Ertuğrul u da el altından dümenlerle göndermeyi başardın..Kutlarım seni başkan!..Bulursun Ertuğrul Hoca gibisini!.. Takına daha fazla zarar vermeni istemiyoruz !!.. !YÖNETİM İSTİFA! |
adam gibi adam ERTUĞRUL SAĞLAM dedik bağırdık tirbünlerde o adamdı basın toplantısında dediği gibi adam gibi geldi adam gibi çalıştı ve adam gibi gitti ya adam gibi gitmeyi bilemeyenler adam bile olamayanlar onlar ertuğrulda hiç dersdemi almayacaklar yazıklar olsun |
Onun hakkında hiçbir şey duymak istemiyorum artık!..O kadar hakareti içine sindirebilen, o kadar küfüre gülüp geçen, suratına tükükürseler Yarabbi Şükür diyebilecek bir adam hakkında ne desek boş!..İsmini bile duymak istemiyorum!..Beşiktaş'ı tutuyorum, hastasıyım Beşiktaş'ın, ama başkanın ismini duymak bile istemiyorum, bu nasıl olacak bilmiyorum!..Çok zor işimiz çookk!.. |
O başkanı ordan indirmekde boynumuzun borcu. Bizde istemeyiz kimseye hakaret etmek hele ki BEŞİKTAŞIMIZIN (malesef ki) başında bulunan bi insana. Ancak şerefiyle ve BEŞİKTAŞLI duruşuyla o görevden istifa etmeyecekse bi şekilde bunu da sağlamak gerekmez mi ? mutlaka bu burda hakaretler yagdırarak olmaz yüzüne söglemek gerek bunları ve icraat yapmak.SAYGILARIMLA... demirören ve ekibi bırak yakamızı artık... |
utanç verici bir başkan |
arkadasLar kımse sıze ıı duyguLarınızı ıLetın sewgıLerınızı sunun demıyo zaten sakın oLun emın oLun aranızda o adamdan en cok nefret eden kısıLernde ßırıyım ßunLardan emın oLun ama gunLuk hayatta edıyosunuzdur hepımız edıyoruz mutLaka kufur faLan fıLan ama forum a yakısı kaLmıyo o yuzden yazıLarımıza dıkkat edeLım yoksa hangı "GERCEK" ßesıktasLı sewerkı sonucda kımse sızı zorLayamaz herkes ßıLdıgını okur ßenım kı sadece onerı ;) (: ßu arada ßende memnun degıLım we ISTIFAA!!!!:D:D:D:D |
Beşiktaş maçta, Başkan golfte! Mynet Spor - Futboldan formula 1'e, basketboldan motor sporlarına kadar her türlü spor haberi! |
Böyle başkanımız olduğu için çok utanıyorum.İnşallah en kısa sürede kulübü terkeder.Allah düşmanımın başına bile bölesini vermesin. |
tek birşley diyorum yeter artık beşiktaşa zarar verme başkada birşey demiyorum |
açıkcası beşiktaşı sevdiğini iddia ediyorsa o koltukta 5 dakika daha durmamalı aslında.... |
Yeter artık bu rezalet, yeter sayın Demirören.. |
tek değişmeyen sen kaldın artık bu takımda ,bırak o koltuğu daha iyi yapacak birine biraz Beşiktaşlıyım diyorsan eğer... |
Defol git yaf artık...Daha kaç Gs mağlubiyeti yaşayacaksın...Bırak git artık!.. |
Golfçü başkan . . . 105 yıllık tarihimizin yüz karası |
DEPOL GİT DEMİRÖREN............. |
tüpünü de al defol git artık yeter. |
ya artık kafam allak bullak oldu bu nasıl birisi ya başarısız olduğu yerde nasıl 5 senedir kalabiliyo dünyada böyle bi şey yok ya peki beşiktaş sahipsiz mi hiç kimse başkan adayı olmuyo para yüzünden yeter artık ya muhalefet diye bir şey yok bir kişi desin başkan adayıyım ama bakıyorum da kimsede o yürek yok artık ağlıyorum beşiktaşım için tek umudum vardı o da taraftar taraftardan da umudumu kestim bir bölüm bağırıyo bir bölüm bağırmıyo yıldırım demirören yeter diye o bağırmayanlar beşiktaşlıyım diye gezmesinler |
Aynen katılıyorum hatalar yaptığını bizde kabul ediyoz ama demirörenin gerçek bir beşiktaşlı olduğunu biliyorum bu hataya bari bizler düşmeyelim aile içinde halledilir düşmanlarımız zaten bi hayli fazla savşımızı hakaretleri tepkileri onlara gösterelim artık. |
YÖNETİM İSTİFAAAA !!! YÖNETİM İSTİFAAAAAA !!! YÖNETİM İSTİFAAAAAAAA !!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! |
demememiz için istifa etsin o zaman:D:D:D |
Özellikle foruma gelen yeni üyeler tarafından yapılan bazı yorumlar bu gibi bir uyarının gelmesine neden oldu..Arkadaşlar eğer Beşiktaşlıyım diyorsanız daha önce de soylediğim gibi hiçkimsenin Beşiktaş Başkanı'na dikkat edin (BEŞİKTAŞ BAŞKANI'ndan bahsediyorum) kötü bir söz söylemeye hakkı yoktur,Olmamalidir.. Başkan taraftarlar tarafından sevilmeyebilir,istenmeyebillir ama bu tepkinin veriliş biçimi vardir,söyleniş şekli vardır.. Herkesi bu konuyha duyarlı olmaya davet ediyorum.. |
2008'de olduğu gibi 2009'da da tekrarlıyorum. Yeter artık Demirören yeter.. |
ben koca kafalı demedim ama kalın kafalı dedim futboldan anlamadığını ve basına demeç vermeyi beceremediğini gördüğüm için bence beşiktaşın futboldan anlıyan bir başkanı olsaydı 2003 ten sonra en az 3 kez şampiyon olurduk haksızmıyım beşiktaşın hatırlamak istemeyeceğimiz günlerini yaşattı bize artık defolup gitmesini bekliyoruz sabırla |
yeeetteerrr yeter artık demiören yeeeeteeeerrr!!! |
Beşiktaşımız Türkiye gibi , kartal gibi yalnız uçuyor....Yıldırım Demirören haklı olduğu yerde tepkilerindeki yanlışlıklar nedeniyle tepki alıyor hepimizden.. Örneğin ikide birde iki büyük kelimesini kullanıyor. Sen bu terimi sık kullanırsan, başkalarının ekmeğine yağ sürmüş olursun. Bende katılıyorum böyle bir çabanın olduğuna, ama böylemi dile getirilir yani..Okumuş onca şirketi yöneten biri olarak bu kadarda tecrüben yokmu ? Birde tribündeki vücut dilin yokmu ? Gol yediğimizde yıkılmış üstüste sigara içen halin...Eh yani..canımız Beşiktaşımızın başkanı böylemi olur. Biraz ağır, biraz olgun ol.. Tek istediğimiz bu.. ekmeğimiz aşımız kadar sevdiğimiz beşiktaşımız için yanlış giden şeylere bu kadarda (dozunda olmalı tabii) eleştiri yapmayalım mı yani.. |
Alıntı:
|
|
sonuçta o kişi beşiktaş başkanı olmasa bile bir insan ve bir baba.kişi ne yaparsa yapsın hakarete uğramamalıdır diye düşünüyorum. En azından çocuklarına karşı bir saygımız olsn |
Umarım en kısa sürede görevi daha iyi yapacak birine başkanlığı devreder. Yeter artık Demirören.. |
ya oda insanları zorluyor tamam tabiki söylenmemelidir ama yapamıyor adam gibi bıraksın işte |
şampiyonda olduk daha kalkmaz hele stadı da yaptı mı hayatta gitmez |
ya bnce yavaş yavaş düzeliyor, iyi transferlerde yapmaya başladk |
ne olursa olsun ,Başkanımız hakkında boyle konusanların Beşiktaşlılıgından suphe ederim... tahminim coluk cocuktur bunları yazanlar.. acilen banlanmalılar uzun bi sure.. terbiyesizlerin isi yok aramızda |
İki kupa bile onun tarihin en başarısız başkanı ünvanını silemez. (Sadece Beşiktaş'ın değil hem de) |
Alıntı:
İnsaf diyorum Allah tan korkun diyorum başkan demirören zamanında 4 Türkiye kupası 1 şampiyonluk 1 süper kupa aldık bütün emekleri yok etmeyin ayıptır . |
Alıntı:
|
digerleri umrumda degil ama bizim tarihimizdeki en kotu baskan tartismasiz serdar bilgilidir.4 sezonda 1 sampiyonluk var o kadar. ayrica 101. yildaki sampiyonlugumuz elimizden calinmasinin bas sorumlusu bu da yetmemis gibi yas ortalamasi 30 olan bir takim varken ve genclestirme operasyonu yapilmasi gereken donemde ve transfer doneminin tam ortasinda kulubu bana kufrediyorlar bahanesiyle yuzustu birakan kisi. ayrica baskanliktan ayrildiktan sonra Besiktas ismini bile duymak istemiyorum stadin onunden bile gecmek istemiyorum diyebilen sahsiyet. bu adam dururken demirorene saldirilmasi ve hakaret edilmesi icime sinmiyor. ha basarili midir o ayri bir tartisma ama cok buyuk haksizlik ve saygisizlik yapiliyor. serdar biligiliye bile agzini acmayan insanlar demirorene hic konusmasin lutfen... |
Türkiye`de Saat: 06:16 . |