![]() |
Alıntı:
|
vallaha beşiktaştan başka hiç bir takımın başarılı olup olmadığı beni ilgilendirmiyor. ama soruna gelecek olursak kardeşim; açıkcası fenerin başarılı olmasını istemiyorum. ama avrupa maçlarında fener hariç hangi takım olursa olsun başarılı olmasını istiyorum tabiki. hem ülke puanı açısından, hemde bayrağımızın göndere çekilmesi açısından. hııı yanlış anlaşılmasın, bu cumhuriyeti tanımayan, bu bayrağıda tanımaz. kimsede onu tanımaz. |
Bence ülke puanı da sözkonusu olsa başarılı olmasın rakiplerimiz sonra cincon gibi kafamıza kakıp durmasınlar :D (Biz uefa kupasını aldık siz ne yaptınız gibi) |
Alıntı:
Çok doğru bir yaklaşım..Benim söylemek istediklerimi söylemişsin..Tamamen katılıyorum...:) |
fb haric hepsi puan alsin |
beni beşiktaşım ilgilendirir. diğerleri umurumda dağil. |
eziklerden cinconlardan gelecek puanlar allahtan gelsin,kayserinin arkasındayız ama |
Anadolu takimlari disinda hicbirini desteklemem! GS UEFA Kupasini aldi da n'oldu? Baslari goge erdi, simdi kendilerini herkesten yuksek goruyorlar, her GS'li ile futbol muhabbetinde zaten UEFA Kupasi lafi ortaya cikiyor gotleri sikisinca. Aksinde Fener'in yenilmesi bana buyuk bir zevk veriyor, edilmis buyuk laflardan sonra g*t olmalari cok guzel. |
ezikler dışındaki takımların başarılı olmasını isterim... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 15:39 . |