![]() |
Korkunç bir şekildeki ölmüş insan resimleri sitemize konulmalımı? Sitemize zman zman konulan ve sonunda +21 veya +18 yazan korkunç olum resımlerı sitemızde bulunmalımı |
bence bulunmamalı.ben bile bu yaşıma ragmen etksınde kalıyorum.sonucta her konu yer alıyo forumumuzda ama bunlar kesınlıkle olmamalı. |
başında +18 var isteen bakabilri zorla bakacaksın kardeşim demiyoruz konu açan arkadaşlarada nie açtın demiyoruz aynı konu olmadıgı sürece zaten konulan çoğu resimler fake oldugu için pek inandırıcı değil evet bazıları çok kötü etkilniyoruz ama isteyen bakar istemeyen bakmaz |
+16 +18 Diye Belirtildikce Sorun Yok Kimse Zorlanmıyor İlle Bakacaksın Diye... |
yaşı küçük kardeşlerde giriyor foruma onlar etkilene bilir bence gerek yok bu bölüme. |
O Yaşı Kücük Kardeşler İçin +18 +16 Diye Belirtiliyor Zaten.. |
efe bak yine aynı fikirdeyiz valla korkmaya başladım bu durumdan :D:D |
ya şöyle bi olay var...+18 yazınca 18 den küçükler bakmio sanki wallaa ben 9-10 yaslarındayken böle +18 fln yazan(genelde .... :) ) yerlere direk atlıyodumm...:D yani yazmanın bi anlamı da yok insan psikolojisi yapma denileni yapmak ister...:D:D:D:D |
Ya bugün ben de ilk defa böyle bişey yaptım. Ama olmasa daha iyi olur. |
bence gerek yok |
olmasa iyi olur |
Bencede olmasa iyi olur +18 yada +21 sadece yazılıyor uygulamada yok:) Mesela Burak tümüne bakıyordur eminim:D:D Yani fake bile olmuş olsa kötü manzaralar... |
Arkadaşlar zorla kimle kolunuzdan tutup gir içeri bak şuna demiyor..Eğer kendinize güvenmiyorsanız 30 yaşındada olsanız ben 21 den büyüğüm diye girmeyin...Ama yaş belirtilmemişse konuyu bize bildirin gerekli düzenlemeyi biz yapalım... |
Alıntı:
|
eğer başında + 18 veya + 21 varsa iş konuyu açandan geçmiştir isteyen bakar isteyen bakmaz zaten bunun için korku bölümü var |
istemeyn bakar bakmaz olayı değil arkadaslar bizim kastettiğimiz yaşı küçük olsa bile merak eder bakarlar.çok önemli bir paylaşım mı sizce?yolda kafası patlamış bagırsakları cıkmış ceset resimleri? |
İBRETLİK RESİMLERSE OLMALI. |
bu tür iğrençliklere bakılabilecek başka siteler mevcut zaten, ben piskopatım bakarım diyenler gider bulur zaten, gereksiz şeyler bunlar, eğlenmek, kafa dağıtmaktır asıl amaç, gerek yok |
zorunlu değil kardeş isteyen baksın isteyen bakmasın okadar:cheers: |
yaş sınırı konulduğunda isteyen bakabilir |
istemeyen bakmaz sonunça başlıkta belirtiliyor ne olduğu |
bence olmalı zevkli oluo:D:D |
bulunmalı her forumda var istemeyen girmez olur biter. |
isteyen bakar isteyen bakmaz yeterki +16 ve + 18 diye belirtilsin |
isteyen bakar ya |
Alıntı:
|
ben gothic resimleri severim kanlı resimleri bence bulunmasında sakınca yok ve bulunması benim açımdan iyi |
bencede bulunmamalı |
bencede olmamalı... yasaklar her zaman ilgi çeker +18 veya +21 koyunca konuya girmiyorlarmı sanıyorsunuz? etkilenme ihtimalleri çok yüksek... |
her kesime hitap etmek lazım:p... |
Alıntı:
beyni çıkmış, iç organları görünen, suratı parçalanmış, vücudu dilimlenmiş ölüler hangi kesime hitap ediyor? |
Alıntı:
psikopat-satanist kesime mesela:D...kabul etmesende onlarında ellerinde T.C. mühürlü nüfus kağıtlarından var:D |
Alıntı:
hımmm yani o tipleri sitemizde görmek sizi mutlu ediyor. Beşiktaşlı adam; adam gibi adamdır, psikopatın, satanistin ne işi var aramızda??? |
Alıntı:
|
Alıntı:
istediklerini vererez aramıza alalım ve yanımızda kazanmaya çalışalım MI? :party: bol şans sana |
Alıntı:
|
Alıntı:
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: sitedekiler seni satanist yanlısı falan sanırmış :biggrin: |
Alıntı:
ben yinede olmasından yanayım fikrim değişmedi bu arada:D... |
Alıntı:
Beter ol explorer... :mad: |
Alıntı:
:(... sustum tamam:( |
Türkiye`de Saat: 21:36 . |