![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| ߀ŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() | NİCK : DİSHE_KARTAL Adı : ELif & ASLI Soyadı :***** Doğum yeri : Şişli/İst Doğum tarihi : 27/10/1989 Mesleği : Ana sınıfı Öğretmenliği Tahsilin : Şimdilik Lise Burç: Akrep Evlimisin / Bekarmı : Bekar Bulunduğu Şehir : İstanbul Kişisel özelliğin : Kıskançlık, Hırs,Vs.. Kendini bir cümle ile tarif etsen : bİr cüMleyLE anLatILAMaM!.. Hobilerin : Çok var en iyisi saymamak (: Fobilerin : Karanlık,Evlenmek, Ailemsiz Kalmak Yaptığın sporlar : Yüzmek Fawori filmin : Şeytanın Avukatı'ydı Fawori değişlerin: Hadi Be, Geber, Zıbar, Zıkım, Fawori tv programların: Makina, Beyaz Show, Ne tür muzık dinlersin: Rock, Pop, vS.. Fawori grupların ve muzik: Placebo, Muse, System Of A Down Fawori sporcun (genel) : İlhan mansız Avrupada favori takımın/futbolcun : Yoq Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : İ.Toraman, Burak, Koray, Bobo, Ali tandoğan, Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : 3'lü Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Herkez Forumda kimlerle tanışmak istersin: Benle Tanışmak İsteyenlerle ![]() Forumu nerden duydunuz : Wep'te Gezerken Neden beşiktaşforum ? : Aaa çok Soru Soruonus ![]() Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: Ara Sıra / Yeni Açık Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku Ezik Bahçeli Yada Salata Saraylı Değilim ![]() Boşluğu doldurun :Forumda Tigana OLsa Dövsek daha iyi olurdu ![]()
__________________ .................................... Konu DiShe_KARTAL tarafından (29-12-2006 Saat 02:10 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #3 | ||
| Moebius ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | NİCK :19hero03 Adı :yunus emre Soyadı :acarer Doğum yeri :yenişehir Doğum tarihi :13ekim1991 Mesleği :öğrenci Tahsilin :lise 2 şuanda Burç:terazi Evlimisin / Bekarmı :bekar Bulunduğu Şehir :bursa Kişisel özelliğin :alıngan-utangaç-kırılgan Kendini bir cümle ile tarif etsen :düşünür Hobilerin :basketbol-beşiktaş-müzik Fobilerin :sagopadan nefret ediyorum övünenlerden-fbden-Yaptığın sporlar :basketbol-futbol-voleybol-badminton Fawori filmin :***** Fawori değişlerin:**** Fawori tv programların:**** Ne tür muzık dinlersin:rap-rock Fawori grupların ve muzik:nickelback-ceza-duman-vs.vs Fawori sporcun (genel) :cristiano ronaldo dos santos aveiro Avrupada favori takımın/futbolcun :manc.unt./c.ronaldo Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :i.toroman Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı :şampiyon beşiktaş Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :herkes Forumda kimlerle tanışmak istersin:hepinizle tanışmayı çok isterim Forumu nerden duydunuz :tesadüfen gezerken ama iikide bulmuşum Neden beşiktaşforum ? :biz bjklı doğduk öyle ölücez gurur duyuyorum bjklı olmaktan övünüyorum hep FOREVER BEŞİKTAŞ Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:gelemiyorum Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku..........bir tutku bu Boşluğu doldurun :Forumda ...herşey güsel.................olsa daha iyi olurdu | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | NİCK :bjkizmir Adı : Salim Soyadı : İnce Doğum yeri :İzmir Doğum tarihi :20 mart 1988 Mesleği :öğrenci Tahsilin :üniverste 1. sınıf Burç:Balık Evlimisin / Bekarmı :bekar Bulunduğu Şehir :İzmir Kişisel özelliğin :alıngan-utangaç-kırılgan Kendini bir cümle ile tarif etsen :Akıllı Hobilerin :beşiktaş-futbol-müzik Fobilerin :köpeklerden nefret ederim Yaptığın sporlar :futbol Fawori filmin :***** Fawori değişlerin:**** Fawori tv programların:**** Ne tür muzık dinlersin:arabesk Fawori grupların ve muzik:müslüm gürses Fawori sporcun (genel) :Rico Paşa Avrupada favori takımın/futbolcun :**** Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :i.toroman Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı :şampiyon beşiktaş Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :herkes Forumda kimlerle tanışmak istersin:hepinizle tanışmayı çok isterim Forumu nerden duydunuz :tesadüfen gezerken ama iikide bulmuşum Neden beşiktaşforum ? :biz bjklı doğduk öyle ölücez gurur duyuyorum bjklı olmaktan övünüyorum hep FOREVER BEŞİKTAŞ Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:gelemiyorum Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku..........bir tutku bu Boşluğu doldurun :Forumda ...herşey güsel.................olsa daha iyi olurdu
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | NİCK :ASPARAGAS Adı :ali Soyadı :+++++ Doğum yeri :istanbul Doğum tarihi :04/10/1980 Mesleği :yönetici Tahsilin :üniversite Burç:terazi Evlimisin / Bekarmı :bekar Bulunduğu Şehir :istabul Kişisel özelliğin :----- Kendini bir cümle ile tarif etsen :mükemmelliyetçi Hobilerin :internet,sineme Fobilerin :karanlık Yaptığın sporlar :futbol Fawori filmin :dikey limit Fawori değişlerin:öffffffff Fawori tv programların:kavak yelleri Ne tür muzık dinlersin op,türk halk müziğiFawori grupların ve muzik:*** Fawori sporcun (genel) :Queresma Avrupada favori takımın/futbolcun :manchester united/Queresma Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :delgado Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı :kartal gol gol gol Yorumlarını beğendiğiniz üyeler:---- Forumda kimlerle tanışmak istersin:------ Forumu nerden duydunuz :arama motorunda Neden beşiktaşforum ? :en iyisi bu Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:yeni açık Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku.halkım......... Boşluğu doldurun :Forumda ..yarışma...olsa daha iyi olurdu
__________________ | ||
| | |
| | #6 | ||
| Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | NİCK :Mehmet1903 Adı :Mehmet Soyadı : Yücegönül Doğum yeri : Mersin Doğum tarihi : 09/09/1989 Mesleği :Cafeterya Tahsilin :Lise Burç:Yay Evlimisin / Bekarmı :Bekar Bulunduğu Şehir :İstanbulANTALYA Kişisel özelliğin : Farkımız Tarzımız Türküz Kartalız..! Kendini bir cümle ile tarif etsen : Ben bir cümlelik nokta değilim ![]() Hobilerin :Beşiktaş gerisi traş! Fobilerin : Hepsine gider...! Yaptığın sporlar : Futbol-Basketbol-Vücut Geliştirme Spor'u Fawori filmin : Yılmaz Güney:Baba Filmi--Goodfather alpacino'nun.. Fawori değişlerin: Farkımız Tarzımız Türküz Kartalız. Fawori tv programların: Forzabeşiktaş ulan.. Ne tür muzık dinlersin: Beni melodi ile de başka taraflara götürecek müzikleri severim.Yani melodi side sesi de yorumuda güzel olması lazım..Mesela bir Kazim Koyuncu abimiz Dido yu söylerken değişik dilde öyle birşey işte... Fawori grupların ve muzik:AYNA-Grub Yorum- Fawori sporcun (genel) :Beşiktaş'lı duruşuna uygun tüm Abilerimiz.. Avrupada favori takımın/futbolcun :Siyah Beyaz olan her takım..! Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :Hepsi... Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı :Bizim hertürde sloganlarımız var..Ama Beşiktaş'ımızın sloganı Beşiktaş'tır. Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :Şuanda bilmiyorum.. Forumda kimlerle tanışmak istersin:Siyah'ı ile Beyaz'ı ile sevdam herşeye rağmen diyenlerle.. Forumu nerden duydunuz : Ben ilk zamanlardan da biliyordum tam hatırlamıyorum ama bir bakayım dedim en son nasıl durumda diye baktım işte burdayım.. ![]() Neden beşiktaşforum ? :Beşiktaş'tan Menfaat Bekleyen Anasından ... Beklesin..! (Optik Başkan) Ticari amaçla açan sitelere tamemen karşıyımdır.Ama böyle siteler açıldığında Türkiye'mizin heryerindeki Beşiktaşlı kardeşlerimiz ile bir arada buluşturuyorlar onun için Beşiktaşforum'un bir eksisini görmedim... Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:Kapalı da büyük maçlarda bilet bulamıyorum ora olmadığı zaman açık hertürlü görevimi yapıyorum.. Beşiktaşlıyım çunku:Yenilgilerden sonra formama sarılarak uyumam..Farz'ım Beşiktaşk... Boşluğu doldurun :Forumda .................... olsa daha iyi olurdu | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | NİCK :kaan_iel Adı :kaan Doğum yeri :ist Doğum tarihi :27.06.91 Mesleği :öğrenci Tahsilin :öğrenci (iel de) Burç:ikizler Bulunduğu Şehir :ist Kişisel özelliği:fazla harketli olmam Kendini bir cümle ile tarif etsen :kral adamım ![]() Hobilerin :baya war Fobilerin :buda baya war Yaptığın sporlar :futbol basket masatenisi Fawori filmin :gladiator kill bill Fawori değişlerin:sonunu düşünen kahraman olamaz Fawori tv programların:kurtlar vadiisi Ne tür muzık dinlersin:her tür genelde metal rock cemkaraca Fawori grupların ve muzik peth iran maiden gun's and roses Fawori sporcun (genel) ascal nouma Avrupada favori takımın/futbolcun :inter /adriano (pes'te en iyisi o) Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :serdar özkan Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Forumda kimlerle tanışmak istersin:genelde online olan Forumu nerden duydunuz :beşiktaşla ilgili forumlara bakarken gördüm Neden beşiktaşforum ? :en kalitelisi oydu Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:evet her maça geliorm kapalı alt Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku renklerine aşığım Boşluğu doldurun :Forumda ....................olsa daha iyi olurdu
__________________ AŞIK OLDUM RENKLERİNE BEŞİKTAŞ | ||
| | |
| | #8 | ||
| Forumun Mavis'i ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | NİCK : Maviş Adı : Esma Soyadı : Doğum yeri : Tokat Doğum tarihi : 1992 Mesleği : Öğrenci Tahsilin : Burç: Kova Evlimisin / Bekarmı : Bekar ![]() Bulunduğu Şehir : İstanbul Kişisel özelliğin : Duygusal Kendini bir cümle ile tarif etsen : Zor.. Hobilerin : Voleybol , siir yazmak. Fobilerin : Karanlık Yaptığın sporlar : Voleybol Fawori filmin : Yüzüklerin efendisi Fawori değişlerin: Kesss ![]() Fawori tv programların: Elveda rumeli Ne tür muzık dinlersin: Rap Fawori grupların ve muzik: Sagopa Kajmer Fawori sporcun (genel) : Bobo Avrupada favori takımın/futbolcun : Yıldıray Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : Delgado , Toraman Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Sevinmek icin sevmedik !!! Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Velvetvamp / nefertiti / veysel / Onur / Jasmin / seyyah / merve bjk / BJK. / Erzincanlı / bjk_bjk Forumda kimlerle tanışmak istersin: Beni tanımak isteyenlerle tabi. Forumu nerden duydunuz : Bütün dünya fısıldadı kulagıma ![]() Neden beşiktaşforum ? : Farklı , Eglenceli , Dost ortamı , hayatın tadı. Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: İnönü. Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku besikta$Lı dogdum. Boşluğu doldurun :Forumda ? olsa daha iyi olurdu
