![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #2 | ||
KaFKaS_KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ben bir Çeçen duluyum, hüzün ve keder doluyum. Yitirdim yiğitimi, oğlumu, yurdumu Geçmişimi, geleceğimi ve soyumu Yitirdim dağlarımı ve nehirlerimi Ocağımı tarlalarımı, yeşil ovalarımı Yitirdim rüzgarlarımı ve güneşimi Yağmurlarımı kırlarımı tepelerimi Çaldılar gecelerimi ve gündüzlerimi Birbirinden güzel gülüşlerimizi Zalim zaman hiç gülmedi yüzümüze En kötüsü düşman bizim içimizde Korkaklar kaçar bu kavgadan Yiğit olan ise gelir uzak yollardan Düşman asırlardır yenemedi bizi Bir avuç hain içimizden vurdu bizi Yarınları çalınmışsa bir milletin Gülmeye hakkı yoktur Çeçenin Yitirsek de ocağımızı, yiğit kocamızı Bir Adıge çıkar gelir, sarar yaramızı Sessizce ağlaşır anneler evlatlarına Verirken kara toprağın koynuna Sadece ağıtlar söyler ninelerimiz Suskundur artık bülbüllerimiz Ve karadır bayrağımızın rengi Ve karadır dullarımızın yüreği Yıllar acılarımıza yeni acılar katar Yasımız ve öfkemiz daha da artar Ölse de bütün yurtsever Çeçenler Onların yerini alacaktır Adıgeler Yağmaladılar bütün Kafkasya'yı Ve kana buladılar Çeçenya'yı Gözünden gelse de kanlı yaşlar Çeçen dulu öfkesini içinde saklar Yurdum ocağım ve dinim uludur Her yetim Çeçen benim oğlumdur Düşman güçlüdür diye korkma Kafkasya hepimize olur ana Acılarım yoldaşımdır artık benim Gözümü kırpmadan ölüme giderim Göğsümde açan kan gülüdür benim Bütün sözlerim ağıttır artık benim Solgundur Çeçen dullarının yüzleri Sonsuz bir ağıt gibidir kara gözleri Varlığının adı düşmana ölümdür Çeçen dulu Kafkasların kara gülüdür M. Laşnikay | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |