![]() |
Fahri Tatan Konya'da Konyaspor Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu: Fahri ile iki yıllık sözleşme imzaladık. Yakında bizim takıma katılacak. BEŞİKTAŞ geçen yıl Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giyen futbolcusu Fahri Tatan'ı Konyaspor'a verdi. Yeni sezon öncesinde de Ertuğrul Sağlam tarafından Avusturya'ya götürülen Fahri'nin kamptaki başarılı performansı, bu sene takımda kalabileceği şeklinde yorumlanmıştı. Ancak Eskişehir, Sivas, Rize gibi takımların da talip olduğu Fahri'nin Konya ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi. Konya Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, "Fahri'yi renklerimize kattık" dedi kaynak: fotomac Arkadaslar inanmak istemiyorum ancak dogru olsa gerek cunku dun aksamki sb macinda kadro : Hakan Arıkan (Dk. 76 Erdem), Ali Tandoğan (Dk. 46 Serdar Kurtuluş), Sivok, Zapotancy (Dk. 65 Tuna), Emre (Dk. 46 Seric), Serdar Özkan (Dk. 46 Ekrem), Cisse (Dk. 74 Necip), Delgado (Dk. 74 Mehmet), Aydın (Dk. 65 Tello), Holosko (Dk. 65 Can), Nobre (Dk. 46 Bobo) kadrosuyla mücadele etti. Fahrinin yedeklerde dahi olmayisi malesef bu haberin dogruluk oranini arttiriyor. Millet bomba uzerine bomba patlatiyo biz adam gonderiyoruz... Ustelik kampin en iyisi diye afis olan adami gonderiyoruz ben artik bu yonetimin BESIKTASLILIGINDAN suphe ediyorum YETERRRRRRRRRRRRRRRRR... |
sinani da al git be demiroren git artik yeter !! koray'i,adem'i,toramani verdiniz simdide fahri yi veriyonuz yetmedimi ?!! |
ya enayiler, kampinin yildizi fahri olmadimi ayilar! yönetim istifa!! |
İnşallah yalandır yeter artık |
bu ne lan bu ne bu yönetimin a.q valla bak cok sinirlendim yaaaaaaa FAHRI BU SENE BOMBA OLCAK DIYE IDDAAYA GIRIYOZ adam seyine sallamiyo satiyo hayret yaaaaaaa Demirören:knuddel:Sinan Engin bi bu kaldi a.q BENDE DUYDUM 15 Temmuz LIGTV DE Son dk haberi diye |
Bu haber inaşallah doğru değildir. Bir taraftan ortasahaya alternatif arıyoruz derler diğer taraftan fahri gibi oyunu iki yönlü oynayacak kapasiteye sahip adamı verirler böyle yönetim anlayışı olmaz olsun |
abı valla kufur etmeyem dıyorum dayanamıyorum yeter be bız yonetsek takımı sızden ıı yonetırız fahrı gıtsıyse nah sampıyon oluruz bu katro ıle |
Haber doğruysa diyecek cümle bulamıyorum |
olamaz böyle bir futbol mantalitesi yaaa!! ya kampın en çalışkan en formda adamını insan satar mıı yuh yaniii diyecek bişi bulamıyorum |
yönetim ve karakter olarak en uygun yapılabilecek bir hareket daha yaptılar, onlara yakışır helal olsun bir kez daha kendinizi etiket yaptınız size diyecek bir şey bulamıyorum artık sözlüğümde söylenecek bir kelime daha kalmadı ! yalanlamadıgımıza göre ! haber dogrudur . saygılar not: Ertugrul hoca senden de şüphe etmeye başladım artık ! |
diğer forumlarda okudum borsaya bildirilmiş. |
fotomaç kaynaklı bir haber.... her zaman ki gibi kolpa ... |
Alıntı:
|
bonservisiyle mi verdiler peki... |
Alıntı:
aynen katılyorum |
Alıntı:
|
Haber doğru mu yalan mı bilmiyorum ama ben, Fahri'yi gönderirler demiştim. http://www.besiktasforum.net/forum/f...onbiri-zorlar/ |
bizim yönetimden de bu beklenir... Satarken de birde bize karşı oynatılmayacak da demişlerdir... Yazıklar olsun her sene aynı hikaye... Adam gibi şans vermezler sonra da yolla gitsin... nasıl bir mantık nasıl bir yöneticilik anlamıyorum ... |
yuh yani avusturyadaki en iyi maclarda oynayan fahriyide gönderiyosunuzya helal olsun. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sampiyonluk çok zor.hayalini bile kuramıyoruz.Dün macı izledim sinan enginin övdüğü sivoğa baktım zapo ya baktım ama sadece baktım birsey göremedim.Vallahi begenmediğim toraman bile bunlardan 4 gömlek üstün.orta sahada bu fahri oynamaz mı neyi eksik diye düşündüm cisseden.Yada yolladığımız korayın.Bobo ile tello anormal derecede kilo almışlar ayakta duracak halleri yoktu.Yenilerden bir tek seriç bana ümit verdi.Umarım yanılırım bu senede hayal kırıklığı yasamayız inşallah.Ve bir süpriz olur fahride takımda kalır. |
Alıntı:
LIGTV SON DAKKIKA HABERI VERDI DÜN GECE SAAT 00:00 de 15 Temmuz |
fahri konyada BEŞİKTAŞ geçen yıl Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giyen futbolcusu Fahri Tatan'ı Konyaspor'a verdi. Yeni sezon öncesinde de Ertuğrul Sağlam tarafından Avusturya'ya götürülen Fahri'nin kamptaki başarılı performansı, bu sene takımda kalabileceği şeklinde yorumlanmıştı. Ancak Eskişehir, Sivas, Rize gibi takımların da talip olduğu Fahri'nin Konya ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi. Konya Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, "Fahri'yi renklerimize kattık" dedi. |
|
doğruysa hepinize yazıklar olsun! |
ya doğrumu bu haber bobo bitti şimdide fahriye mi taktılar inş yalandır |
Yuh artık ya.Resmen rezillik.Adam kampta kendini göstermiş.Biz gidip adamı yolluyoruz. |
Allah sizi bildigi gibi yapsin emi. |
rezalatttttt |
Sen git kampın en çalışkan formda oyuncusunu konya ya sat sonrada kombineler satılmıyor diye dert yan olacak iş değil ne kombinesi ya bu yönetim sinan Engin ve ertuğrul Sağlam olduğu sürece lig Tv bile almam neyini izleyeceğim bu takımın |
ertuğrul hocaaa sen nie izin veriyosun gitmesine ya.biz başka bi kamp mı izledik bu yaz . |
yönetim istifa istifa istifa |
yok artık inanmam. gözümle görsem bile inanmam abi adam avusturya kampının en iyi oyuncusu değilmiydi yanlış mı hatırlıyorum |
borsaya bildirilmis sanirim bu ne bicim bi yonetim sekli anlamadim simdi ben o bolgede cok yogunluk vardi tamamda fahriden gelecek paraya bukadarmi ihtiyaci vardi besiktasin yani yazik size yonetim demeye bile utaniyorum |
antremanaları hoca izliyo ve futbolcuları o begenıyor bence normal bi karar hazırlık maclarının hepsını izledim gol attı sadece butun pasları yanlıstı ben begenmemıstım sahsen ama ne diyelim hayırlısı olsun... |
ya herşeyi geç geçen sene neler çektik o ön libero yüzünden galatasaray maçında bile kalk ibrahim toramanı oynat hala ders alma geri gelen ön liberonu tut sat ...ağzımı bozucam ya adamı günaha sokuyolar |
yeterr ulann erugrul hacayada guvenım kalmadı calısına alıcakmıs formayı bırak hoca allahını sewersen lan hayat gıbısın bjk hıcbısey yolunda gıtmıo onunda adaletı yok senınde |
Sinan Engin ve Demirören sizi de bir alan çıksa ne iyi olurdu.. Birbir oyuncularımızı harcayın.. Gönderdiklerinizden ve kaybettiklerinizden bir takım olurdu.. Artık heyecanla takip edemiyorum takımımı.. Yazık.. |
bu nasıl bir mantık. bir yönetici çıkarak anlatsın ben hiç bişi anlamadım. sen en iyi form tutan adamını yolla??????? |
Türkiye`de Saat: 09:21 . |