![]() |
Allah belanızı versin isyan çıkarmak lazım artık illa yakıp yıkmamız lazım !!! |
bence hiç ho$ olmamı$ bu....fahri çok ii ve gelcek vadeden bi futbolcuydu.....in$ yalandır... |
fahri gibi adamı satmayıpta ugur incemanada o parayı vermeseydiniz ne fahriyi satmak zorunda kalırdınız nede ugur incemana o parayı verirdiniz adam kalsaydı ugur incemandan daha fazla iş yapacaktı bunu bir kenera yazın arkadaşlar... bu yönetim oduğu sürece biz gün yüzü göremeyiz... |
Yönetim kendini kiraya versin... Böylelikle belki kendilerini geliştirebilirler... |
arkadaşlar demirören gitmeden maçlara gitmeyelim. ben ciddiyim ben artık demirören başkan olduu sürece yokum. |
bunlar tam salak,fahri gönderilmiydi.bunların gideceği yok 2010 yılına kadar dayanacağız. ben bu sene basketbol-voleybol ve hentbol dende bir şey beklemiyorum.inşallah ikinci liglere düşmeyiz. |
hakketten yazıklar olsun.. kime?ertuğrul sağlama..bunlar futboldan anlıyosa bende adam değilim |
Yuhhh artik |
3 senedir anlayamadılar basit bi olayı.."çok kolay gol yiyoruz,taçtan kontra yiyoruz" die demeç veriyorlar basına (sinan,ertuğrul,yıldırım ) bu basit bi hareketle çözüme kavuşur,tek önlibero oynayıp ilerde tello-s.özkan-delgado-bobo-holosko oynarsan vay o stoperlerin haline acıyorum o savunma oyuncularına sorun stoperlerde değil olay önlibero mevkisinde iki adam oynatmak bunu herkes bilio ama bi türlü ertuğrul,sinan ve antrönerler çözemedi..kapasiteleri bu kadar zavallıların.. |
Allahh allaahh resmeen beşiktaşın kötülüğü için uğraşıolar yeterr ama..!!:motz::s::argh: |
Türkiye`de Saat: 18:18 . |