![]() |
Delgado'yu Türk yapmalı mı? Arkadaşlar,takımımızın pırlantası türk statüsüne alınıp milli takımda da faydalanmalı mı? Bu fikirle ilgili düşüncelerinizi buraya yazın lütfen.... Benim görüşüm: Hiç vakit kaybetmeden işlemleri başlatılmalı,o stilde şu anda Türkiye de oyuncu yok..Arjantin milli takımı ile gidemeyeceği turnuvalara Türk milli takımı ile gidebileceğini oda biliyor... Bence yapılmalı... |
en büyük isteğimm:D:D:D |
super olur cunku delgadonun yerınde oynayabılecek 2 oyuncu war mıllı takımda bırı tumer cok yaslandı dıerı emre oda cok sakatlanıo yanı yerı garantı olur |
cuma oynatılıyorsa bizim mati hayli hayli oynar |
bunu delgadonun isteyeceğini sanmıyorum çünkü arjantin milli takımında oynatılma olasılığı var.özellikle ispanya basınını bir süre meşgul ettiği için artık çok daha göz önünde. |
keşke olsa ilk on birdeki yeri garanti çoşar falla türkiyeyle keşke yapılsa |
Alıntı:
|
ama gözüken o ki Delgado'nun avrupaya gitmek istemesenin nedeni milli takıma Arjantin milli takımına kendini göstermek ve çağırılmak.Daha yaşıda genç o da bu hayalinden vazgeçmeyecektir.2011 den sonra ayrılır. |
İspanyaya gidemez,Çünkü ya Nihat gibi "striker" yada Aurelio gibi oyunun 2 yönünü de oynaycaksın...Yada Beckham ,Ronaldinho gib sponsor destekli olacaksın Onun için rahat olun,Yılda 2 mln. euro gelir ,Beşiktaş gibi bir camia da kaptanlık,ayrıca İstanbul gibi bence dünyanın en mistik şehri Delgado'muz için kalma sebebi olacaktır.. |
hayır milli takımda oynamak için türk olmasın ben milli takımın uzun vadede başarıya yabancı oyuncuların türkleştirilmesiyle değil türk oyunculara şans verilmesiyle olacağına inanıyorum |
Türkiye`de Saat: 22:39 . |