![]() |
Bjk haric avrupada başarı istermısınız ??? Arkadaslar hepimiz yıllardır besiktaşımızın avrupada daha iyi yerlere gelmesi için (taraftar olarak) elimizden geleni yapıyoruz...ve avrupa maclarını derbı havasında ,bır baska heyecanla ızlıyoruz ..benim merak ettiğim konu ülkemizin puan ıhtıyacınıda etkılıyen avrupa kupalarında oynayan takımlarımızı gonulden destekleyıp desteklemedıgınız Ben kendi hislerimi aktarayım :İlk once fenerbahcenın hangi sartla olursa olsun avrupada basarılı olmasını ıstemıyorum (zaten olamıyolarda:) mumkunse hiç gitmesinler bızım ulusal duygularımızıda etkilemesınler besıktasımızın fınal oynaması durumunda ,galatasarayın bellı bıryere kadar gelmesını kabul edebilirim (eger ulkemızın acıl puanlara ıhtıyacı varsa) kayseri,gazıantep vs anadolu takımlarını ıse yurekten desteklıyorum hatta besıktas-kayserı fınal oynamasını cok ısterım sızler ne dusunuyorsunuz ....... |
valla kendi kendilerine cumhuriyet kuranları tabii ki avrupa maçlarında destekleyecek deilim ben Türkiye Cumhuriyet inin her takımının avrupada başarılı olmasını isterim başka cumhuriyetler beni ırgalamıyor... |
ben biraz bencilimdir bu konuda sadece beşiktaşın başarılı olmasını istiyorum ama eğer olamıyorsa ezikler ve cinconlar hariç kim başarı olursa olsun hatta gitsinler şampiyonlar ligi şampiyonu olsunlar ona da razıyım |
bizim istememizle olmuyor valla görünen şu tek başarılı olmuş takım galatasaray |
Ülke puanı açısından başarılı olmaları, maç kazanmaları çok ama çok önemli. Bu yüzden başarılarını isterim. Hangi takım olursa olsun, her başarılı sonuç takımlarımız adına bir sene sonraki Avrupa kupalarında ön elemesiz gruplara kalmamız için ileriye doğru bir adım demektir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Valla ne yalan söyleyeyim.F.Bahçe'nin maçlarında rakip takımı tutuyorum hep ama G.Saray'ı destekliyorum maçlarında.Eskiden tam tersi G.Saray'ı desteklemezdim ama Aziz Yıldırım F.Bahçe'den gidene kadar anti-F.Bahçeliliğim sürecek.G.Saray'ı da Özhan Canaydın'ı sevdiğim için Avrupa'da destekliyorum.Ama ara sıra televizyon Adnan Polat'ı gösterdiğinde beter olun diyorum.:D |
fenerin kesinlikle istemem ki zaten olamıyorlar anadolu takımlarını sonuna kadar desteklerim |
dünyanın hiçbir takımının taraftarı, rakibinin maçlarında onu tutmaz, bu konuda kimse kimseyi kandırmasın ama şöyle bir gerçek de var ki uefa'da şu anda 15. sırada bulunuyoruz, 1 basamak bile düşmemiz gelecek yıl şamp. ligine tek takımla ve 2 öneleme maçı oynayarak katılmamız anlamına geliyor, başka bir açıdan bakarsak da 11., 12., 13., 14. ile aramızda da çok büyük farklar yok, yani 2-3 galibiyet fazla almamız onları da geçmemizi sağlayacak... durum bu, şu anda bana sorsanız fenerbahçe'nin gruplara kalmasını, galatasaray'ın liverpool'u yenmesini:D :D isterim ama randers-ezik ve liverpool-gs maçlarını izlerken istemsiz olarak yenilmelerini isteyeceğim:D , bu farklı bir durum... |
Alıntı:
|
vallaha beşiktaştan başka hiç bir takımın başarılı olup olmadığı beni ilgilendirmiyor. ama soruna gelecek olursak kardeşim; açıkcası fenerin başarılı olmasını istemiyorum. ama avrupa maçlarında fener hariç hangi takım olursa olsun başarılı olmasını istiyorum tabiki. hem ülke puanı açısından, hemde bayrağımızın göndere çekilmesi açısından. hııı yanlış anlaşılmasın, bu cumhuriyeti tanımayan, bu bayrağıda tanımaz. kimsede onu tanımaz. |
Bence ülke puanı da sözkonusu olsa başarılı olmasın rakiplerimiz sonra cincon gibi kafamıza kakıp durmasınlar :D (Biz uefa kupasını aldık siz ne yaptınız gibi) |
Alıntı:
Çok doğru bir yaklaşım..Benim söylemek istediklerimi söylemişsin..Tamamen katılıyorum...:) |
fb haric hepsi puan alsin |
beni beşiktaşım ilgilendirir. diğerleri umurumda dağil. |
eziklerden cinconlardan gelecek puanlar allahtan gelsin,kayserinin arkasındayız ama |
Anadolu takimlari disinda hicbirini desteklemem! GS UEFA Kupasini aldi da n'oldu? Baslari goge erdi, simdi kendilerini herkesten yuksek goruyorlar, her GS'li ile futbol muhabbetinde zaten UEFA Kupasi lafi ortaya cikiyor gotleri sikisinca. Aksinde Fener'in yenilmesi bana buyuk bir zevk veriyor, edilmis buyuk laflardan sonra g*t olmalari cok guzel. |
