|  |  | 
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|  19-08-2009, 23:32 | #41 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI   Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36 
				 Tecrübe Puanı: 63             | sana saçma geliyor ama beğeneni çok  Bak ablam hayranı olmuş arabasına bile yazdıracakmış  | ||
|   |   | 
|  | 
|  20-08-2009, 08:34 | #42 | ||||
| Dişi Kartal  Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55 
				 Tecrübe Puanı: 70             | Alıntı: 
   Alıntı: 
  Şaka onlar şaka...   Burdan çıkardığım sonuç:Erkekler slogan bulmada çok daha iyi...    
				__________________  | ||||
|   |   | 
|  20-08-2009, 08:52 | #43 | ||
				 Tecrübe Puanı: 63             | ha ha ha  Duy mehlika duy bunları Abidik kubidik dediğin laflarımı görüyormusun  Ablam çok beğenmiş  sloganlarım-laflarım herkese normal - hoş geliyor.Bir sana ters geliyor  Herkesin doğru bulduğu şeyler sana ters geliyorsa sende bir sorun vardır belki    | ||
|   |   | 
|  20-08-2009, 09:02 | #44 | |||
| Dişi Kartal  Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55 
				 Tecrübe Puanı: 70             | Alıntı: 
  Mehlika ile uğraşma toz olursun Mazlum...    
				__________________  | |||
|   |   | 
|  20-08-2009, 09:10 | #45 | ||
				 Tecrübe Puanı: 63             | ondan korkmuyorum  Ateş olsa olduğu yeri yakar sadece   (tarafsızlık talep ediyorum ablam senden  ) Neyse ben kaçtım abla.laptopun şarjı bitti bitecek  görüşmek üzere   | ||
|   |   | 
|  20-08-2009, 09:22 | #46 | ||
| BeŞiKtAşKımM..  Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36 
				 Tecrübe Puanı: 52             | Beğeneni olabilir ama sen o lafların altına sığınıyosun   Başka yaptığın bir şey yok   Ayrıca madırım tabii ki benim yanımda olacak sen de kimsin?.   İşte böyle madırım her fırsatta beni bitirmeye çalışıyor.Neredeyse tüm forumu bana cephe alacak.   Bence bayanlar daha iyi slogan konusunda her yerde görmek önemli değil sadece aklına kazısın:Mehlika ile uğraşma toz olursun Mazlum...    
				__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
|   |   | 
|  20-08-2009, 10:36 | #47 | |||
				 Tecrübe Puanı: 63             | Alıntı: 
  ben laflarıma sığınmıyorum.Laflarım yeterli oluyor senin madırın olabilir ama benimde ablam  sana cephe almasını istediğim kim varsa hemen kabul ediyor nedense  Neden herkes sana cephe almak istiyor mehlika (Aramızda kalsın 3 kişiyiz ama 3. haberi yok daha  ) ''Mehlika ile uğraşma toz olursun'' aman Allah'ım slogana bak.Çok korkuttun beni   | |||
|   |   | 
|  20-08-2009, 11:07 | #49 | |||
| BeŞiKtAşKımM..  Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36 
				 Tecrübe Puanı: 52             | Alıntı: 
  Herkes kabul mü ediyor?Eeee bunun nedeni açık...  Forumda benden daha popülersin.  Seni kaybetmek istemiyolar.  Sahip çıkıyolar sana  O senin sloganın beynine kazıyacaksın onu. Ayrıca sonunda Mazlum var sadece senin için geçerli.  
				__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | |||
|   |   | 
|  20-08-2009, 11:43 | #50 | |||
				 Tecrübe Puanı: 63             | Alıntı: 
 benim lafa sığındığımyok deminde söyledim.Bunlar seni ezmem için yeterli  popülarite ile alakası yok  Kim kaybeden tarafta olmak isterki  Halk biliyor benim kazanacağımı   sevinmek yada sevilmek için sevmedim ben forumdaşlarımı  Sevdiklerinin yanında da olmak isteyebilirler  Tüm forum senden nefret ediyor mehlika.Ömrün çok kalmadı  nihaha | |||
|   |   | 
|  | 
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| 
 |  | 
|  |  |