![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Eğer kendinden yada yakınlarından ödün vereceğin bir durum oluşturuyorsa en iyi yol aşktan vazgeçmektir Ki bunlar oluyorsa zaten karşındakinin sana hissettiği aşk değildir yani durum vahim demektir.. Aşk için vazgeçemeyeceklerim diye bir seçeneği çok saçma görüyorum ben. Eğer karşındaki seni çok seviyorsa neden birşeylerden vazgeçmeni istesin Tabi bunun adı gerçekten aşksa.... Yani butür sorular ve cevaplar gerçeği yansıtmaz bana göre. Çünkü söylediklerinle yaptıkların arasındaki farkı anca yaşayınca görürsün Aynı zamanda asla büyük konuşmamalı çünkü kaderin önüne kimse geçemez, yazılmışları yaşıyoruz!!!
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... Konu Nefertiti tarafından (09-10-2007 Saat 08:48 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | ||
| kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yaşım daha 18 ama öyle bişey yaşadım ki bu konu hakkında söyliyebilicegim tek birşey war. aşk diye bişey wardır diyenin aklından zoru wardır ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |