![]() |
Chelsea istedi Beşiktaş Chelsea istedi Beşiktaş'ın ele avuca sığmayan minik yıldızı Muhammet için cazip teklifler geliyor http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Geçtiğimiz yıl Barcelona tarafından beğenilmesine rağmen amatörce davranışları yüzünden transferi gerçekleşmeyen Muhammet Demirci'ye Premier Lig ekiplerinden Chelsea talip oldu. 12 yaşındaki Muhammet şartların uygun olması durumunda İngiliz ekibine evet diyebileceğini söyledi Haber: Tansu Sarı |
Yaa verin gitsin allahın cücesini,Sirk cambazından başka birşey değil..Üstelik Seyyit Ateş denen simsar onu önce FB ye satmaya kalktı..Alt yapıda ondan iyileri var inanın.. |
az dogru konusalim kardesim daha 12 yasinda bir cocuktan bahsettigini unutma |
adam harcamak kolay kazanmak zor.) |
Dursun. |
en az 20 maçını seyrettim doğuştan lider bütün topları o kullanıyor takımda herkes onun liderliğini kabul etmiş a takımda bile sergenden sonra böyle lider olmadı zeytinburnu stadında zeytinburnu ile karşılaşırken 2-0 gerideyiz son 15 dakika oyuna muhammet giriyor maçın sonucu 3-2 yeteneği tartışılmaz ben diyorumki inşallah a takıma çıkana kadar bu yönetim gider aklı başında bir yönetim gelir bu çocukta arada kaynamaz. |
satılmasın kalsın ilerde daha büyük paralara satılır. |
bu kadar yetenekliyse ben ce de satılmasın chealsea istediğine göre alt yapıdan zaten kaç oyuncu çıkarıyoruz ki tek tük bi nihat var elle tutulur |
Alıntı:
|
Alıntı:
bence düşüncelerini biraz daha saygılı bir şekilde ifade edebilirsin dostum .. sonuçta beşiktaş forması giyiyo .. |
Türkiye`de Saat: 19:49 . |