kartalim_ | 22-07-2008 18:12 | Alıntı: omen´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 763725)
Merak ediyorum sadece transfer politakımız ne zaman değişecek. Biz ne zaman yıldız oyuncu alabileceğiz. Umarım iyi çıkar aldığımız yabancılar ama benim umudum yok. Kale güven vermiyor açıkçası. Rüştüyü yıllardır biliyoruz, en basit bi atağı bile gole çevirebiliyor rakip için. Hakan deseniz gördük onuda. Defansa yeni yabancılar alındı, adı duyulmamış sıradan futbolcular. Orasıda allaha emanet. Ortasahada oyun kurucumuz yeni kaptanımız Delgado, iyi de geçen sezonlarda sürekli forveti pozisyona sokamayan orta sahadan bahsettik durduk. Forvete bişey demiyorum Bobo, Holosko ve Nobre çok büyük güç. Eğer istedikleri topları alabilseler gol rekoru kırabilirz. Tek dileğim Diatta, Gordon ve Higuian de yaşadığımız sorunları bu yıl yaşamamız. Gs Kewel ve Meiera yı alıyo, fb Guiza'yı iyi çıkmasalar bile çok iyi paraya satabilirler ama bizimkiler??? Biz üste para verip öyle gönderebiliyoruz.... İşte bundan korkuyorum. Sadece onlara kefil olmakla olmuyor bu işler. İyi bir futbolcu kendi kefilliğini kendisi yapar. | Rakiplerin transferleriyle bizimkileri kıyaslarsanız bizimkilerden daha ümitliyim ben, Gs Meira'yı alarak büyük iş yaptı ona lafım yok, ama diğer yapılan transferler o kadar da iyi değil bence...Kewel falan o kadar büyük transfer değil, abartmayın, adamın son 2-3 yılda oynadığı maç sayısı kaç Allahaşkına...Guiza'yı fazla izlemedim, ama tek forvet oynarsa başarılı olamaz diye düşünüyorum, çift forvet oynarlarsa da Alex başarılı olamaz, aşağı tükürseler bıyık, yukarı tükürseler sakal yanii...Ayrıca onlar bu adamları satamazlar, neyini satacaklar, kim alır onları bu saatten sonra, anca bedavaya elden çıkarırlar işte...Bizim transferler ise eksik olan mevkiilere alınmış isimler, sonuçta Hırvat liginden falanda almadık, İtalya liginde top oynamış adamlar, boş değillerdir, bunu göreceğiz zaten ligler başladığında...Ben çok ümitliyim valla, özellikle Zapo-Sivok ikilisinden, Seric'de soru işaretleri var ama Üzülmez'den kötü değil en azından, geçen seneye göre daha iyi takımız yani... |