![]() |
bozmayın moralinizi,takımı biz sonuna kadar destekleyelim,yönetim engelinid aşarız.... |
Bırakın bunları çocuklar.Biz takımımızı destekleyelim..pırıl pırıl bir takımımız var ve destek bekliyor... Haydi İNÖNÜYE!... |
dediğim gibi mükemmel oyuncularımız var inşallah şampiyonuz bu sene ama inanmamız lazım |
beşiktaşım şampiyon olsun gerisi yalan |
bu sene bu takimdan turkiye liginde sampiyonluk bekliyorum 2 sene sonra avrupada basari bekliyorum bu sene sampiyon olacagiz inanmayan bizden degildir inanmayan taraftarmi olur inanmayan taraftar destek verse ne olur |
1.likten baska sonuc tatmin edemez hicbir besiktasliyi ben boyle dusunuyorum ve bayraklari simdiden hazirlayin diyorum bu sene sampiyon biziz |
bence bu sene şampiyonuz çünkü şampiyonluğa ne kadar hasret olduğumuzu futbolcularla birlikte artq herkes bilio bu sene ertuğrul sağlamda neyin ne olduğnu bilio alıştı takımada tek endişem yeni transferler we hakem çnkü transferler olumlu sonuç wermeyince takım ypranıo ama biz yine ümidimizi kaybetmemeliyiz destek olmalıyız HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK ŞAMPİYON |
onemlı olan takıma guvenmek bence:D:D ve tabı ertugrul saglama |
aynen bekliyoruz ...3 yıldır geliyoruz geliyoruz pankartı ile hep hüsran yaşadık.bekliyoruzz artık,ertuğrulada hiç güvenmiyorum bu arada kupasız kapattık bu yılı sayesinde,engin desen karın ağrısı,yönetim desen gerivitesci bir dediği bir dediğini tutmuyor ve biz taraftarlar bu olayın ta içerisinde çok zorlanacağız bu yıl herkese kolay gelsin |
ligde 1 uefa final |
Türkiye`de Saat: 13:12 . |