![]() |
Abdülmütallip'imi geri aliyoruz yoksa? :D |
yaaaa bu yönetm bizle dalga gecyo arkadaşlar sanki şimdiye kadar aldıkları yıldızdı da 2yıldız alcaklarmış istemyoruz siz bu yönetmden gdene kadar kimseyi alıp takımı daha çok borçlandırmayın yeter artık yetr... |
Sanki takım yıldızdan geçilmiyor da iki yıldız DAHA diyor !!! Rezil herifler herkes dalga geçiyor sizinle hiçmi kulağınıza gelmiyor utanın biraz utanın ne hallere düşürdünüz koca kulübü |
eğer alacaklarsa biri Eren derdiyok olabilir. diğeri ise tabiki topuz tabi becerebilirlerse... |
yıldız futbolcu hiç zannetmiyorum alıcaklarını umutlandırmasalar bari boşuna bizleri |
adam gibi birini alsalar bari |
bunlara göre 2 kolu-2 bacağı-2 gözü ve kafası olan her erkek yıldız! onun için 1€'luk futbolcu=50.000.000€'luk futbolcu... yani bunlara göre zapotocny+sivok=nesta+cannavaro!!! |
2 isimden biri bekir irtegün diğerini bilmiyorum bunlar bekiri yıldız statüsünde değerlendiriyolar |
ben bu ligde gordugum 2 yildiz var hatta biri bence yildiz digeri yildiz adayi topuz ve mehmet yildiz bunlari alabiliyorsaniz alin cunku seneye bobo gitme ihtimali baya yuksek artik simdiden yerine bi isim koymak lazim mehmet yildiz olabilir bence seneye nobreninde gitme durumu var mehmet en az nobre kadar savasci bence bunlarin haricinde yildiz goremiyorum malesef |
2 tane 3.sınıf oyuncu alıcaklar sonra da "bu futbolculara inanıyoruz bizde yıldız olacaklar" diyerek taraftara yutturacaklar, adım gibi eminim |
Türkiye`de Saat: 07:15 . |