![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yaa tekrar sölüorum bu bana mail olarak geldi bu yazıyı ilk okuduğumda bende senin gibi düşündüm rastlantıdır heralde dedim.. ama öle konu olarak açim dedim..Hani savunanda savunmayanda olabilir benim için sorun diil bu saçma bulanada bulmayana da saygım var.. ![]()
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | böyle şeylere takmak bence çok saçma... ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Allahin 99 tane ismi var hepsinin anlami gpzel ozaman ne yapmak lazim : Gaffuru - Roberto mu
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ne sacmasi yaaaaaaaaaa dinden bahsediyoruz hicde sacma degil osmanliyi yikanlarda böyle icten yavas yavas yiktilar benim düsüncem MÜSLÜMANLIK herseyden öne gelir
__________________ BEN ÖLÜRSEM MEZARIMI SISLI DAGLARA GÖMÜN MEZARIM KARTALLARA YUVA OLSUN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #20 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Amil, Mennan gibi isimleri cok aramis midir senaristler, aradilarsa dogru dürüst karekterlere yakistirsalar olmaz miydi? Hani ahmet muhammet gibi isimler verilse cok kulllanilan isimler diye yorumlanabilir ama Amil, Mennan gibi manasi icin sözlük kullanmak gerektiren isimler icin art niyet var diyorum..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |