![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| | #41 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sana saçma geliyor ama beğeneni çok Bak ablam hayranı olmuş arabasına bile yazdıracakmış![]() | ||
| | |
| |
| | #42 | ||||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() Alıntı:
Şaka onlar şaka...![]() ![]() Burdan çıkardığım sonuç:Erkekler slogan bulmada çok daha iyi... ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||||
| | |
| | #43 | ||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ha ha ha Duy mehlika duy bunlarıAbidik kubidik dediğin laflarımı görüyormusun Ablam çok beğenmiş![]() sloganlarım-laflarım herkese normal - hoş geliyor.Bir sana ters geliyor ![]() Herkesin doğru bulduğu şeyler sana ters geliyorsa sende bir sorun vardır belki ![]() ![]() ![]() | ||
| | |
| | #44 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Mehlika ile uğraşma toz olursun Mazlum...![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #45 | ||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ondan korkmuyorum ![]() Ateş olsa olduğu yeri yakar sadece ![]() (tarafsızlık talep ediyorum ablam senden )Neyse ben kaçtım abla.laptopun şarjı bitti bitecek görüşmek üzere![]() ![]() | ||
| | |
| | #46 | ||
| BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beğeneni olabilir ama sen o lafların altına sığınıyosun ![]() Başka yaptığın bir şey yok![]() Ayrıca madırım tabii ki benim yanımda olacak sen de kimsin?.![]() İşte böyle madırım her fırsatta beni bitirmeye çalışıyor.Neredeyse tüm forumu bana cephe alacak.![]() Bence bayanlar daha iyi slogan konusunda her yerde görmek önemli değil sadece aklına kazısın:Mehlika ile uğraşma toz olursun Mazlum...![]() ![]() ![]()
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
| | |
| | #47 | |||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ben laflarıma sığınmıyorum.Laflarım yeterli oluyorsenin madırın olabilir ama benimde ablam ![]() sana cephe almasını istediğim kim varsa hemen kabul ediyor nedense Neden herkes sana cephe almak istiyor mehlika (Aramızda kalsın 3 kişiyiz ama 3. haberi yok daha )''Mehlika ile uğraşma toz olursun'' aman Allah'ım slogana bak.Çok korkuttun beni ![]() ![]() | |||
| | |
| | #49 | |||
| BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Herkes kabul mü ediyor?Eeee bunun nedeni açık... Forumda benden daha popülersin. Seni kaybetmek istemiyolar. Sahip çıkıyolar sana O senin sloganın beynine kazıyacaksın onu. Ayrıca sonunda Mazlum var sadece senin için geçerli.![]()
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | |||
| | |
| | #50 | |||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
benim lafa sığındığımyok deminde söyledim.Bunlar seni ezmem için yeterli ![]() popülarite ile alakası yok Kim kaybeden tarafta olmak isterki![]() Halk biliyor benim kazanacağımı sevinmek yada sevilmek için sevmedim ben forumdaşlarımı Sevdiklerinin yanında da olmak isteyebilirler ![]() Tüm forum senden nefret ediyor mehlika.Ömrün çok kalmadı nihaha | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |