![]() |
olur olur bal gibi olur ;) |
aşktan kasıt bu tv'lerde geçen tek gecelik aşklar gibi ya da yaz aşkları gibiyse evet olur. ama gerçek aşk ise kastedilen; zaten 40 yılda bir geldiği için insanın başına, net aleminde 80 ya da 120 yılda bir falan gelme ihtimali vardır heralde. ya da 160 ne bileyim işte.. |
Alıntı:
|
hayır olmaz ben inanmıyorum :D |
ben DiShe_KARTAL dan cevap bekliyorum sonra cevap vericem :D |
ask bu heryerde olur :) |
olmaz böyle birşey.... net nettir, karşınızdakini de sanalmış gibi görün... ta ki gerçek hayatta karşılaşana kadar... o yüzden nette aşk olmaz... netteki aşk, bir internet bağlantısı kadar çabuk kopar :D |
olmaz bea |
Alıntı:
|
aşk bu hiçbiyerde olmaz canına yandığım,püüf |
gözlerine bakmadan ellerini tutmadan aşkmı olur. |
kesinlikle olmaz.. |
Alıntı:
|
olur |
hiç başıma gelmediği için bilmiyorum. bir yanım olur diyo bir yanım olmaz. sadece nette sınırlı kalınmaz ve görüşülürse olabilir. hayat süprizlerden ibaret. büyük konuşmamak lazım :) |
olmaz..ama acaba olur mu??ya ama olmaması gerekio... |
hiç başıma gelmedi... biri yakın bi arkadaşım biride bizim forumda olmak üzere 2 örneğini gördüm ama bende genel olarak arkadaşlara katılıyorum gözlerinin içine bakmadan ona dokunduğumdaki heyecanı hissetmeyince kokusu almayınca ben o aşka aşk demem.. |
neden olmaın ki hani aşk sınır engel tanımazdı hani aşk ırk din mesep tanımazdı sadece net ortamınamı takıldı sadece olmaz diyenler birdaha düşünsün bu yazımdan sonra |
Alıntı:
|
sanmam gerçekte zor oluyo insanlar bide nettemi olcak |
bencede hayır |
yorumsuz :D:D |
büyük konusmamak lazım ama bana olmaz gibi geliyo |
oLabiLir ... |
arkadaşlar neden olmasın bana gore iki tarafta işin gırgırında değilse internetten tanışıp daha sonrada buluşulacaksa neden olmasın... |
olabilir:party: |
Olmazmı hiç? Olur hemde üstüne evlenilir bile. Kendimden biliyorum... :smile::smile::smile::smile: |
o zaman olurr :):):) |
nettede dıaşrda oldugu gibi davranan insanalr arasıdan olur yo kburad ayapmacık davranıyoalrsa onla rhiçbiyerde zaten bişey olamaz |
Bunu sınırlayan bir sözleşme yoksa neden olmasın!:tee: |
olmaz yada olmamalı... olanları görüyoruz çıplak resim şantajı, tecavüz, üzüntü, hüsran... ne gerek var??? cevrende adam gibi adam/kadın mı yok? |
aşkın zaman ve mekanı yoktur:)..olabilir elbette...yeterki doğru insan çıksın karşınıza |
Alıntı:
peki burcu aynı şeyler biri birdeykend eolma ihtimali yokmu herşey risk bence ve neyin enrdne geleceği belli olamz benim düşüncem ve ehryerd eherşey olabilir dunya hali |
Alıntı:
evet olabilir tabi.. karaktersizlikle alakalı... ama bu net ortamında daha yaygın görüyor, dinliyor, okuyoruz... |
dalga geçmek içinse olur ama gerçek aşk içinse kesinlikle olmamalı |
oLmaz tabiki.. |
aşkın yeri ve zamanımı varmışki şurad aolur burada olmaz denewbiliyo |
oldum abi ne yalan atacağım karşılıklıydı fakat ciddi olarak düşünürsen sonrası acı dolu bir hikaye ile son buluyor ! ciddi bir ilişki yaşamak zor ! |
tbi ki hayırr..:) |
bal gibide olunur... internet sadece bi aracı , tıpkı izdivaç programı gibi işte :D |
Türkiye`de Saat: 12:44 . |