![]() |
neden olmasın ki...bence olabilir.düşünün bi netten tanıştınız adın ne senin adın ne falan derken muhabbet sohbet...bir de şöyle düşünün ortak bi arkadaş vasıtasıyla tanıştınız ama arkadaşınız da tam olarak tanımıyor o kişiyle de aynı muhabbetler dönüyo hadi internettekinin doğru söyleyip söylemediğini anlamıyorsun peki ya arkadaşın sayaseinde taıştığının doğru söyleyip söylemediğini nerden bileceksin?internettekiyle de tanıştıktan sonra zaten görüşülüyor... |
olabilir belki ama olmaması ihtimali daha çok bence çok zor |
bence her ikisi de şans...ister gerçek ortamda ister sanal ortamda.aşk iki kişilik denir ya hani sen ne kadar dürüst olursan ol karşındaki yalan söylüyorsa yürümüyor... |
olur mu olur,bu işler belli olmaz:) |
du devirde gerçekte ki aşklardan ne hayır gördükte, nette ki aşktan görelim :) büyükte konuşmamak lazım tabi |
Alıntı:
|
Nette herşey olur |
hiç başıma gelmedi bilmiyorum ama olabilir sonuçta nettekide insan anlaşabilme meselesi:) |
OlabiliR . . . |
olur olur:D |
Alıntı:
|
olur ama nasıl bir aşk olur onu bilemem |
Hiç yaşamadım.Bilmiyorum.Biraz saçma geliyo Ama neden olmasın:) |
biraz zor gibi gelse de olabilir sanırım... |
başlangıç olabılır |
oLur oLur :D kısmetin nerden ne zaman geLiceği beLLi oLmaz:p:D:D:D |
bence olmaz...sanal...gerçekte aşk bulamayan nette nerde bulsun...bulsada ne yapsın...en iyisi sanal alem dışında heryerde aşk olur demek düşer bana:) |
net çok saçma bnce nette ki herşey sanal olduğu gibi aşkıda sanal olur... |
valla benim yaşım küçük :D şöle konular açıyonuz benim aşık olma isteğim geliyo :D:D:D |
BENCE OLMUYOR BEN 5 AY YAŞADIM BU OLAYI SAÇMA DENEMEYİN DENEYENLER PİŞMAN OLUR |
internette değil gerçek hayatta da aşk yoktur hepsi yalan dolan :D boşverin tek aşkımız beşiktaş :D |
yok aşk maşk yalan oooo:) |
olmaz |
hyr olmazz..ben öyle sylere inanmıyom yha.. |
olmaz |
olmazmı bea olur tabi |
aslında hayır ama yha o anki psikoloji ve muhabbet meseleside var |
olmazz |
olmaz tabikide bütün gün oturup netten görüşüp konuşup aşkmı olur ya hiç inanmıyorum ama sonra bu iş buluşup karşılıklı görüşmeye kadar giderse olabilir bence.. |
olur olur ama ne kadar sürer onu bilemem nede olsa nette yalanlar havada uçuşuyo :D |
NeTTe Aşk Olur Ama Msnde Veya Arkadaşlık Sitesinde Tanışırsın Sonra Buluşursun Netteki Aşk Böyle Olur Bence :) |
olmaz...ama tanışma olur ve bu aşka dönüşebilir... nette aşk :D:D saçma...bağlantı koparsa, elektrikler giderse nolcak ? :D:D |
olur bence:D |
nette ask cok sacmaa sanal hayattakı hersey yalan beaa ne askı :D |
olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz |
Alıntı:
Katiliyorum, ask diye bisey yok |
bu dünyada neler göriyoruz nette askmi olmicak ayip ediyorsunuz :D ben olmaz diyorum |
başıma gelmedi..denemek lazım :D |
Nette aşk mı olurmuş ya. Olmaz tabiki.Aşk o kadar kolay bulunsaydı... |
RiskLi ve zor |
Türkiye`de Saat: 01:31 . |