![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | NİCK :Tracymcgrady87 Adı :Eren Soyadı :Özbaki Doğum yeri :Ankara/Altindag Doğum tarihi :29/09/87 Mesleği :ögrenci Tahsilin :üniversitede okuyorum Burç:terazi Evlimisin / Bekarmı :bekar Bulunduğu Şehir :Ankara Kişisel özelliğin :hayati umursamaz derler.olabildigince saygiliyim Kendini bir cümle ile tarif etsen : Hobilerin :gece nba maci izlemek,yemek yemek Fobilerin : Yaptığın sporlar :basketbol Fawori filmin :truwa ve Titanik Fawori tv programların:yabanci damat ve makina Ne tür muzık dinlersin:rock Fawori grupların ve muzik ![]() Fawori sporcun (genel) :Pascal nouma T-mac Duncan Avrupada favori takımın/futbolcun :Barcelona-Kaka Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :Rico pasa Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı :S0YAH-BEYAZ OLUM-YASAM Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Forumda kimlerle tanışmak istersin: Forumu nerden duydunuz :hatirlamiyorum Neden beşiktaşforum ? :cok iyi vakit gecio Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:inonuye 3 kere geldim onlarda yeni açiga Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku tum ailem besiktasli Boşluğu doldurun :Forumda hersey guzel | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/gundem-disi/13645-uye-tanitim-formu/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
ye Tanitim Formu !!! - Sayfa 5 - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 20-05-2008 22:50 |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |