![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Bu yaptıklarına anlam veremiyorumm...Seninle konuşmak istiyorum ama sen benden her defasında kaçıosun...Kendini bana karşı soğutma çabası içindesin...Son yaptıkların gercekten yenilir yutulur cinsten şeyler deil...Bunları bana inat olsun die yaptığını biliyorum ama unutma ne yaparsan yap ne şekilde davranırsan davran kalbimdeki yerin hiçbir zaman değişmeyecekk...Bunu aklından sakın ama sakın çıkarma....
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | akadaşlar genellikle herkez aşk acısı çekiooo burada ![]() Allaha şükürler olsun ki öyle bi sorunum yok ama bana bu aylarda cok saglam para lazım bi devlet kuşu felan konsada biraz kendime gelsem gercekten zurnayım yaaa ödemelerim felan var accayip para lazım ![]()
__________________ ![]() SiYah&BeYaZ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Bi anda düşman olduk nedense...Biz deilmiydik hep beraber olan,aynı masada oturan,ortak şeyler yaşayan...Benden nie kacıosunn??Sana seni sewmekten başka ne yaptımm??Sadece sewdimm...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kimi sevsem, onun hep uzakta bir sevdiği vardı, unutamadığı ilk aşkı ya da onu terk edip giden sevgilisi... Kimi derinden sevsem, o bir başkasını derinden hatırlardı. Öylesine çok sevdim ki onları, başkalarına duydukları sevgiyi anlatmalarını sessizce, içim acıyla kanayarak dinledim. Beni yitirmekten hiç korkmadılar; çünkü onlara göre fazla iyiydim; bu yüzden ilk anda vazgeçilebilirdi benden. Beni terk edenlerden tek bir isteğim olurdu. 'Ne olur, bir daha beni aramayın! Çünkü ben kolay unutamıyorum. Çünkü ben size duyduğum o akıl dışı aşk yüzünden keder bahçemi dağıtıyorum.Böyle derdim onlara ama yinede ararlardı beni...soluksuz ve umutsuz kaldıkları bir gece mutlaka akıllarına ben gelirdim...O,yedek sevgili!... Asgaroth'un dediği gibi çok dertliyim yazsam sayfalar yetmez.. ![]()
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Bu Saatte içimizi anca formumuza dökelim ![]() 1) Bugün verdiğim sözden hiiiç dönmicem,artık herkes kendi başının çaresine bakıcak... 2)Bugünkü maçı düşünüyorum acaba vestel i yendiğimz gibi güzel bi oyunla 3 puan alblcekmiyiz? 3)Benim yarın birini aramam lazım haketmiyo ama son günlerde... eğer bahanesi mantıklıysa dayanımacam mutlaka arıycam ![]() 4)son 3 saattr aynı şarkıyı defalarca dinledim artık kapansa bile kafamda hala devam ediyo ![]() 5)Hayatımda sadece 2 kişiye söz geçiremedim ikisinide çok sevmiştim ama artık....... ![]() 6)Benim İnönü'ye maça gelmem lazım ..bunun için babamın iş yerinden izinli olması lazım onu ikna etmek lazım.. kısacası rüyamda görürüm... biraz uzun mu oldu ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | gelene git gidene gel dersem .......bi daha dönersem....... dönmek yok aslaaaaa dimi nurancım ![]()
__________________ Gerçek Aşkın Savaşçı Kraliçesi ... Serseri Mayın Gibiyim .. Heran Heryerde Patlamaya Hazır ... RoMeo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Alıntı:
dönerseemmm................... yok mehtap dönmycez ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |