|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
29-09-2008, 22:36 | #1 | ||
A S T U T E Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 29 |
Düştüm bir batağa çıkamıyorum ana Öldürüyor beyaz zehir diyorlar adına Biliyorum yandığımı ama sönmüyorum ana Bir tadan bir daha bırakamıyor ana Beyaz zehir derlerdi aldırmazdım Rüya görürsün derlerdi uyanamazdım Şimdi bir kabustayım, Korkmaktayım Bitirdi beni ana yok olmaktayım Gençtim ana cahildim hiç ölmem derdim Bu sefer son bir daha kullanmam derdim Öyle değilmiş ana, ben beyaza yenildim Aynada değişen yüzümdü, değişen bendim Bilseydim düşermiydim bu çıkmaza Üzermiydim sizi ağlatırmıydım ana Dost dediklerim itiyor beni uçuruma Ümidim kalmadı dayanamıyorum ana Kaçmak istiyorum bu dertten bu meletten Bırakmak istiyorum olmuyor, be ana Affedin beni ana son özrüm sizden Seni düşünüyorum yaşamak istiyorum ana Pişmanım ana pişmanım, hemde çok pişmanım Sizi ne kadar üzdüğümün farkındayım Siz üzülmeyin, derdime kendim yanayım Kavrulayım bu dertle, kurtulayım ana Kendimi düşünmüyorum ana yaktım sizi Çok incittim kırdım tertemiz kalbinizi Size yakıştıramıyorum şimdi kendimi Yine de oğlun olarak ölmek isterim ana Babama söyle ana ne olur beni affetsin Benimde bir oğlum vardı, adı kemaldi desin Mezarıma gelipte benim için dua etsin Ne olur ana babam hakkını helal etsin. Yakındır ölüm haberim gelir sana Gelir tabutun konur musalla taşına Günahım çok ana çıkamam Allah'ın karşısına Ana dua et sen yinede biricik yavruna... Hakkını helal eyle ana yaklaşıyorum sona Bu son sefer çıkıyorum son yolculuğuma Genç yaşta kavuşuyorum kara toprağa İbret olsun kaderim ana ardımda kalanlara...
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
|
29-09-2008, 23:01 | #2 | ||
şizofrenik wak'a Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 | Yazık... Allah kimseyi iradesinden mahrum etmesin.
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
29-09-2008, 23:31 | #4 | ||
Yavru Kartal Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 | nice gencler gidiyo elimizden .. ALLAH belalarını versin bu tacirlerin ... s | ||
30-09-2008, 20:51 | #5 | |||
CaSPeR Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 | Alıntı:
amin ...
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | |||
30-09-2008, 22:35 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | gerçekten acaip oluyor insan :S
__________________ BAşKAlarI SeVeR BiZ TaPArIZ... | ||
30-09-2008, 22:55 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | çok yazık yaa. .
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
30-09-2008, 23:01 | #8 | ||
Can't Forget Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 | o kadar pişman olmuşsa gitseymiş tedavi merkezine acımadım desem yeridir. dostunuda düşmanınıda insan kendisi yaratır
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 | ||
16-11-2008, 12:16 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 56 | Kaçmak istiyorum bu dertten bu meletten Bırakmak istiyorum olmuyor, be ana Affedin beni ana son özrüm sizden Seni düşünüyorum yaşamak istiyorum ana bu sözler zaten olayı bitiriyorr | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |