Karetta2002 | 22-07-2008 08:43 | Alıntı: ponjacim´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 763208)
Kesinlikle ayrıca TÜRK yapalım demek bir kere baştan yanlış o sadece ve sadece TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşı olabilir...ki vatandaş yapılıp milli takımda oynatılmasına da karşıyım çünkü kimsenin şüphesi olmasın ki TÜRK GENCİ YETENEKLİDİR...ki daha gecenlerde ülkemize gelen ve Türk Futbolunda adeta devrim yapan SEPP PİONTEK bile : "bu uygulamaya karşıyım Türkiyede çok büyük bir potansiyel var yabancı oyuncuların Türk vatandaşı yapılıp oynatılmasına karşıyım." demişti. sahte mehmetlere(aurelio) bozulan 'mert' liklere(nobre) ve Türkçe dahi konuşamayan Colin e kesinlikle hayır...Ayrıca Türk vatandaşı olan bu insanlar ve bu kutsal formayı giyen o futbolcular " İSTİKLAL MARŞI " nı bilmeyi bırakın daha Türkçe bile konuşamamaktadır...son olarak: "YÜKSEL TÜRK SENİN İÇİN YÜKSELMENİN HUDUDU YOKTUR.İŞTE PAROLA BUDUR." M.KEMAL ATATÜRK | Arkadaşlar önce Atatürk ü referans göstererek kafatasçılık yapmaktan vazgeçelim..Kims benim kadar millietçi olmasın,ben İstiklal Savaşı gazisi bir asker torunuyum..Ama futbolu bu etnik,ırkçı ideolojiere bulaştırmayın..Gidin siyaseti başka yerde yapın..Atatürkün kastettiği milliyetçilikle sizin kafatasçılığınız arasında zerre kadar benzerlik yok.Ben Atatürk devrimlerinin korunması için canımı veririm.Ben ülkemin daha iyi temsil edilmesi için sadece taşeron tutuyorum.Çünkü benim ülkemdeki aptal yönetimler bu vatan ,millet,sakarya salaklığı ile benim yetenekli gençlerimin önünü tıkamışlarsa ,altyapısı zayıf,eğitimsiz, sadece yetenekle idare edenlerle başarı gelmiyorsa tabiiki daha iyisini kurallar çerçevesinde oynatırım.Biz daha iki türk kaptanın sporcuların önünde kavga etmesinin sakıncalı olduğunu öğretememişiz, bunun Türklükle Atatürkle ne alakası var..Atatürkçülüğün "safkancılık " olmadığını anlayın artık ve bu sitede ırkçılık yapmayın lütfen. |