|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
13-06-2009, 21:20 | #1 | ||
KaFKaS_KaRTaLı Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 |
| ||
|
13-06-2009, 21:24 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | Ben bir Çeçen duluyum, hüzün ve keder doluyum. Yitirdim yiğitimi, oğlumu, yurdumu Geçmişimi, geleceğimi ve soyumu Yitirdim dağlarımı ve nehirlerimi Ocağımı tarlalarımı, yeşil ovalarımı Yitirdim rüzgarlarımı ve güneşimi Yağmurlarımı kırlarımı tepelerimi Çaldılar gecelerimi ve gündüzlerimi Birbirinden güzel gülüşlerimizi Zalim zaman hiç gülmedi yüzümüze En kötüsü düşman bizim içimizde Korkaklar kaçar bu kavgadan Yiğit olan ise gelir uzak yollardan Düşman asırlardır yenemedi bizi Bir avuç hain içimizden vurdu bizi Yarınları çalınmışsa bir milletin Gülmeye hakkı yoktur Çeçenin Yitirsek de ocağımızı, yiğit kocamızı Bir Adıge çıkar gelir, sarar yaramızı Sessizce ağlaşır anneler evlatlarına Verirken kara toprağın koynuna Sadece ağıtlar söyler ninelerimiz Suskundur artık bülbüllerimiz Ve karadır bayrağımızın rengi Ve karadır dullarımızın yüreği Yıllar acılarımıza yeni acılar katar Yasımız ve öfkemiz daha da artar Ölse de bütün yurtsever Çeçenler Onların yerini alacaktır Adıgeler Yağmaladılar bütün Kafkasya'yı Ve kana buladılar Çeçenya'yı Gözünden gelse de kanlı yaşlar Çeçen dulu öfkesini içinde saklar Yurdum ocağım ve dinim uludur Her yetim Çeçen benim oğlumdur Düşman güçlüdür diye korkma Kafkasya hepimize olur ana Acılarım yoldaşımdır artık benim Gözümü kırpmadan ölüme giderim Göğsümde açan kan gülüdür benim Bütün sözlerim ağıttır artık benim Solgundur Çeçen dullarının yüzleri Sonsuz bir ağıt gibidir kara gözleri Varlığının adı düşmana ölümdür Çeçen dulu Kafkasların kara gülüdür M. Laşnikay | ||
13-06-2009, 21:28 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | Ben Kafkasya'yım Ben Kafkasya’yım… Soğuk sularım,derin vadilerim var benim.. Kartal bakışlı konuklarım… Göğü yırtarcasına uzanan dağlarım.. Ve o dağların içinde yavrularım var benim.. Ben onlara anayım,babayım.. Yurdum,toprağım… Ben Kafkasya’yım Barut kokuları,yıkımlar… Cesetler.. Her gün bir toprağımda patlayan füzeler.. Toprağımda patlayan füzelerin şehit ettiği, Çocuklarım… Ben Kafkasya’yım.. İnanmışlarım var benim kutlu bir sevdaya.. Gümüş kamalarım, Güzel kızlarım.. Bombaların açtıkları gediklerde.. Sancağı devir alan neferlerim. Ben Kafkasya’yım… Özgürlüğüm… İnancım.. Kavgam var benim.. Kutlu bir sevda uğruna.. Allahu Ekber deyip.. Canlarını feda eden canlarım var benim.. BEN KAFKASYA’YIM….! ! ! C.F.S | ||
13-06-2009, 21:32 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | Kafkasya Ne savaşlar verilmiş,uğruna,vatan için Ne destanlar yazılmış,yiğit kahraman için Ne aslanlar yitirmiş,bir karış toprak için Ağlarım! için için,senin için kafkasya Ne dereler çağlamış,al al olmuş suları Ne pınarlar kurumuş,içmez olmuş dostları Revamıydı bizlere,olduk göçmen kuşları Nerde senin canların,garip kalmış kafkasya Bi çareyim burada,gönlüm inan orada Bir yara şurada,batıyor hep bağrıma Taşına,toprağına,hasret yaşadım sana Ey... yüceler yücesi,kavuştur vatanıma Sen aklıma gelende,öksüz gibi olurum Enginlere dalarak, hayal eder dururum Savaşırım kendimle,sanki bir şeyler için Yanan alev görürüm,sönmiyen için,için Öyle bir alevki bu,önünde duramazsın Tutuşmaya görsün,set engel koyamazsın Sen bizlere aitsin,yabanın olamazsın Haykırsana dünyaya,garip kalmış kafkasya Hamit Korken | ||
13-06-2009, 22:25 | #5 | ||
adige Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 22 | ŞEREFSİZLERRRRRR!!!!! BEN ÇERKEZİM KAHROLSUN RUSYA!!!!!
__________________ İstanbul | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |