![]() |
Sen git kampın en çalışkan formda oyuncusunu konya ya sat sonrada kombineler satılmıyor diye dert yan olacak iş değil ne kombinesi ya bu yönetim sinan Engin ve ertuğrul Sağlam olduğu sürece lig Tv bile almam neyini izleyeceğim bu takımın |
ertuğrul hocaaa sen nie izin veriyosun gitmesine ya.biz başka bi kamp mı izledik bu yaz . |
yönetim istifa istifa istifa |
yok artık inanmam. gözümle görsem bile inanmam abi adam avusturya kampının en iyi oyuncusu değilmiydi yanlış mı hatırlıyorum |
borsaya bildirilmis sanirim bu ne bicim bi yonetim sekli anlamadim simdi ben o bolgede cok yogunluk vardi tamamda fahriden gelecek paraya bukadarmi ihtiyaci vardi besiktasin yani yazik size yonetim demeye bile utaniyorum |
antremanaları hoca izliyo ve futbolcuları o begenıyor bence normal bi karar hazırlık maclarının hepsını izledim gol attı sadece butun pasları yanlıstı ben begenmemıstım sahsen ama ne diyelim hayırlısı olsun... |
ya herşeyi geç geçen sene neler çektik o ön libero yüzünden galatasaray maçında bile kalk ibrahim toramanı oynat hala ders alma geri gelen ön liberonu tut sat ...ağzımı bozucam ya adamı günaha sokuyolar |
yeterr ulann erugrul hacayada guvenım kalmadı calısına alıcakmıs formayı bırak hoca allahını sewersen lan hayat gıbısın bjk hıcbısey yolunda gıtmıo onunda adaletı yok senınde |
Sinan Engin ve Demirören sizi de bir alan çıksa ne iyi olurdu.. Birbir oyuncularımızı harcayın.. Gönderdiklerinizden ve kaybettiklerinizden bir takım olurdu.. Artık heyecanla takip edemiyorum takımımı.. Yazık.. |
bu nasıl bir mantık. bir yönetici çıkarak anlatsın ben hiç bişi anlamadım. sen en iyi form tutan adamını yolla??????? |
Türkiye`de Saat: 07:25 . |