ezikler dışındaki takımların başarılı olmasını isterim... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
benim cevabım febe yi şimdiye kadar hiç bir anlamda desteklemedim. gese yi birtek uefa kupası finalinde heyecanla destekledim yalan yok. ama aklıma ülke puanı gelince febe hariç diğer takımları destekliyorum. (anadolu takımlarını canı gönülden,geseyi isteksiz) bu arada kanrevan yeniden dogmussun!! :) senin gibi seviyeli yorum yapan biri nasıl olurda banned yer anlamadım :) tekrar h.geldin ... |
güngören belediyespor uefa yı alsın isterim :) |
Alıntı:
|
Fenerbahce ve Galatasaraya hic destek vermem biran önce elensinler diye bakiyorum.. Ülke Puaniymis seyiymis napalim... Randers ile Randers Carsambada sanki dogustan bir Liverpoollu olacagim kesin. Ama... Kayserispor ve Trabzonspor`a Tam destek |
Bizim sevdamız Beşiktaş'a. Bahsedilen diğer klüp ve taraftarları değil mi ki bizim sinirlerimizi bozan? Onlar değil mi ki bize her türlü küfürü eden, takımımızın otobüslerini taşlayan? Kimse kusura bakmasın, hiç bir şekilde bunların maç kazanmalarını istemem. Hatta büyük farklar yesinlerki mutlu olayım. Bizi Beşiktaş bağlar. |
FB istesekte alamaz zaten :D ama olurda şansa bala geldi almasını istemem :D gs ye biraz sıcağım ama onlar bu sene süper ligde ilk 5 e giremezler bile.. Ama çeyrek finale kadar çıksın daha ilerise razı değilim..Ama o da imkansız liverpooldan en az 3 yer :D anadolu takımlarının aldığı her başarı Türk futboluna faydalı olsun.. En önemlisi Besiktaşımızın artık değeri biraz düşen UEFA kupasını alması. bakın 2-3 seneye hiç büyük takım almışmı kupayı.. ya düşünsenize cinconlar bile aldı demek ki çok kolay :D hagi varsa delgado var emre varsa ricardinho var okan varsa m.edef var burak var say say bitmez süper bi takımız defans problem olmasa önümüzde kimse duramaz... ;) |
Beşiktaş hariç kimse başarılı olmasın.Herkes kendine kupa alır kimse Türkiye için bunu unutmayın.. En Büyük BEŞİKTAŞ gerisi Traş... |
sadece kayseriden bekliyorum |
fener haric herkes olsun |
ıyyyy ben o takımların iisimlerini bile telafuz etmiyorum ki desteklicem bi de he ama anadolu takımlarını desteklerim gerekirse maçına bile giderim ( yarı finalden aşası kurtarmıyo ) ehueheu |
Ya zaten biri Tromso gibi köy takımına eleniyor diğeri Randers gibi 8 yıl önce kurulmuş amatör bir takımı kendi kalelerine attığı golle yeniyor.Sonra da UEFA'yı alcaz diyorlar.Ya bazen F.Bahçe taraftarına çok acıyorum.Bir takımın taraftarının hayal gücü bu kadar zorlanır mı ya??:) Bu arada Kanrevan kardeş hoşgeldin tekrar aramıza. |
galatasaray uefa kupasını aldıgı gün havaya sıçramıştım cok sevinmiştim gerçekten bi türk takımın böyle basarı elde etmesi güzeldi ama bunlar o kupayı aldıkları zaman hemen diger takımlarla kendilerini kıyaslamaya başladılar kendilerini yüksekten görmeye başladılar ve o günden sonra yemin ettim bir daha ne galatasarayı ne de feneri destekleyecegime hatta rakip gol attıgında bile havaya sıçrıyorum(d.kiev).şimdi galatasaray ne halde adamlar sefilleri oynuyo iyi oldu onlara artık hep geçmişiyle övünecekler onların gelecegi zaten bitti. |
sadece beşiktaş,liverpool you will never walk alone |
hiçbir zaman istesemde ne gs yi ne fb yi destekleyemem,yapımda yok..Ama anadalolu takımlarının ki trabzonda dahil başartılı olmasını isterim gerçekten... |
denizli ve gençler gibi kayseri ve ts nun başarılı olmasını diliyorum. fenerin bu ülkeye kazandıracağı puandan hayır gelmez |
ben her zaman heryerde sadece Beşiktaşımızın başarısını isterim ne ezikbahçe nede cin con nede baskasının ne basarısını isterim nede beni ilgilendirir sonuna kadar karakartal |
türkiyenin acil puanlara ihtiyacı var tüm temsilcilerin gruplara kalmasını isterim biz içeride rekabeti yaparız ancak dışarıda hep birlik olmalıyız fenerbahçe galatasaray kayseri antep fark etmez.türkiyenin acil puana ihtiyacı var |
Alıntı:
|
ne olursa olsun ben liverpoolu destekliyorum bu gece |
Türkiye`de Saat: 00:32 . |