![]() |
walla ben musluman takim diye fb yi gsyi destekliyorm ama eger macta 2-3 tane yiyosa insallah fark yerler diyorum :D |
galatasara bi kere olmus bile...bu kadari yeter ezikler desen TR takimi diil yani hic olmasinlar.... Tabiki BESIKTASIM olsun |
valla akşam maç 5 - 6 biter diyodum ne oldu anlayamadım birden tersine döndü işler nerdeyse maçı alacaklardı cinconlar valla dışarıda bir başka oynuyolar hayret edilecek bir şey doğrusu |
ben her TÜRK TAKIMINI desteklerimmm |
dün iyi oldu,fark da yemediler,türklüğe laf getirmediler |
bencil olmayın eziklerinde az da olsa sevinmeye hakkı var. şimdi elenirler sonra yok medya istemedi yok hakem hatalarıyla böyle oldu yok haluk ulusoy aradı hakemi bağladı derler bırakın elesinlerki çamurlukları bize bulaşmasın |
ben sadece 4 büyüklerin deil anadolu takımlarının avrupada oynarak kazanmasını isterim ülkem için nasıl olsa |
yaa ben ülke puanımız için endişe ediyorum..yoksa benim de umrumda değiller...ezikleri ne olursa olsun desteklemem zaten de cinconları da aslında desteklemiyorum ama puan için destekler gibi rol yapıyorum...anadolu takımlarına sonsuz destek veririm..ya bide şöyle bişey var ezikler ve cinconlar avrupa da oynarken gol yedikleri zaman ben seviniyorum :D |
beşiktaşımız şampiyon olsun başkası beni ilgilendirmez bizim bizden başka dostumuz yok anadolu takımlarına gelince onlarında başarılı olmasını isterim ama fener ve cimbom asla |
Türkiye`de Saat: 13:05 . |