![]() |
yeni sezondan beklentileriniz? ben gene hüsran olur diye korkuyorum 5senedir hasretiz şampiyonluğa umut yok bence. |
valla benim beklentim uefada 1, 2 mac yuzumuz guler lig gene 3. biter fazla umitlenmeyelim olurda dahasi olursa daha cok seviniriz her sene umitlenip kursagimizda kalmasindansa daha iyi |
iyi futbolmuş transfermiş kötü oynamışız hiç biri umrumda değil şampiyonluk tek beklentim... |
Uefa'dan umutluyum, bir çeyrek final, yarı final olabilir bu sene...Ligde de umutluyum aslında ama dış etkenler var Türkiye'de, bu yüzden Avrupa'dan daha umutluyum... |
Ben 1.ve2.lik beklemiyorum 3.lük de garanti değil.Uefa'da da en fazla gruptan çıkarız.Bi an önce yönetimin gitmesini bekliyorum.En büyük ümidim bu. |
ligden hiç bir beklentim yok, 3.lük için tese ile yarışırs, avrupa'da belki gruplardan çıkarız, eğer kuralar ii çıkarsa belki fortis türkiye kupası |
$ampiyonuuuzzz üleenNn:D:D:DD: |
beklentim yonetimin gitmesi ve yerine gercekten beşiktaşa yakışır bi şekilde yonetebilecek birilerinin gelmesi .. |
3 cü oluruz bu yonetim we transferleri ile bence bu sene yine :S tek beklentim yönetimin gitmesi bu sene |
arkadaşlar bu ne umutsuzluk .. tamam işler kötü gidiyo olabilir .. ama beşiktaşımıza güvenelim .. geçen sene talihsizlikler yaşadık bir yığın .. buna rağmen liderdik ve şampiyon olabilirdik .. inanın kaliteli kadromuz var ve arkadaşlık ortamı da sağlanırsa mutlu bitcek bu sene inşallah .. size hak veriyorum umutsuzluk konusunda .. basının çok büyük payı var .. sürekli takımın sorunlarını ön planda tutuyorlar.. hiç kimse gençlerin performanslarını ön plana çıkartmıyo, çünkü reytingi yok .. eğer bjk den mehmet aulerio o şekilde gitseydi vay halimize, ama basının sesi bile çıkmıyo , bakın unutuldu gitti çoktan .. basın da umutsuzluğumuza düşmemizi istiyo .. tuzağa düşmeyelim |
Türkiye`de Saat: 05:17 . |