![]() |
Alıntı:
|
türk olmak bu kadar ucuz mu kardeşim.bu ne yaaa.gördük birezilyadan bozma türkü milli takıma sahiplenemiyorum o adamı orda görünce.şampiyon yapacak olsada yaramaz.çok sevsemde delgadoyu iş türklük meselesi olunca akan sular durur.asla olmasın |
bence süper olur ama delgadonun kabul etcegini sanmiyorum, cünkü delgado artik yetenegini bu sene gösterdi ve su an 8.500.000 € bunu kendiside biliyor, bence zaten arjantin milli takimi onu kadroya alirlar yakinda. |
Alıntı:
|
ben delgadonun türk milli takımda olmasını istemem bnde görünce mesela brazilya asıllı türk oyuncumuzu benimseyemiyorum gerçekten delgado eğer bjkde yer tutmaması için türk yapılaksa o mantıklı ama milli takıma hiç sck bkmıorum açıkası |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben bu işe bir proje gözüyle bakarım,sporda ırkçı yaklaşıma da karşıyım.. |
Alıntı:
|
:))))) Benim sözünü ettiğim olay bir 10 yılı alır,bu arada 2 tanecik yabancı alalım yaaa ..lüütfeeen...Hadi anlaşalım da ayaamız alışsın yaaa.... |
delgadonun italyan pasaportu da var biliyorsunuz bakarsınız çok uzaklarda değil italya milli takımında bile oynayabilir riquelme aymar filan varken biraz bekler ama italyada o tarzda oyuncu yok bana kalsa türk yapılması iyi olurdu bende milliyetçi bir insanım ama milliyetçiliğin bu gibi şeylerle özdeşleştirilmesine de karşıyım |
Türkiye`de Saat: 12:43 . |