![]() |
Alıntı:
|
sampiyonluk çok zor.hayalini bile kuramıyoruz.Dün macı izledim sinan enginin övdüğü sivoğa baktım zapo ya baktım ama sadece baktım birsey göremedim.Vallahi begenmediğim toraman bile bunlardan 4 gömlek üstün.orta sahada bu fahri oynamaz mı neyi eksik diye düşündüm cisseden.Yada yolladığımız korayın.Bobo ile tello anormal derecede kilo almışlar ayakta duracak halleri yoktu.Yenilerden bir tek seriç bana ümit verdi.Umarım yanılırım bu senede hayal kırıklığı yasamayız inşallah.Ve bir süpriz olur fahride takımda kalır. |
Alıntı:
LIGTV SON DAKKIKA HABERI VERDI DÜN GECE SAAT 00:00 de 15 Temmuz |
fahri konyada BEŞİKTAŞ geçen yıl Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giyen futbolcusu Fahri Tatan'ı Konyaspor'a verdi. Yeni sezon öncesinde de Ertuğrul Sağlam tarafından Avusturya'ya götürülen Fahri'nin kamptaki başarılı performansı, bu sene takımda kalabileceği şeklinde yorumlanmıştı. Ancak Eskişehir, Sivas, Rize gibi takımların da talip olduğu Fahri'nin Konya ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi. Konya Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, "Fahri'yi renklerimize kattık" dedi. |
|
doğruysa hepinize yazıklar olsun! |
ya doğrumu bu haber bobo bitti şimdide fahriye mi taktılar inş yalandır |
Yuh artık ya.Resmen rezillik.Adam kampta kendini göstermiş.Biz gidip adamı yolluyoruz. |
Allah sizi bildigi gibi yapsin emi. |
rezalatttttt |
Türkiye`de Saat: 09:20 . |