![]() |
beşiktaşa iki yıldız müjdesi Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu'nun onuruna verdiği yemeğe katılan Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, takıma 2 yıldız futbolcu daha kazandırarak transferi kapatacaklarını açıkladı. Teknik kadronun raporu doğrultusunda sorun yaşadıkları mevkilerdeki eksiklerini önemli ölçüde kapattıklarını belirten Levent Erdoğan, üzerinde durdukları isimlerin açıklamaktan kaçındı. "İsim verdiğimiz zaman hem oyuncunun fiyatı katlanıyor, hem de rakiplerimiz aynı futbolcunun peşine düşüyor" diyen Levent Erdoğan, 2008-2009 sezonunda siyah beyazlı taraftarlarına şampiyonluk sevinci yaşatacaklarını da iddia etti. Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Tamer Cansever ise Levent Erdoğan'ın düzenleyecekleri sosyal ve kültürel etkinliklere destek olma sözü verdiğini belirtti, şöyle konuştu: "Bodrumlu Beşiktaşlılar olarak Fenerbahçe ve Galatasaraylılar ile ezeli rakipler değil, ezeli dostluklar içerisinde ilişkilerimizi geliştirmeyi düşünüyoruz. Beşiktaş'ın tüm maçlarına Bodrum'dan seferler düzenleyerek takımımızı yalnız bırakmayacağız." hürriyet Yaşar ANTER - BODRUM / DHA 18 Temmuz 2008 |
yıldız dıe acaba kımı kakalıcaklar yıne taraftara |
tabii oyledır levent erdogan ne kadar bos bogaz bi adam sın ya |
ja bu adamdan da bikdim artik bütün besiktas külübünden hep yildiz diyonus osaman yok ugur incweman mis vallan ben yildiz alin demiyom ki ya bari utanmadan yildiz demeyin hep umutlandiriyonuz bizi osaman kazma geliyo yaziklar olsun utanin |
bekir le kayseriden umit al sana 2 yeni yildiz |
hiç inandırıcı gelmiyor nedense |
yıldızz....???artık hiçbirine inanmıyorum.... |
Olsa olsa kuyruklu yıldızdır. |
ben inanıyorum alırlar.ama bizim yıldız anlayışımızla tutuşmaz orası ayrı:D |
biz illa yıldız oyuncu istemiyoruz ki bize yıldız olacak oyuncu istiyoruz (bobo gibi) |
insallah deco ve benimdir insallah :D |
:D:D ha ha ha ha :D |
Alıntı:
|
bu adam ne zaman kamera görse 2 tane yıldız alacaz deyip duruyo buna rağmen ertuğrol ve sinan transferi kapattık diyo bune yaman çelişkidir anlamadım gitti bunlar aynı kulüpte çalıştıklarının farkında bile değil sanırım :) yuuh yaa not : yıldız dediği kesin antepli bekirdir.. |
eminim alırlarrr |
8 yabanci var yerli yildiz mi alacaklar tabi varsa |
devre arasında zenci forvet alcaz dedi , holosko geldi .. zenci anlayışı oysa , yıldız anlayışından tırsıyorum :( |
bu adam değilmiydi nuri transferi bitti anlaştık diyen hani nerde nuri ????? 2 yıldızda alt yapıdan iki adamı profesyonel yapacaklardır onlara diyordur yıldız diye |
Herşeyi geçtim son zamanlarda takımda öle olaylar oluyoki her gün kötü haberler çıkıyor Artık hiçbirşeyi önüne geçemiyor yönetim çözülmeler başladı ve bence çok yakın zamanda istifa etmek zorunda kalacaklar |
Siz eldekileri yollamayın yeter. |
inslahhh diyecem ama inslahhh işte :D:D |
İnanmam... |
adamlar kimlere teklif gönderiyo bizzz kimlere üf bjke üfffffffffffffffff:( 2 yldız mı alcaklar acaba kimi :D |
iki yıldız daha mı?pardon ama önceki yıldız transferler kimmiş? |
Sus Levent hoca sus,sagın bir hukukçuya yakışmıyor boş vaatler |
o iyrenç takımlarla dostluk mu? daha nelerhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon9.gif |
Ne yıldızı yaf, bunamış mı bu, transfer sezonunun başlangıcı olur söylersin böyle bir laf, transfer sezonunu kapatacağız adam hala yıldız diyor, zaten takımda 8 yabancı avr, yabancı birini alamaycağınıza göre bu türk olur, türkte alsanız alsanız M.Topuz'u alırsınız o bile çok zor, öbürü kim merak ettim, Ümit Bozkurt mu, Bekir mi, bunlar mı yani?Yaf siz konuşmayın Allahaşkına, sen, Kenan Öner vs. rezil ediyorsunuz adamı!.. |
artık kendi yönetimimize inanamıyoruz... |
Alıntı:
|
2 ci sınıf oyncu alırlar yıldız diye :D |
Abdülmütallip'imi geri aliyoruz yoksa? :D |
yaaaa bu yönetm bizle dalga gecyo arkadaşlar sanki şimdiye kadar aldıkları yıldızdı da 2yıldız alcaklarmış istemyoruz siz bu yönetmden gdene kadar kimseyi alıp takımı daha çok borçlandırmayın yeter artık yetr... |
Sanki takım yıldızdan geçilmiyor da iki yıldız DAHA diyor !!! Rezil herifler herkes dalga geçiyor sizinle hiçmi kulağınıza gelmiyor utanın biraz utanın ne hallere düşürdünüz koca kulübü |
eğer alacaklarsa biri Eren derdiyok olabilir. diğeri ise tabiki topuz tabi becerebilirlerse... |
yıldız futbolcu hiç zannetmiyorum alıcaklarını umutlandırmasalar bari boşuna bizleri |
adam gibi birini alsalar bari |
bunlara göre 2 kolu-2 bacağı-2 gözü ve kafası olan her erkek yıldız! onun için 1€'luk futbolcu=50.000.000€'luk futbolcu... yani bunlara göre zapotocny+sivok=nesta+cannavaro!!! |
2 isimden biri bekir irtegün diğerini bilmiyorum bunlar bekiri yıldız statüsünde değerlendiriyolar |
ben bu ligde gordugum 2 yildiz var hatta biri bence yildiz digeri yildiz adayi topuz ve mehmet yildiz bunlari alabiliyorsaniz alin cunku seneye bobo gitme ihtimali baya yuksek artik simdiden yerine bi isim koymak lazim mehmet yildiz olabilir bence seneye nobreninde gitme durumu var mehmet en az nobre kadar savasci bence bunlarin haricinde yildiz goremiyorum malesef |
2 tane 3.sınıf oyuncu alıcaklar sonra da "bu futbolculara inanıyoruz bizde yıldız olacaklar" diyerek taraftara yutturacaklar, adım gibi eminim |
Türkiye`de Saat: 07:17 . |