![]() |
Alıntı:
Onun için yabancı destekli takımlarla ülke puanını yüksek tutarak belli turnuvaları oynamalı ve bu arada altyapısı güçlü oyuncular yeiştirmeliyiz. |
chk güzel olrdu yaa..keşke olsa (: |
BEN OLMASINI ISTEMIYORUM TERİM NE ANLAR GUZEL FUTBOLCUDAN O ANCA ALIR GS LI FUTBOLCULAR BAK BIIZIM NOBREYE SEMIHE 5 CEKER AMA GORDUGUNUZ GIBI BJK DEN 2 FUTBOLCU TEK ALDI BU SENE BIZIM SERDAR KURTULUSU S ERDAR ÖZKANI AYDIN KARABULUT U HELE ÖZELLİKLE TORAMAN I ALMADI BIZIM PANTER GIBI HAKAN ARIKANI ALMADI BU TERIM ALMAZ DELGADOM SANA ARJANTİN FORMASI YAKISIR YOLUNA DAVAM ET O KUTSAL BEŞİKTAŞ FORMASINI CIKARMA YOLUNA DEVAM ET SENIN KRAL OLMANI ISTIYORUZ |
daha iyi olur bencede ama bisim ülkemisde ırkçı çok özellikle milli takımda sanmıyorum ki gerizekalı teknik heğetin alacağını |
wallla bencede olurda mati istermı bilemem |
delgadonun hayali arjantin milli takımında oynamak zaten,bu aralar böyle birşey teklif edilse bile kabul edeceğini sanmıyorum,ama yaş 30 yaklaşır ve hala beşiktaşta olursa,arjantinden de ümidi keserse,belki düşünebilir |
Delgado istemez... İstese ve yapılsa milli takımımıza faydalı olur ama önce cinvonlu yada ezikbahçeli olması gerekli milli takıma alınabilinmesi için...:(::(:( |
yok daha neler kazim ye mehmet de oynamasin oh forma türk eylatlarinin |
Delgadonun halihazırda çifte vatandaşlığı var. Arjantin olmasa da İtalyan milli takımında oynayabilir. Kendisi de böyle söylemişti. Zaten 3. bir vatandaşlık alabileceğini de sanmıyorum. Ayrıca İspanyada oynayamaz düşüncesine de katılmıyorum, Aimar, Dalessandro , Riquelme gibi oyuncular yıllarca oynadılar İspanyada, Delgadonun defansif olarak onlardan eksikliği olduğunu sanmıyorum, herşey göstereceği performansa bağlı. Ben takımda en azından 3 sene daha kalması taraftarıyım. |
Bu 2 sene içinde Arjantin Milli takımına çağrılmazsa Türk yaparız zaten Delgado\'yu, eminim bundan...O da kabul edecektir bence, ama şimdi edeceğini sanmıyorum... |
Türkiye`de Saat: 12:40 . |