__________________ Konu Maviş tarafından (14-02-2008 Saat 12:17 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #9 | ||
| A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | NİCK : astute Adı : gürkan Soyadı : altıntaş Doğum yeri : uşak Doğum tarihi : 11/12/1987 Mesleği : malesef öğrenci ![]() Tahsilin : hala okuyoz ![]() Burç: yay Evlimisin / Bekarmı : bekar Bulunduğu Şehir : uşak Kişisel özelliğin : karamsar ![]() Kendini bir cümle ile tarif etsen : isyankar dünyanın tövbekar çocuğu ![]() Hobilerin : bilgisayar ve BEŞİKTAŞ Fobilerin : kendim ![]() Yaptığın sporlar : bilgisayar, satranç, futbol, basketbol Fawori filmin : gölge adamlar Fawori değişlerin: olmazsa, abem ![]() Fawori tv programların: tv izleemiyoz ki ![]() Ne tür muzık dinlersin: yabancı kopuk şarkılar ![]() Fawori grupların ve muzik: tatu / not gonna get us Fawori sporcun (genel) : raul Avrupada favori takımın/futbolcun : chealsea raul Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : bobo Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : ölümüne beşiktaş Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : ne bilen ![]() Forumda kimlerle tanışmak istersin: bilgisayarcılarla ![]() Forumu nerden duydunuz : ben duyarım ![]() Neden beşiktaşforum ? : adı üstünde beşiktaş ![]() Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: yok istanbullu olmadığımızdan gelemiyoz uşak da hala 1. lige çıkamadı öle mal gibi tv dn izliyoz ![]() Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku.......... başka utulcak takım mı var ![]() Boşluğu doldurun :Forumda bilgisayarla ilgili fazla bölüm olsa daha iyi olurdu
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
| | |
| | #10 | ||
| rebellious eagle ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | NİCK :wnkedsi Adı :Eylem Soyadı :Ulusoy Doğum yeri :Ankara Doğum tarihi :01.05.88 Mesleği :malesef öğrenci (üniv.)Tahsilin :okumaya devam Burç:boğa Evlimisin / Bekarmı :bekar Bulunduğu Şehir :ankara(kütahya da okuyorum) Kişisel özelliğin :dostluğa önem veren,arkadaş canlısı,sevecen,inatçı,deli,bazen gıcık adamına göre muamele...Kendini bir cümle ile tarif etsen :çılgın!!! Hobilerin :müzik,dans,spor vs.vs. Fobilerin :... Yaptığın sporlar :önceden voleybol şuanda yok Fawori filmin :The Holiday Fawori değişlerin:o kadar çok ki sığmaz ![]() Fawori tv programların:Hatırla Sevgili Ne tür muzık dinlersin:her türlü ama özellikle THM Fawori grupların ve muzik:... Fawori sporcun (genel) :... Avrupada favori takımın/futbolcun :Ronaldinho Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :BOBO Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :... Forumda kimlerle tanışmak istersin:İstediklarimle tanıştım ama daha çok beşiktaşlıyla tanışmak daha iyi olur tabi. Forumu nerden duydunuz :nette dolanırken buldum ![]() Neden beşiktaşforum ? :Kaliteki olduğunu düşünüyorum(her açıdan) Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:Sürekli değil.Geldiğimde kapalıda izliyorum. Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku BAŞKA TAKIM YOK!!! Boşluğu doldurun :Forumda ....................olsa daha iyi olurdu | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/gundem-disi/13645-uye-tanitim-formu/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| ye Tanitim Formu !!! - Sayfa 5 - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 20-05-2008 22:50 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |