![]() |
Nette Aşk Olur Mu ? Nette Aşk Olur Mu ? -Evet -Hayır -Hiç Başıma Gelmedi Bilmiyorum Benim Oyum Hayır :) |
netteki aşkları sadece dalgageçmek amacıyla yaşarımhiç işim olmaz tabiki HAYIR |
ben olmadım ama olup evlenen kişiler tanıyorum.insan görmediği gözlerine bakmadığı dokunamadığı ve kokusunu alamadığı birine nasıl aşık olabilir anlayabilmiş değilim. |
Ya Olmasına Olur Ama Sonu Yalan Olur Bende Evlenen Kişiler Tanıyorum Fakat İstisnalar Kaideyi Bozmaz.. Gerçi Ben Genel Olarak Aşka İnanmıyorum :D |
bak genel olarak aşka inanıyor musunuz diye topic açsan bende inanmayanlardanım derdim:) |
ben inanıyorum aşka |
Olmaz. |
soruyu açmak lazım, nette aşk tabii ki olmaz ama tanışmanın başlangıcı sağlanabilir, sonuçta gerçek hayatta ilk olarak siluete tutulurken nette ise kişilik özelliklerine ve kendinizle olan uyumunuza sempati duyabilirsiniz, böylelikle belki de daha kalıcı birşeyler yaşanabilir... |
sonucta şuda var eğer bir insan boşluktaysa görmediği herkese aşık olabilir. |
hiç göremden olamaz ama net bi başlangıç olabilir bnce |
Hayir... |
hayır.. |
olabilirde olmayabilirde şimdi ne desem yalan olur |
aşk diye bişi var ki zaten ............. normali bırak bide nette olcak saçma.... |
Kadere inanan bir insan hayatta her ihtimale açık kapı bırakır. Sonuçta tanışma için bir vesile olabilir tabiki sadece netten bir aşk olamaz. Hayatın ne getireceği belli olmaz, yolda da görsen, birileride tanıştırsa her şekilde karşındaki insan kapalı kutu. Olabilir bence, hayatta neler olmuyorki... |
tabi öle ama aradığın aşkı etrafında da değilde gidip nette bulmak aramak saçma tabi :S:S |
yok yok...hayyatta olmazzz...:Dölürüm de izin vermem :D ya abi normalde aşık oluncak kız zor bi de nette tanımadan nasi aşık olalım nası sevelimmm ??? :D:D |
olmaz heralde |
Alıntı:
aşk heryerde ummadığımız anda karşımıza çıkabilir |
Alıntı:
|
hayır tabiki |
Hayır tabikide bana göre değil |
Rus ruleti gibi bişi sanırım bu tarz birlikteliklerde... Internet sadece çöpçatan, aracı olur desekte doğruluk payı vardır... |
olur olur bal gibi olur ;) |
Hayır... |
Asla asla dememeli.. |
olur valla ölede gusel oluokı ama tabıkı karsına cıkan ınsnan durstluune baglı |
neden olmasın ki normalde de arkdaş ortamıyla yada başka bi nedenlerle olmuyormu?nette konuşurusun karşındakide dürüst biriyse yalanı olmadıkatn sonra, kafa denginse sonrada yüz yüze konuşurusun olur biter.hiç kimse başına ne zaman ne geliceni beilemez hemen hayır asla demeyin arkadaşlar.bu dünyada 1 saat sonra ne olucanı bilemeyiz ve hep hayır dediklerimiz başımıza gelir kesin konuşmayın bence. |
nette aşk mı olurmuşş canım bu ne yaww :) orn:canım kaç gundur offlinesın hayırdırr?cvp:yaa bi hacker pc mi cokertti aşkm o yusdn.... :) |
ewet olur. çünkü ba arkadaşım nette tanıştı ve nişanlı o kişiyle. |
olur aslında ama aşk zamanla olur önce hoşlanırsın sonra görüş et derken zamanla aşık olunr |
valla olurmu bilmem ama olsa fena olmaz :) |
olur ama görüşüceksen |
normalını bulamayan burda nasıl buluyo anlayamıyorum:D |
netten tanıştıktan sonra zaten buluşuosun artık onun net die bişiyi kalmıo reelde devam eder herşey |
Yok daha neler ya? |
adam dediğin her yerde aşık olur. karada, denizde, havada, uzayda, yolda, nette, çette .... farketmez. |
ask dediğin heryerde olmaz :) |
olmaz ben tam olmasam da alıştım kıza ama yalan soylemiş hep kendi hayatı için anlattıklarının hepsi yalan çıktı yanı sonu hüsran |
Bi Deniyim Bakim Olunuyomuymuş :D |
Türkiye`de Saat: 18:37 . |