![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | NİCK :bjkizmir Adı : Salim Soyadı : İnce Doğum yeri :İzmir Doğum tarihi :20 mart 1988 Mesleği :öğrenci Tahsilin :üniverste 1. sınıf Burç:Balık Evlimisin / Bekarmı :bekar Bulunduğu Şehir :İzmir Kişisel özelliğin :alıngan-utangaç-kırılgan Kendini bir cümle ile tarif etsen :Akıllı Hobilerin :beşiktaş-futbol-müzik Fobilerin :köpeklerden nefret ederim Yaptığın sporlar :futbol Fawori filmin :***** Fawori değişlerin:**** Fawori tv programların:**** Ne tür muzık dinlersin:arabesk Fawori grupların ve muzik:müslüm gürses Fawori sporcun (genel) :Rico Paşa Avrupada favori takımın/futbolcun :**** Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :i.toroman Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı :şampiyon beşiktaş Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :herkes Forumda kimlerle tanışmak istersin:hepinizle tanışmayı çok isterim Forumu nerden duydunuz :tesadüfen gezerken ama iikide bulmuşum Neden beşiktaşforum ? :biz bjklı doğduk öyle ölücez gurur duyuyorum bjklı olmaktan övünüyorum hep FOREVER BEŞİKTAŞ Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:gelemiyorum Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku..........bir tutku bu Boşluğu doldurun :Forumda ...herşey güsel.................olsa daha iyi olurdu
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/gundem-disi/13645-uye-tanitim-formu/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
ye Tanitim Formu !!! - Sayfa 5 - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 20-05-2008 22:50 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |