![]() |
Toraman : biryere gittiğim yok Beşiktaş İbrahim Toraman: Bir yere gittiğim yok Beşiktaş'ta kadro dışı kalan İbrahim Toraman, Beşiktaş'a zarar vermemek için henüz suskunluğunu bözmediğini söyledi İbrahim Toraman, Kartalhaber.com'a şu açıklamayı yaptı: "Ben hala Beşiktaş'ın sözleşmeli oyuncusuyum. Beşiktaş'tan da ayrılamak istemiyorum. Evet yaşanmaması gereken bir olay oldu ve ben bu olaya çok üzüldüm. Beşiktaş'ı çok sevdiğim için hünez bir yere açıklama yapmadım. Taraftarlarımız benim ağzımdan çıkmamış sözlere rağbet etmesin. Önümüzdeki günler için bir şey söyleyemiyorum. Yaşadığımız kavganın ardından ağzımı açıp bir şey söylemedim. Taraftarlarımız bunu böyle bilsin" diye konuştu. |
biz seni biliyoruz toraman inş. kalıcaksın |
İnşallah kalırsın... |
insallah gitmezsin ya..ztn kimse kalmadi defansda..sende gidersin..vah halimize.. |
Kalır kalır |
inşalah kalırsın ya sana çok ihtiyacımı var bizim toraman!!! |
inşallah kalır... Toromana çok ihtiyacımız var... |
ibomuzu bırakmayız hayırlısıyla gitmez gidemez |
ibrahim toraman kalmalı zaten asıl bu olaya sebep olanlar "üzülmeli"....... |
gokhan zan'ın gecen senelerde yaptıgı katkıya bakın, bide istedigi paraya?? En azından toraman yuregiyle mucadele etti. Gokhan zan tabiki kotu futbolcu degil. Ama acıkcasını soylemek gerekirse karakter yapısı hic hosuma gitmiyor. Taraftarımızda antipati duymaya basladı son senelerde. Su an ihtiyacımız olan bi bolge oldugu icin(ayrıca turk olması) tepki almıyor. Buna karsın toramanın forma askına dencek soz yok. Tamam kaptanlık verilmesin ama takıma geri donsun!!! |
Türkiye`de Saat: 14:08 . |