|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
18-06-2009, 23:13 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 16 |
Rus edebiyatçı Anton Çehov: ''Çok zamandır şampanya içmemiştim'' Ünlü karikatürist Cemal Nadir: ''Ah iyi olsam, terliklerimi giysem, şu odada dolaşsam, şu köşeye geçsem, resimlerimi yapsam'' İngiliz Kralı 2. Charles: ''Ölümüm çok uzun sürdü, umarım beni affedersiniz'' Fransız ressam Eugene Delacroix: ''Mezarıma ne resim ne heykel ne de fotoğraf, hiçbir şey koymayınız'' Ünlü edebiyatçı Gogol: ''Bir merdiven, çabuk bir merdiven getirin'' Goethe: ''Biraz daha ışık'' Pakistanlı şair İkbal: ''Haşa ben ölümden korkmuyorum. Çünkü ben Müslümanım. Her Müslümana yakışan da ölümü tebessümle karşılamaktır. Hakikaten ölüm ebediyet alemine açılan ilk perdedir'' Filozof Kant: ''İşte bu iyi'' • Avusturyalı bestekar Joseph Heidin: ''Bu müthiş harp beni bitirdi'' Karl Marks: ''Hadi oradan. Son sözler yeterince doğru söz söylememiş aptallar içindir'' İngiliz şair Lord Byron: ''Her şey bitti, artık çok geç'' Vatan şairi Namık Kemal: ''Biraz dinleneyim'' Oscar Wild: ''Ya duvar kağıdı gidiyor, ya da ben'' Peyami Safa: ''İşte bu fena'' Victor Hugo: ''Siyah bir ışık görüyorum'' | ||
|
18-06-2009, 23:16 | #2 | ||
B3ŞİKT@ŞK Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 | ölüm ne zman ve nerden gelecekse gelsın mezarıma sıyah beyaz guller atılacaksa mezar tasıma besıktas dıye yazılacaksa böyle ölüm hos gelsın sefa gelsınnnnnnn
__________________ T3QİN | ||
18-06-2009, 23:25 | #3 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 36 | Pakistanlı şair İkbal: ''Haşa ben ölümden korkmuyorum. Çünkü ben Müslümanım. Her Müslümana yakışan da ölümü tebessümle karşılamaktır. Hakikaten ölüm ebediyet alemine açılan ilk perdedir'' teşekkürler | ||
18-06-2009, 23:27 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 22 | Pakistanlı şair İkbal: ''Haşa ben ölümden korkmuyorum. Çünkü ben Müslümanım. Her Müslümana yakışan da ölümü tebessümle karşılamaktır. Hakikaten ölüm ebediyet alemine açılan ilk perdedir'' dogru olanda budur
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
19-06-2009, 00:34 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 51 | Ahah güzeLmis saoLasin.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
20-06-2009, 14:51 | #6 | ||
ÇUKUROVA KARTALI Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 62 | Avusturyalı bestekar Joseph Heidin: ''Bu müthiş harp beni bitirdi'' Teşekkürler | ||
20-06-2009, 14:55 | #7 | ||
pıηćıя Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 | Karl Marks: ''Hadi oradan. Son sözler yeterince doğru söz söylememiş aptallar içindir''
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
10-09-2009, 17:50 | #8 | ||
adige Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 22 | Pakistanlı şair İkbal: ''Haşa ben ölümden korkmuyorum. Çünkü ben Müslümanım. Her Müslümana yakışan da ölümü tebessümle karşılamaktır. Hakikaten ölüm ebediyet alemine açılan ilk perdedir'' saol
__________________ İstanbul | ||
10-09-2009, 19:33 | #10 | ||
Banned Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 0 | Victor Hugo: ''Siyah bir ışık görüyorum'' ne yaptıysan... ------------------ Karl Marks: ''Hadi oradan. Son sözler yeterince doğru söz söylememiş aptallar içindir'' bir bakıma doğru...
__________________ Bir Nevi Scarface'im"The World Is Yours!" Açlık Çalışkan Adamın Kapısında Bekler Ama İçeri Girmeye Cesaret Edemez! | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |